DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

6-IN-1 MULTI-OLIE

den braven 6-in-1 multi-olie is dť ultieme oplossing voor veel problemen. het is inzetbaar als 1. roestoplosser bij vastzittende moeren, schroeven en bouten, 2. corrosiebescherming, 3. smeren en invetten van lagers en geleiders, 4. voorkomen van piepen, kraken en knarsen, 5. schoonmaken en strippen, 6. vocht verdringen uit kieren en naden. het bevat een onbrandbaar drijfgas (co2).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,10

AIR SPRAY

den braven zwaluw air spray bevat een onbrandbaar drijfmiddel, voor het reinigen onder druk en kan zelfs toegepast worden op brandgevaarlijke plekken. het is geschikt voor het reinigen en het stofvrij maken van o.a. naden, kieren, voegen en spleten tussen toetsenborden, elektronische onderdelen, instrumenten, onderdelen van machines, uurwerken, camera's en glasranden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,71

COCKPIT SPRAY

den braven zwaluw cockpit spray met sinaasappelgeur reinigt en beschermt dashboards, rubber, kunststof, hout, leer en synthetische stoffen in het auto-interieur en zorgt voor een mooie glans (bijv. cockpits, rubberen matten en vinyl daken). door de speciale actieve stoffen heeft het synthetische materiaal een langere levensduur en het is siliconenvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,69

KRUIPOLIE

den braven zwaluw kruipolie is een hoogwaardig smeer- en roestverwijderingsmiddel met mos2. het lost snel en eenvoudig een groot aantal problemen op tijdens verzorging, reparatie, onderhoud en productie. het is geschikt om verbindingen zoals schroefkoppelingen, moeren en bouten die door roestvorming vastzitten los te maken, het biedt blijvende bescherming tegen corrosie en het is geschikt voor het smeren van schuivende oppervlakken, het verhelpen van piepen en kraken en het reinigen en conditioneren van remstangen, kabels, en kettingen. het kan worden toegepast voor bijvoorbeeld auto-onderhoud, in de industrie, in het huishouden en op schepen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

KUNSTSTOF REINIGER

den braven zwaluw kunststof reiniger is geschikt voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten en kunststof onderdelen van o.a. auto's, machines, meubels en kozijnen. het verhoogt de levensduur van kunststoffen, het beschermt tegen vervuiling, het is stofwerend, waterafstotend, kleurverdiepend, shampoo-bestendig en beschermt tegen weersinvloeden, zon en strooizout. de speciale werkzame stoffen maken de levensduur van kunststof langer en het verspreidt een aangename geur. het reinigt, polijst en conserveert dashboards, rubber, plastic, hout, leer en kunststof onderdelen in het interieur van de auto (zoals cockpits, rubberen matten en vinyl daken). het onderhoudt kunststofonderdelen van o.a. machines, meubels en kozijnen, maakt onderdelen die zijn behandeld worden als nieuw en geeft bescherming tegen ultraviolette straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

REMREINIGER

den braven zwaluw remreiniger is een zeer actief speciaal reinigingsmiddel met een intensief reinigingseffect voor met olie en vet verontreinigde machineonderdelen, schijfremmen en onderdelen van het remsysteem zoals remkabels, platen en koppelingsvoeringen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

SCHUIMREINIGER

den braven zwaluw schuimreiniger is een universeel te gebruiken actief reinigingsmiddel voor auto, huishouding, sport en hobby. het verwijdert hardnekkige vervuilingen zoals vet-, olie- en teervlekken, het reinigt zonder problemen alle glas-, chroom- en kunststofdelen, het verwijdert insecten en smeervlekken grondig, het haalt voorzichtig vlekken uit tapijten, bekledingen en soortgelijke materialen, het geeft doffe en verweerde kunststoffen glans en het reinigt en onderhoudt sportattributen zoals surfplanken en fietsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

UNIVERSEELREINIGER SPRAY

den braven zwaluw universeelreiniger spray is een sterk geconcentreerd schoonmaakmiddel met aceton voor alle onderhouds- en montagewerkzaamheden. het reinigt tot diep in de poriŽn, ontvet en ontharst en zorgt voor blinkende oppervlakken. het verwijdert oliŽn, vetten, harsen, lijmen en zelfs het slijpsel vankoppeling en remmen, het reinigt motoronderdelen, veren, elektrische installaties, starters, rollagers en geleidingen en het verwijdert hardnekkige vlekken uit kussens en textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn