DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Griffon

DRAADSOLDEER TIN/KOPER 97/3 HARSKERN

griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,79

ELECTRO DRAADSOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERN

griffon universeel soldeer tin-koper 99/1 massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,39

ELECTRO DRAADSOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERN

griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEER

griffon drinkwaterleidingsoldeer resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, cv- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,79

PRINT SOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERN 0,7 MM

griffon print draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWA

griffon s/39 koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met kiwa-keur. het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, cv-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

S-39 RVS

griffon s-39 rvs is een soldeervloeistof speciaal voor het solderen van rvs, zink, nikkel en chroom. het is geschikt voor het zachtsolderen van rvs en andere moeilijk te solderen metalen zoals (sterk vervuild of geoxideerd) zink, nikkel en chroom in vrijwel alle toepassinggebieden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,31

S-39 UNIVERSAL

griffon s-39 universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,83

SOLDEER TIN/KOPER 97/3 MASSIEF

griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, cv- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. het is te gebruiken in combinatie met griffon s-65 koper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

SOLDEERBOUTREINIGER

griffon soldeerboutreiniger is een salmiakblok voor het reinigen van soldeerbouten en -stiften.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

SOLDEERSET

griffon soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit s-39 koper kiwa pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een kiwa-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. niet geschikt of toegestaan voor aluminium rvs zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,19

Griffon
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn