DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Glidden

ALKYD FINISH GLOSS

glidden alkyd finish gloss is een oplosmiddelarme, hoogglans aflak voor buiten. de lak is kras- en slijtvast, 4-seizoenen toepasbaar en heeft een snelle droging bij lage temperaturen. het is geschikt als voor- en aflak op hout, metaal en kunststof voorzien van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking. verbruik: ca. 16 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,85

ALKYD FINISH SATIN

glidden alkyd finish satin is een oplosmiddelarme, kras- en slijtvaste, gemakkelijk reinigbare zijdeglans aflak op basis van polyuretaan alkydhars. de lak is 4 seizoenen verwerkbaar en heeft een goed glansbehoud. geschikt voor buiten als voor- en aflak op hout, metaal en kunststof voorzien van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking. verbruik: ca. 16 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,85

ALKYD PRIMER

glidden alkyd primer is een oplosmiddelarme, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor 4-seizoenentoepassing op alle houtsoorten en bestaande, intacte, geschuurde verflagen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,84

AQUA FINISH SATIN

glidden aqua finish satin is een watergedragen zijdeglans aflak voor binnen en buiten. de lak is makkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloei. het is toepasbaar als voor- en aflak op hout, metaal en kunststof voorzien van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking. verbruik: ca. 13,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,85

AQUA PRIMER

glidden aqua primer is een watergedragen primer voor binnen op basis van een polyurethan gemodificeerde acrylaatdispersie. de primer heeft een goede vloeiing en is gemakkelijk verwerkbaar. bij de juiste voorbehandeling toepasbaar op hout en metaal zoals deuren en kozijnen. overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,35

AQUA SPRAY SATIN

glidden aqua spray satin is een watergedragen, verspuitbare, zijdeglans aflak voor binnen op basis van een alkydemulsie. de lak heeft een uitstekende vloeiing en is geschikt als voor- en aflak op hout, metaal en kunststof voorzien van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking. verbruik: ca. 5,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,89

AQUA UNIPRIMER

glidden aqua uniprimer is een watergedragen primer op basis van acrylaatdispersie met een snelle droging en goede dekking. dit product is universeel toepasbaar, zowel binnen als buiten, op staal, non ferro metalen en diverse harde kunststoffen. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,01

FIXPRIMER

glidden fixprimer is een vochtregulerend, onverzeepbaar, gemakkelijk verwerkbaar voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie met een uitstekende hechting en impregnering. het nivelleert de zuiging van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden en is ook geschikt voor poederende of krijtende ondergronden. geschikt voor toepassing op o.a. beton en pleisterwerk. na ca. 6 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,79

ISOTEX MATT

glidden isotex matt is een watergedragen, waterdampdoorlatende, schrobbare muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is uitstekend dekkend, isolerend, oplosmiddel- en emissievrij, makkelijk verwerkbaar, onverzeepbaar en vergeelt niet. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals voldoende droog schuurwerk, beton, pleisterwerk en metselwerk. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,13

PROJECT MAT WIT

glidden project matt is een watergedragen, waterdampdoorlatende, matte projectmuurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is goed dekkend, goed schrobbaar oplosmiddel- en emissievrij en niet vergelend. toepasbaar op o.a. voldoende droog schuurwerk, beton en pleisterwerk. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,94

RAPID UNIPRIMER

glidden rapid uniprimer is een oplosmiddelarme, sneldrogende, universele primer op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op hout, staal, non-ferro metalen en diverse harde kunststoffen. het is niet toepasbaar op zinkhoudende ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 2 uur. verbruik: ca. 13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,71

TEX MATT

glidden tex matt is een hoogwaardige, schrobbare, matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is zeer geschikt om aan te brengen over geprecoate scan (renovatievlies e.d.) en verder toepasbaar op o.a. voldoende droog schuurwerk, beton en pleisterwerk. de verf heeft een soepele verwerking en is zeer goed dekkend. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,19

TEX SATIN

glidden tex satin is een hoogwaardige, schrobbare, zijdeglanzende muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is zeer goed dekkend, oplosmiddel- en emissievrij en prettig verwerkbaar. toepasbaar op o.a. voldoende droog schuurwerk, beton en pleisterwerk. tevens geschikt om aan te brengen over geprecoate scan (renovatievlies e.d.). na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,19

TEXPRIMER

glidden texprimer is een gepigmenteerd, vochtregulerend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het vermindert de absorptie (zuiging) vanuit de ondergrond en is soepel verwerkbaar. geschikt voor toepassing op licht zuigende minerale ondergronden zoals spack/spuitpleister, beton, pleisterwerk, metselwerk, gasbeton, stucwerk en kalkzandsteen om kleurbondheid te voorkomen. na ca. 6 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,38

Glidden
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn