DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Flexa

COLORS GRONDVERF UNIVERSEEL

flexa colors grondverf universeel is geschikt als hechtlaag binnen en buiten op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. omdat het op waterbasis is, is het af te werken met elke gewenste terpentine- of waterverdunbare aflak. verbruik: 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,32

COULEUR LOCALE GRONDVERF

flexa couleur locale grondverf is een vullende, vochtregelurende en goed hechtende grondlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof, non-ferro metaal (o.a. koper en aluminium) en dekkend schilderwerk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,23

CREATIONS GRONDVERF

flexa creations grondverf is een goed hechtende, vullende, vochtregulerende, prima schuurbare grondlaag op basis van watergedragen polyurethaandispersie voor binnen en buiten. het is toepasbaar op hout en bestaande dekkende verf of beitslagen en het is na ca. 5 uur overschilderbaar met creations lak hoogglans, zijdeglans of mat. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,89

GRONDLAK ACRYL

flexa expert grondlak is een matte, vullende, watergedragen grondverf voor gebruik binnenshuis. de verf hecht op hout, voorbehandeld metaal en harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen. de grondverf zorgt ervoor dat er een ondergrond gecreeerd wordt die samen met de flexa expert houtlak een duurzaam eindresultaat garandeert. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,29

GRONDVERF

flexa grondverf is een matte, vullende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c na ca. 16 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

GRONDVERF EXTRA VULLEND

flexa grondverf extra vullend is een matte, verkwastbare grondverf en plamuur in n voor binnen op basis van alkydhars. het is toepasbaar op hardhout en loofhout (o.a. vuren en grenen) en zuigende houten plaatmaterialen. het is ook toepasbaar op ondergronden waar niet met normale plamuur gewerkt kan worden, zoals een geprofileerde lijst. het heeft een uitstekende kantendekking en is goed vullend, goed schuurbaar en vochtregulerend. het is overschilderbaar na 12 uur. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

GRONDVERF MDF

flexa grondverf mdf is een grondverf op waterbasis voor binnen en buiten die uitermate geschikt is voor mdf (medium density fiberboard). daarnaast is het ook te gebruiken op hdf (high density fiberboard) en dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c na ca. 2 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

GRONDVERF SNELDROGEND

flexa grondverf sneldrogend is een sneldrogende, waterverdunbare grondverf voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het is specifiek geschikt voor het bijwerken van beschadigde delen. de verf is bij 20 graden stofdroog na slechts 30 minuten en al overschilderbaar na 3 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,89

GRONDVERF UNIVERSEEL

flexa grondverf universeel is een vullende, vochtregulerende grondverf. het biedt een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten en is op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof, non ferro metaal, geglazuurde tegels en bestaand schilderwerk. bij 20c is het overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

GRONDVERF VOOR BUITEN

flexa grondverf voor buiten is een witte, matte, hoogvullende grondlak voor buiten op basis van oplosmiddelarme (high solid) alkydhars. het is toepasbaar op hout of bestaande terpentineverdunbare dekkende verf- of beitslagen. het is bij 20c overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,19

GRONDVERF VOOR KUNSTSTOF

flexa grondverf voor kunststof is een hechtprimer voor zowel binnen als buiten op basis van speciale bindminddelen. de verf is terpentineverdunbaar en heeft een goede hechting op gladde, harde ondergronden zoals pvc, polyester, trespa en formica. het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

GRONDVERF VOOR METAAL

flexa grondverf voor metaal is een witte, matte, roestwerende grondverf op terpentinebasis voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op ijzer en staal. het is bij 20c na ca. 6 uur overschilderbaar met een terpentineverdunbare flexa lak. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

IJZERMENIE

flexa ijzermenie is een matte, beperkt roestwerende, roodbruine grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat voor binnen en buiten. het is geschikt als roestwerende grondverf voor ijzer en staal. het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,09

LOODVRIJE MENIE

flexa loodvrije menie is een matte, goed roestwerende grondverf op basis van alkydhars en zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor ijzer en staal, vooral voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn. het is ook geschikt voor houtwerk dat direct in contact komt met schoon metselwerk. de verf wordt geleverd in oranje kleur en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

MULTIPRIMER

flexa multiprimer is een hechtlaag op basis van speciale alkydhars, geschikt voor diverse ondergronden binnen en buiten zoals hout, harde kunststoffen, wandtegels, aluminium, koper, zink en 2-componentenlagen. het hecht uitstekend, is prima roestwerend en snel droog: het is na ca. 3 uur overschilderbaar met terpentine- en waterverdunbare lak. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

PURE GRONDLAK

flexa pure grondlak is een goed vullende, vochtregulerende hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en dekkend schilderwerk. het is bij 20c overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,14

STRAK IN DE LAK GRONDLAK

flexa strak in de lak grondlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,59

STRAK IN DE LAK GRONDVERF

flexa strak in de lak grondverf is een matte, vullende, vochtregulerende grondverf op basis van alkydhars, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentineverdunbare, dekkende verf- of beitslagen. de verf hecht uitstekend, is goed schuurbaar en is makkelijk in gebruik. het is bij 20c overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,34

STRAK IN DE LAK GRONDVERF WATERGEDRAGEN

flexa strak in de lak watergedragen grondverf is een dekkende grondverf voor binnen. het is toepasbaar op hout, voorbehandelde metalen en bestaande en geschuurde dekkende verf- of beitslagen. het is overschilderbaar na ongeveer 6 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,29

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn