DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Eco point

ECO SUPERREINIGER CONCENTRAAT

ecopoint eco100 superreiniger is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. dit is dé ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis. het concentraat wordt gewoonlijk 10 maal verdund (vaker is mogelijk) door een sprayflacon te vullen met 500 ml water en 50 ml eco100 concentraat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,36

ECO SUPERREINIGER KANT EN KLAAR

ecopoint eco100 superreiniger kant-en-klaar is een milieuvriendelijke reiniger van ecopoint, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. dit is dé ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

ECOLOGISCHE HANDZEEP

ecopoint eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. de handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

GRAFFITIVERWIJDERAAR

ecopoint eco100 graffitiverwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden. gebruiksaanwijzing: benat het te reinigen oppervlak met eco100 graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost en ondersteun het eventueel met een schuurspons. neem het hierna af met een schone doek of spuit het af met water (hogedruk). het is werkzaam op diverse verftypen (alkyd- en acrylsystemen) en pen- en stiftmarkeringen op diverse gesloten ondergronden (bij twijfel eerst testen op een minder zichtbare plaats).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

Eco Point
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn