DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Glitsa

MEUBELLAK

glitsa meubellak is, door de toevoeging van polyurethaan, zeer slijt- en krasvast en beschermt uitstekend tegen vlekken. deze hoogwaardige meubellak op basis van polyurethan acrylaatdispersie is geschikt voor alle houten meubelen binnen, die onbehandeld of gebeitst zijn. beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig doorgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,59

PARKETLAK

glitsa parketlak acryl is op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer kras- en slijtvast is. het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. met glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met glitsa vloerreiniger en glitsa vloerpolish. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,59

PARKETLAK PT

glitsa parketlak pt is een kleurloze, slijtvaste en krasvaste parketlak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie versterkt met polyurethaandiamant technologie. het is geschikt als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis. het is volledig doorgehard na ca. 4-7 dagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

REINIGINGSMIDDEL

glitsa vloerreiniger is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van alkalische- en oppervlakte actieve stoffen. het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- en olielagen. het is ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair, linoleum, vinylvloeren en plavuizen. het verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubberzolen en zwenkwielen. de vloerreiniger is tot 99% biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

RUWA JACHTLAK

glitsa ruwa jachtlak is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. hiermee wordt al het maatvaste constructiewerk, zoals kozijnen en deuren, optimaal beschermd. door de goede vulling en vloeiing wordt eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat bereikt. het is goed water- en weerbestendig en blijvend elastisch. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,79

TRAPPENLAK

glitsa trappenlak een sneldrogende, zijdeglanzende lak op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer slijt- en krasvast is. deze lak beschermt zachthouten en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden. het is minder milieubelastend en geurarm. bij 20c is het beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,59

TRAPPENLAK ANTISLIP

glitsa trappenlak antislip acryl is een kleurloze, zijdeglanzende, waterverdunbare lak, versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. door de toegevoegde antislip granulaat biedt het goede antislipbescherming voor alle zacht- en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. het is beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,99

VLOERLAK

glitsa vloerlak is een eiglanzende, professionele, hoogwaardige, kras- en slijtvaste aflak op basis van polyurethan dispersie voor een langdurige bescherming van zachthouten- en kurkvloeren. het is voldoende elastisch om barstvorming te voorkomen, minder milieubelastend, geurarm en snel droog. het is bij 20c beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig uitgehard na ca. 4 dagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,39

VLOEROLIE

glitsa vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. deze professionele, zijdematte en hoogwaardige vloerolie op basis van alkydester beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden. high solid (minder oplosmiddel).minder milieubelastend en geurarm. beperkt belastbaar na ca. 16 uur. volledig doorgehard na ca. 3 dagen. verbruik: ca. 1025 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,39

VLOERPOLISH

glitsa vloerpolish is een zijdeglanzend, professioneel polijstmiddel voor gelakt hout, parket, kurk, plavuizen, linoleum en vinylvloeren. het is speciaal geschikt voor het periodiek onderhoud van druk belopen plaatsen. het geconcentreerde waspreparaat geeft het een optimaal beschermende en maskerende werking en het is slipvast. het voorkomt voortijdige slijtage van de toplaag en beschermt tegen vuilinloop.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,99

Glitsa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn