DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

HOUTREPARATIEMASSA

den braven zwaluw houtreparatiemassa is een 2-componenten, lichtgewicht reparatiemiddel voor hout. na uitharding kan het product worden verwerkt als hout. het kan op veel ondergronden zoals hout, steen en metaal worden gebruikt. het krimpt niet, is weersbestendig en bij voorkeur na 24 uur overschilderbaar met alle gangbare verven.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

MONUSTOP

den braven zwaluw monustop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. het is op basis van hoogwaardige hybridetechnologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is uitstekend verwerkbaar in combinatie met zwaluw finisher en afwerkspatel en snel overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

PLASTERBOARD-FILLER

den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in één keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. het is ook geschikt voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

PROFSTOP UNIVERSAL

den braven zwaluw profstop universeel is een hoogwaardige, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen. het is ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6 m² in houten, stalen en betonnen kozijnen. let op, de doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden wordt zwaluw monustop aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

SILSTOP

den braven zwaluw silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. gedurende de doorharding kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,16

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn