DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Epifanes

1C SPUITVERDUNNING

epifanes 1c spuitverdunning is een sneluitdampend verdunningsmiddel voor het verspuiten van alle epifanes 1-component primers en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,97

ALUMINIUM HR

epifanes aluminium hr is een beschermende en verfraaiende aluminiumverf voor stalen en (giet-)ijzeren voorwerpen en/of objecten die afwisselend of voortdurend aan zeer hoge temperaturen zijn blootgesteld, zoals ovens, uitlaten, spruitstukken, etc. verbruik: ca. 15 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

ANTISLIPPOEDER

epifanes antislippoeder kan aan epifanes mono-urethane en/of epifanes poly-urethane jachtlak worden toegevoegd om een eigen kleur antislipverf te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,21

ANTISLIPVERF

epifanes antislipverf is een slip- en slijtvaste verf voor het dek op basis van urethaan/alkydhars en polypropyleenpoeder. deze verf helpt uitglijden op dekken te voorkomen. geschikt voor het aanbrengen van een antisliplaag op reeds aangebrachte 1-component systemen op hout, staal, aluminium en polyester. tevens geschikt over vrijwel elk bestaand antislipsysteem, ongeacht het merk. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,49

AQUA MARINE INTERIEURVERNIS

epifanes aqua marine interieurvernis is een bijzonder sneldrogende, krasvaste ééncomponent interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans. goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicaliën. optimale vloeiing en slijtvast. vrijwel geen geurbelasting, voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo. zijdeglanzende interieurafwerking over een hoogglans lak bv. op epifanes bootlak blank, epifanes hardhoutolie, epifanes rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen. verbruik: ca. 12 m²/ltr. bij een laagdikte van 30 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,05

BILGEVERF

epifanes bilgeverf is een harde, oliebestendige verf op basis van gemodificeerde alkydhars. bodemdelen onder de balken (bilge), waar gedurende enige tijd water blijft staan, kunnen worden voorzien van een of meer primerlagen (epifanes multi marine primer) en twee lagen epifanes bilge paint. naast bilges ook geschikt voor toepassing op o.a. kettingbakken en in natte ruimten op hout, staal, aluminium en polyester over de bijpassende primerlagen. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

BLACK BOTTOM

epifanes black bottom is een hoogwaardige conserverende teervrije zwarte coating/scheepslak, die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. door de dichte oppervlaktestructuur is deze coating is goed bestand tegen continue waterbelasting en daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. de coating is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. het bezit geen aangroeiwerende eigenschappen en zal, net als teer, na verloop van tijd aangroeien. om aangroei tegen te gaan kunnen 5 dagen na het aanbrengen van de laatste laag black bottom twee lagen werdol kopervrij worden aangebracht. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,58

BOOTLAK

epifanes bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. de lak heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer, zoals de epifanes multi marine primer. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,60

BOOTLAK BLANK

epifanes bootlak blank is een hoogglanzende, klassieke 1-component jachtvernis op basis van houtolie/fenol en alkydhars. de lak heeft een optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendigheid, hoge bolle glans en langdurig glansbehoud, ook in tropische klimaten. het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout. geschikt voor toepassing op massief kaal hout zoals meranti, mahonie en oregon pine en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 2- en 2- component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,65

CHLOORRUBBER ANTIFOULING PRIMER

epifanes cr antifouling primer is een universele onderwater en antifouling primer op basis van chloorrubber. de primer is sneldrogend, breed inzetbaar op diverse ondergronden, uitstekend roestwerend en conserverend. de choorrubber zorgt voor voldoende elasticiteit/taaiheid om eventuele werking in de ondergrond op te vangen. geschikt voor toepassing op staal, hout, aluminium en eventueel polyester. tevens toepasbaar als schakellaag van bestaande antifouling(-resten) en teerhoudende systemen naar een harde en/of zelfslijpende antifouling. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,67

COMBI PLAMUUR

epifanes combi plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. dient in zeer dunne lagen te worden aangebracht (max. 1 mm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,78

COPPER CRUISE ANTIFOULING

epifanes copper-cruise is een effectief werkende koper en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie voor een optimale koperafgifte. de nieuwe formulering geeft een bewezen verbetering in aangroeiwering in vergelijking met voorgaande conventionele koperhoudende antifoulings. geschikt voor alle type schepen (behalve aluminium schepen), varend tot 30 knopen (55 km/u). de antifauling biedt een uitstekende aangroeiwerende werking op zoet, brak en/of zout water. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,00

D 601

epifanes epoxy verdunner d601 is een verdunningsmiddel voor het verdunnen van epifanes epoxy-producten. deze verdunning kan tevens worden gebruikt voor het opweken van oude epoxy lagen om een goede hechting voor de nieuwe laag te krijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,16

D100 VERDUNNING

epifanes d100 verdunning is een speciale verdunning voor epifanes foul-away, epifanes underwaterprimer en werdol silverpaint.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

EASY FLOW

epifanes easy flow is een natuurlijke, drogende olie voor diverse doeleinden. toevoegingsmiddel voor conventionele en half-synthetische verven en lakken om het uitvloeien van de aflak tot een gesloten en gladde laag te bevorderen wanneer de omstandigheden dit verhinderen. kan tevens worden toegevoegd aan ééncomponent grondverven voor hout en staal om het impregnerend vermogen van de primer of grondverf te versterken en conservering van de ondergrond te optimaliseren. epifanes easy-flow stopt roest op staal en kan in pure vorm als impregneermiddel voor hout worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,19

EIGLANS BLANK

epifanes eiglans blank is een sneldrogende, slijtvaste ééncomponent interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. zeer aangename zijdeglans, mooie uitvloeiing en goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën. als zijdeglanzende interieurvernis over één- en tweecomponenten hoogglans vernissen. onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen. verbruik: ca. 13 m²/ltr. bij een laagdikte van 30 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

EPIFANES EPOXY FILLER 1500

epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije, tweecomponenten plamuur op basis van epoxyhars. kan in één bewerking tot maximaal 1.5 cm. worden aangebracht. vóór gebruik de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief mengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,10

EPIFANES HAMERSLAGLAK

epifanes hamerslaglak is een hoogglanzende, synthetische hamerslag effectlak. de lak is sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, zoals bijvoorbeeld apparatuur en machineonderdelen. voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om twee lagen aanbrengen. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,74

EPIFANES MATLAK

epifanes matlak zwart is een zwarte 1-component, slijtvaste, chemicalien- en alcoholbestendige matlak op basis van urethaan/alkydhars. bij interieurtoepassing kan de lak worden toegepast over geschikte primer- en/of aflaklagen. bij exterieurtoepassing kan het alleen worden toegepast als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer + beschermende hoogglanzende aflak, na schuren van deze laag met p320). de lak kan tevens worden toegepast over bestaande 1- en 2-component verflagen. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,70

EPIGROND VOORLAK

epifanes epigrond voorlak is een halfglanzende, sneldrogende, luchtdrogende, sterk hechtende en goed dekkende 1-component voorlak op basis van urethaat/alkydhars. de lak is geschikt als voorlak over 1-component hechtprimers, grondverven, roestwerende primers, traditionele menies en bestaande aflaklagen boven de waterlijn. kan eventueel worden bijgekleurd met de aflak. na ca. 18 uur overschilderbaar met alle epifanes 1-component producten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,04

EPOXY FILLER LG 800

epifanes epoxy filler lg 800 is een professionele 2-componenten lichtgewicht plamuur voor het uitvullen en egaliseren van grotere oneffenheden in hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven water. heeft een uitstekende directe hechting op staal, aluminium, hout en polyester nadat de vereiste voorbehandeling is uitgevoerd. heeft een zeer soepele verwerking, is goed schuurbaar, hoog mechanisch bestendig en heeft een zeer goede stoot- en slagvastheid. krimpvrij bij drogen en uitharden. mengverhouding: 2:1.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

233,75

EPOXY FINISHING FILLER

epifanes epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. voor gebruik beide componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk goed mengen. het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over epifanes epoxy filler 1300. verbruik: ca. 1,2 m per 750 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,31

EPOXY HB COAT

epifanes epoxy hb coat is een oplosmiddelarme, conserverende 2-componenten coating op basis van een gemodificeerde epoxyhars met hoge anticorrosieve eigenschappen. de coating is sneldrogend en heeft een hoge vaste stofgehalte. hierdoor kan snel de benodigde droge laagdikte worden bereikt. geschikt voor het snel opbouwen van laagdikte op polyester, gestraald of handontroest staal, aluminium en (hecht)hout, binnen en buiten, boven en onder de waterlijn. ook geschikt als osmosebescherming en reparatie op polyester. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,93

EPOXY PRIMER

epifanes epoxy primer is een 2-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. de primer is goed vullend, goed schuurbaar en zeer geschikt in een 2-componentensysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentensysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. na ca. 12 uur overschilderbaar met alle epifanes 2-component producten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,33

FOUL AWAY

epifanes foul away is een zelfslijpende aangroeiwerende onderwaterverf op basis van gemodificeerde harsen. bevat geen koper, koperverbindingen of tin. door het zelfslijpende karakter blijft het onderwaterschip glad. kan zonder gevaar voor galvanische corrosie worden toegepast op aluminium en andere metalen. kan zonder problemen tot 6 maanden voor de tewaterlating worden aangebracht. de eigenschappen van deze onderwaterverf worden niet nadelig beïnvloed indien het schip gedurende langere tijd uit het water is. met de juiste primers (zie de systemen) geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester. geschikt voor zoet water en voor tijdelijk verblijf op zout water. een kopervrije oplossing voor het overschilderen van bestaande (koperhoudende) zelfslijpende, chloorrubber en vinyl antifoulings. zachte antifoulings dienen eerst te worden verwijderd voordat epifanes foul-away kan worden aangebracht. verbruik: ca. 10 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,37

GEKOOKTE/RAUWE LIJNOLIE

epifanes rauwe lijnolie is een hydraulisch geperste lijnolie op basis van lijnzaad voor o.a. houtconservering en de bereiding van kunstschilderolieverven, pigmentpasta's, klassieke stopverf, saus cq. procede voor hout- en marmerimitaties en andere transparante technieken zoals wikkelen en patineren. epifanes gekookte lijnolie is hydraulisch geperste lijnolie, verwarmd tot ten hoogste 280 graden. het is een oxidatief drogend impregneermiddel voor hout, zoals ladders, balken en vloeren, ongeglazuurde plavuizen en stuivende betonvloeren en kaal staal ter bescherming tegen doorroesten. let op: in verband met broeigevaar gebruikte lappen en doeken ondergedompeld in water bewaren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,94

GRONDLAK VOOR POLYESTER

epifanes grondlak voor polyester is een hechtprimer voor polyester op basis van urethaan/alkydhars. geschikt voor toepassing op voorbehandeld polyester, binnen en buiten boven de waterlijn. na ca. 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,85

HARDHOUTOLIE VERNIS

epifanes hardhoutolie vernis is een hoogglanzende, beschermende ééncomponent houtolievernis op basis van alkyd/houtolie/fenolhars. uitstekende hechting op ontvet en geschuurd teakhout en overige vet- en oliehoudende houtsoorten. reguleert door zijn ademende eigenschappen - in maximaal een 6-lagensysteem - de in tropisch loofhout aanwezige stoffen. het ingebouwde uv filter beschermt het hout tegen verkleuring. zeer goede weer- en waterbestendigheid en lange buitenduurzaamheid. perfect alternatief voor het steeds terugkerende onderhoud van pure houtoliesystemen. op teak, eiken en andere vettige houtsoorten, binnen en buiten boven de waterlijn. als onderhoudslaag op bestaande, intacte olie- en vernissystemen. indien hardhoutolievernis wordt toegepast op niet vette houtsoorten, waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden met het ademend karakter van de beschermlaag, bv. op mahonie en meranti, dient hetzelfde aantal lagen als bij een vernis te worden aangebracht.(zie : epifanes bootlak blank). verbruik: ca. 12 m²/ltr. bij een laagdikte van 35 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

HARTTROCKENOEL

epifanes harttrockenoel is een impregenerende, beschermende olie voor kaal staal boven de waterlijn. geschikt als toevoeging in oliehoudende en halfsynthetische verven op terpentinebasis ter verbetering van de droging en doorharding. maximaal 10% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,41

HULL EN ANTIFAULING CLEANER

epifanes hull & antifouling cleaner is een zeer krachtige, breed inzetbare reiniger. verwijdert snel en eenvoudig kalkaanslag, roest en olievlekken en zorgt voor een doeltreffende reiniging van hardnekkige bruine/gele vaaraanslag ("gele snor") en zwarte strepen op scheepsrompen. tast de gelcoat, verf of antifouling niet aan. geschikt voor staartstukken en schroeven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,67

INTERIMCOAT

epifanes interimcoat is een 2-componenten primer/intermediate coat voor binnen en buiten, onder en boven de waterlijn op basis van epoxy- en vinylhars. de primer heeft goede hechtingseigenschappen en is slagvast. universeel overschilderbaar met alle typen 1- en 2-componenten verfproducten. doordat de primer kwarts bevat, zorgt het voor een grof oppervlak met een uitstekende mechanische hechting voor de opvolgende lagen, daarom mag dit product niet geschuurd worden. de primer zorgt voor een afsluitende hechtlaag over epoxysystemen. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,33

MACHINELAKVERF

epifanes machinelakverf voor machines. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,60

MAHONIEBEITS

epifanes mahoniebeits is een sneldrogende, impregnerende houtbeits voor het aankleuren van verbleekt of vergeeld (mahonie-)hout, voorafgaand aan het aanbrengen van een vernissysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. geeft hout een warme dieprode mahoniekleur en is na ca. 2 uur overschilderbaar met zowel epifanes 1-component vernissen, zoals de epifanes blanke lak en epifanes hardhoutolievernis als de epifanes 2-componenten poly-urethane hoogglans blank. ook kan de beits tot max. 10% aan vernis worden toegevoegd. zo wordt een mahoniekleurige lak gecreerd. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,22

MONO-FILL KWASTPLAMUUR

epifanes mono-fill kwastplamuur is een traditionele kwastplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen boven de waterlijn. dient in zeer dunne lagen van maximaal 1 mm te worden aangebracht. geschikt voor de reparatie en het vullen van geringe oneffenheden op hout en staal. na ca. 24 uur schuurbaar en overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,26

MONO-URETHANE JACHTLAK

epifanes mono-urethane jachtlak is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. de lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. deze aflak kenmerkt zich door de snelle initile doorharding. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,20

MULTI MARINE PRIMER

epifanes multi marine primer is een universeel toepasbare ééncomponent "alles-in-één" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. deze primer heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout, uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar. inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige hare kunststoffen (pvc), aluminium, zink en verzinkt metaal. als reparatieprimer over bestaand één- en tweecomponent primers en verven. kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. tevens geschikt als schakellaag voor overgang van een ééncomponent verfsysteem naar een tweecomponent verfsysteem en omgekeerd. verbruik: 10 m²/ltr. bij een laagdikte van 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,26

MULTI-COVER

epifanes multi-cover is een universele, sneldrogende 2-componenten epoxy primer op basis van epoxyhars met polyamide verharder. hecht uitstekend op (thermisch verzinkt) staal en non-ferro metalen, polyester en hechthout. dit product is hoog vullend en heeft prima anticorrosieve eigenschappen. overschilderbaar met 1- en 2-component verven en primers op basis van alkyd, urethane, chloorrubber en epoxy. geschikt voor binnen en buiten, boven de waterlijn en zeer geschikt als reparatieprimer op diverse geschilderde oppervlakken en voor onderhoud van bestaande epoxy systemen. bij 20c overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 10 dagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,50

MULTIFORTE

epifanes multiforte is een sneldrogende en slijtvaste verf voor dek en den. deze halfglanzende verf biedt een prima bescherming voor die plaatsen die intensief belast worden. door de specifieke eigenschappen is onderhoud tijdens de vaart geen probleem. de toegevoegde acrylaat-copolymeer maakt dat deze verf een optimale hechting op vrijwel iedere ondergrond heeft. op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. onderhoud van bestaande ééncomponent systemen. verbruik: ca. 10 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,90

MULTIGUARD

epifanes multiguard is een teervrije zwarte scheepslak voor onder en boven de waterlijn tot aan het berghout. geschikt voor het onderhoud van bestaande teerlagen en voor directe toepassing op kaal staal en hout. goed bestand tegen wisselende invloeden van lucht en water. verbruik: ca. 10 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,67

MULTILUX

epifanes multilux is een bijzonder hoogwaardige, niet-vergelende witte aflak. door de uitzonderlijk mooie vloeiing, prima dekking en het vullend vermogen laat deze aflak zich goed verwerken en deze beantwoordt volledig aan de eigentijdse wensen en verwachtingen ten aanzien van glansbehoud, kleurvastheid, duurzaamheid en onderhoud. door de specifieke samenstelling van de lak is vuilaanhechting veel minder dan bij welke andere aflak dan ook. geschikt voor toepassing op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers en voor onderhoud van bestaande 1-component systemen. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,15

NAUTIFORTE

epifanes nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. de lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. verbruik: 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,20

POLY URETHANE BLANK

epifanes poly urethane blank is een hoogglanzende 2-componenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. de lak heeft een zeer hoge buitenduurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. het ingebouwde uv-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. geschikt als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. ook geschikt als vullaag voor een 1-component vernis, als uv beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij 1-component vernis afwerking of als onderhoud van bestaande 2-componenten vernissystemen ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,17

POLY URETHANE PRIMER

epifanes poly urethane primer is een 2-componenten, roestwerende primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. de primer is goed vullend en goed schuurbaar en is geschikt in een 2-componentsysteem op (hecht)hout, polyester of als roestwerende primer in een 2-componentsysteem op staal en aluminium, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. overschilderbaar met alle epifanes 2-component producten. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,33

POLY-URETHANE

epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. de lak heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-component aflaksystemen, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,13

POLYESTER ONTVETTER

epifanes polyester ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

POLYESTERPLAMUUR

epifanes polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. dit product is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. overschilderbaar met alle epifanes 1- en 2-component producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,71

PP VERNIS EXTRA

epifanes pp vernis extra is een hoogglanzende, hoogvullende 2-componenten vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. heeft een hoge stoot-, slijt- en krasvastheid en optimale bestendigheid tegen water, alcohol en huishoudchemicalien. het is een professionele, zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. tevens is het een isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen of een harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout, zoals masten en roeispanen. daarnaast is dit product geschikt voor de interieurafwerking van diverse houtsoorten, zoals deuren, betimmeringen, keukenmeubilair en aanrechtbladen en als onderhoud van bestaande, intacte blanke 2-componenten interieursystemen. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,81

PU KWASTVERDUNNING

epifanes pu kwastverdunning is een polyurethane kwastverdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,44

PU SPUITVERDUNNING

epifanes pu spuitverdunning is een verdunningsmiddel voor de epifanes polyurethane bootlak indien deze met de luchtspuit wordt aangebracht. toevoeging van deze verdunning versnelt het aandrogingsproces.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,01

RAPIDCLEAR

epifanes rapid clear is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter voor alle houtwerk, binnen en buiten boven water. dit vernis alternatief biedt een zeer goede hechting op alle houtsoorten (ook vettige) en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na ca. 5 uur en zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. ook toepasbaar over bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht welk merk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

RAPIDCOAT

epifanes rapidcoat is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars en uv-filter. dit licht getinte vernis alternatief biedt een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. door de vlotte overschildertijden, na 5-6 uur zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. geschikt voor toepassing op alle houtwerk, binnen en buiten boven water, als grondlaag en afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. ook geschikt als sneldrogende en kleurgevende grondlaag voor epifanes bootlak blank of epifanes hardhoutolievernis (na schuren met p220)en als onderhoud van bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht het merk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

REINIGINGSTHINNER

epifanes reinigingsthinner is een speciaal samengestelde reiniger voor het optimaal ontvetten en reinigen van kaal staal en alle houtsoorten. niet geschikt als verdunning voor primers en/of aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,88

RUST REMOVER

epifanes rust remover is een roestomvormer op basis van water verdringende polymeren. het maakt de aangeroeste ondergrond geschikt voor schilderwerk en stopt tijdelijk het corrosieproces, zodat er al na ca. 3 uur een roestwerende primer op kan worden aangebracht. het is ideaal voor moeilijk te schuren delen, zoals in hoeken en in putten en geschikt voor toepassing op handontroest staal boven en onder de waterlijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,55

SATIN FINISH

epifanes satin finish is een 1-component aflak met een aangename halfglans. het heeft een mooie vloeiing en slijtvastheid en optimale bescherming tegen alcohol en huishoudchemicalin. het is geschikt voor binnentoepassing over geschikte primer- en/of aflaklagen, bijvoorbeeld epifanes multi marine primer. het is voor buitentoepassing geschikt als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer en beschermende hoogglanzende aflak. het is ook geschikt over intacte en voorbehandelde 1- en 2-componenten aflaklagen. theoretisch rendement: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,70

SICCATIEF

epifanes siccatief is een droogmiddel voor synthetische verven op basis van lijnolie/alkydhars. door geringe toevoeging wordt de droging aanzienlijk bespoedigd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,27

STANDOLIE

epifanes standolie is een pure standolie en is te gebruiken als toevoeging voor synthetische vernissen en lakken om aandrogingstijd en vloeitijd van de natte laag te verlengen. maximaal 2% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,92

TEAK O BELLO

epifanes teak-o-bello is een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water. de unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. dit product is snel en eenvoudig aan te brengen en biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. in tegenstelling tot vele teakolies tast teak-o-bello de kitnaden in teakdekken niet aan. geschikt voor het onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten delen aan boord. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,45

TEAK O CLEAN EN BRIGHT

epifanes teak-o-clean & bright is een watergedragen reinigingsmiddel en kleurhersteller voor teak en andere hardhoutsoorten. de cleaner is snel en eenvoudig te verwerken, verwijdert alle aanslag en vuil, ontgrijst en herstelt de natuurlijke kleur van het teakhout. in tegenstelling tot vele teakolies tasten teak-o-bello en teak-o-clean & bright de kitnaden in teakdekken niet aan. geschikt voor zoet en zout water. voor langdurige bescherming tegen verwering en vergrijzing kan het droge en geschuurde oppervlak behandeld worden met epifanes teak-o-bello. een watergedragen beschermingsmiddel voor teak en andere hardhoutsoorten. de unieke milieuvriendelijke formule beschermt het teak en voorkomt voor langere tijd vergrijzing. snel en eenvoudig aan te brengen. biedt langdurigere bescherming dan oplosmiddelhoudende teakolies en sealers en voorkomt schimmelvorming. bevat geen oplosmiddelen en is niet schadelijk. geschikt voor binnen en buiten, voor zoet en zout water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,45

TEAK OIL SEALER

epifanes teak oil sealer is een impregneerolie op basis van lijnolie en alkydhars. beschermt teakhout langere tijd tegen vergrijzing en vervuiling. onderhoud en bescherming van dekken die intensief belast worden en waar verwering en slijtage het grootst is, alsmede voor lijstwerk, potdeksels, handgrepen, enz. geschikt voor teakhouten dekken die in het algemeen niet van een laklaag voorzien worden i.v.m.de gladheid van het oppervlak en het gevaar van uitglijden. dit product kan nat-in-nat verwerkt worden. laagvorming op het hout dient vermeden te worden. verbruik: ca. 8 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,26

UNDERWATERPRIMER

epifanes underwaterprimer is een onderwaterverf op basis van bitumen en aluminium voor toepassing onder de waterlijn. biedt bij voldoende lagen uitstekende roestwerende en conserverende eigenschappen. door het hoge aandeel aluminiumpigment heeft deze onderwaterverf een remmende werking op het zgn. doorbloeden van bestaande teerlagen. op kaal staal en bestaande (kool)teer systemen de eerste laag underwaterprimer 15-20% verdunnen met epifanes 1-c spuitverdunning en met een stugge kwast aanbrengen (blokkwast of bokkenpoot). overschilderbaar met de zogenaamde klassieke (zachte) antifoulings, maar ook met zelfslijpende antifoulings. wel de underwaterprimer eerst 7 dagen laten drogen alvorens er een antifouling op kan worden aangebracht. de antifouling in één rolgang vol aanbrengen, dus niet te veel heen en weer strijken. geen harde antifouling op basis van chloorrubber of vinyl aanbrengen. als nieuw beschermend onderwatersysteem voor hout en staal. tevens geschikt voor het onderhoud en reparatie van bestaande koolteerlagen en toepasbaar als barriercoat over traditionele systemen en restanten van bestaande (teer)antifoulings. verbruik: ca. 9 m²/ltr. bij een laagdikte van 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,83

VERDUNNING PP EXTRA

epifanes verdunning pp extra is speciaal geschikt voor het verdunnen van epifanes pp vernis extra, indien deze met de kwast of de roller wordt verwerkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,69

VERFAFBIJT

epifanes verfafbijt is een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten één- en tweecomponent coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven. zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. kan zelfs onder 0°c. worden toegepast. druipt niet van verticale en overhangende delen, bevat geen logen, zuren of biociden, is ph neutraal, biologisch afbreekbaar en tast de ondergrond niet aan. geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium. niet toepassen op zachte kunststoffen. altijd eerst een testvlak maken. na werkzaamheden restanten eerst goed verwijderen voordat de eerste verflaag wordt aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,02

VERFVERDUNNING

epifanes verfverdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van lak en verf indien deze met de kwast of roller wordt aangebracht. toepasbaar voor alle 1-component verfproducten op basis van terpentine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,97

VERHARDER

epifanes verharder is een doorhardingsmiddel voor half-synthetische lakken en verven. door toevoeging van maximaal 5 tot 7% wordt de doorhardingstijd van de lak korter zonder dat glans, vloeiing en buitenduurzaamheid nadelig beïnvloed wordt. voor binnentoepassing waar een slijtvaste blanke laklaag gewenst is en buitenduurzaamheid en flexibiliteit van de laklaag geen rol speelt kan tot 50% aan de lak worden toegevoegd, bijvoorbeeld op meubelen, aanrechtbladen, enz.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,58

WASHPRIMER AQ

epifanes washprimer aq is een oplosmiddelvrije, watergedragen 1-component hechtprimer met een uitstekende hechting op nieuw aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, glas en keramiek. geschikt als hechtprimer op moeilijk hechtende oppervlakken, binnen en buiten, onder en boven de waterlijn. na ca. 2 uur overschilderbaar met alle epifanes 1- en 2-component producten. verbruik: 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,22

WATERLIJNVERF

epifanes waterlijnverf is een hoogglanzende 1-component verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. uitmuntend bestand tegen de invloeden van wind en water. het is raadzaam om bij volle belasting de waterlijn 5 10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, zodat de waterlijnverf geen constante waterbelasting krijgt. geschikt voor toepassing op bestaande verflagen, ongeacht welk merk en voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten, in combinatie met de geschikte primers. verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,19

Epifanes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn