DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Flexa

CREATIONS LAK HOOGGLANS

flexa creations lak hoogglans heeft een basis van watergedragen polyurethaandispersie en is geschikt voor binnen en buiten. het is toepasbaar op hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. de verf is uitzonderlijk kras- en stootvast, geurarm, goed dekkend, sneldrogend en blijft langdurig mooi. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,57

CREATIONS LAK HOOGGLANS MENGMACHINE

flexa creations lak hoogglans is een kras- en stootvaste, hoogglanzende, waterverdunbare verf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydemulsie. het is geschikt voor hout, metaal, kunststof en intacte verf of beitslagen op bijvoorbeeld kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,54

CREATIONS LAK ZIJDEGLANS

flexa creations lak zijdeglans is een waterverdunbare, kras- en stootvaste aflak voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkyd emulsie. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het is makkelijk verwerkbaar, droogt snel en hardt goed door. de verf vergeelt niet en biedt een uitstekende kantendekking. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,57

CREATIONS LAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

flexa creations lak zijdeglans is een kras- en stootvaste, waterverdunbare, zijdeglanzende verf voor binnen en buiten, op basis van polyurethaan dispersie. het is geschikt voor hout, metaal, kunststof en intacte verf- of beitslagen op bijvoorbeeld kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,54

STRAK IN DE LAK ZIJDEGLANS READY MIXED

flexa strak in de lak zijdeglans ready mixed is een terpentineverdunbare aflak voor binnen en buiten op basis van hybride alkydhars. het is geschikt voor toepassingen op hout, metaal en harde kunststof, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. het heeft extra dekkracht, is uitstekend buitenduurzaam en vergeelt nauwelijks. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 13-16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,82

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn