DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Flexa

CREATIONS MUURVERF BASISLAAG

flexa creations muurverf met special effect is een hoogvullende, waterverdunbare basislaag voor muren en plafonds met lichte structuur voor binnen. het is geschikt als basislaag onder flexa creations muur metallic en toepasbaar op diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. aan te brengen met een acrylkwast en/of een muurverf- of acrylroller. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,67

CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINE

flexa creations muurverf extra mat is een superieure kwaliteit muurverf op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis, en speciaal geschikt voor badkamers en keukens. het kan worden toegepast op o.a. baksteen, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk, plafonds hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. het heeft een hoge dekkracht, is oplosmiddelvrij, isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. aantal aanbevolen lagen: 1-2. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,89

CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT

flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. het is uitermate geschikt voor toepassing in badkamer en keukens en aan te brengen met een acrylkwast of muurverfroller. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,37

CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINE

flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. het is goed reinigbaar en waterdampdoorlatend, waardoor het uitermate geschikt is voor badkamers en keukens. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,19

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn