DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Flexa

EXPERT BUITENLAK HALFGLANS

flexa expert buitenlak halfglans is een zeer duurzame lak op basis van gemodificeerde alkydhars voor buiten. het beschermt tegen dagelijkse invloeden van het weer, zoals zon en regen. buitenduurzaamheid: tot 7 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,77

EXPERT HOUTLAK HOOGGLANS

flexa expert houtlak hoogglans is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan alkyd emulsie. het is geschikt voor hout, metaal, harde kunststoffen en dekkende verf- of beitslagen. het is toepasbaar op o.a. kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het is kras- en stootvast, droogt snel, dekt goed, vloeit uitstekend en vergeelt vrijwel niet. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,27

EXPERT HOUTLAK ZIJDEGLANS

flexa expert houtlak zijdeglans is een zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, metaal en harde kunststof en op bestaande dekkende verf- of beitslagen. het is toepasbaar op o.a. kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het is kras- en stootvast, snel droog en doorgehard en heeft een goede dekking en uitstekende vloei. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,27

EXPERT LAK HOOGGLANS

flexa expert lak hoogglans is watergedragen en geschikt voor al het houtwerk binnenshuis. het biedt optimale bescherming door de diamond tough technology, wat zorgt voor een extra harde diamanten toplaag. het is daardoor stoot- en krasvast en duurzaam. het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een optimale dekking. rendement: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,98

EXPERT LAK ZIJDEGLANS

flexa expert lak zijdeglans is een watergedragen verf voor binnen op basis van polyurethaan dispersie. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal, kunststof en intacte verf- of beitslagen op bijvoorbeeld kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het is uitzonderlijk kras- en stootvast, sneldrogend en heeft een goede dekking en optimale vloeiing. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,98

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn