DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Griffon

ALU-ZINCSPRAY

griffon alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,99

ANTI-SPAT SPRAY

griffon anti-spat spray is een siliconenvrije lasspatbeschermingsspray op oliebasis. geschikt voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij mig-, mag- en co2 lassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

CONSISTENTVET

griffon consistentvet is een hoogwaardig zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium. het is geschikt voor onderhoud en bescherming van metalen zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,47

CONTACTSPRAY CS90

griffon contactspray cs90 is een reiniging- en onderhoudsspray voor elektrische contacten zoals potmeters, schuif- en sleepcontacten en regelaars. het is tevens preventief te gebruiken. het heeft een vuil- en oxideoplossend vermogen, verbetert geleiding, voorkomt spanningsverlies, is vochtverdrijvend, niet corrosief en tast metaal en synthetische materialen niet aan. het is in alle standen te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

FITTERSKIT

griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). de maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

GALVATEC ZINCSPRAY

griffon galvatec zincspray is een sneldrogende zinkcoating. het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,03

GASLEKZOEKER

griffon sherlock gaslekzoeker is geschikt voor het opsporen van lekken in o.a. gas- en persluchtleidingen, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten inclusief zuurstof en freon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,91

IMAL KRUIPOLIE

griffon imal kruipolie is een hoogwaardige kruipolie op basis van grafiet. het is geschikt voor het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten, moeren, flenzen, scharnieren en sloten. het is toepasbaar op alle metalen en werkt tevens preventief wanneer het gebruikt wordt tijdens de montage.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

LUBRIT-ALL MULTISPRAY

griffon lubrit-all multispray is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor het smeren, beschermen, reinigen en losmaken in 1001 toepassingen in o.a. huis, werkplaats, garage, tuin, caravan, auto en boot. geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld schuifdeuren en -ramen, scharnieren, grendels, sloten en rollagers. tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. ook geschikt voor het verwijderen van vuil en vet van autovelgen, (fiets)kettingen, tandwielen, lagers en het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten en moeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,91

PRIMOR

griffon primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en pu-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met verimor en devmor.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,91

PTFE SPRAY

griffon ptfe spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van p.t.f.e. geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen. te gebruiken in o.a. werkplaats, huis, garage, caravan, auto, boot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,11

S-65 KOPER KIWA VLOEISTOF

griffon s-65 koper kiwa is een zuurvrije soldeervloeistof met kiwa-keur. het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, cv- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,15

SILICONEN SPRAY HR260

griffon silicone spray is een universeel transparant glij-, smeer- en antihechtmiddel op basis van zuivere siliconenolie. het is geschikt voor schone en lichte smering van o.a. schuifdeuren, -ramen, -laden en -puien, sloten, bedradingen, kabels, scharnieren, grendels, ritssluitingen, (gordijn)rails, rollagers, wieltjes en stelpoten. het is tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. het voorkomt vuil- en vetaanslag op biobakken, afzuigkappen, ventilatoren, ovens, magnetrons, bumpers en grillen, maakt gereinigd textiel en leder waterafstotend, voorkomt vastvriezen van (deur)rubbers en houdt kettingen en tandwielen schoon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,07

SILICONENVET

griffon siliconenvet is een universeel smeervet op basis van 100% siliconen. geschikt voor het smeren van o.a. water- en gaskranen (kranenvet), scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. tevens geschikt voor onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. ook voorkomt het vastvriezen van (deur)rubbers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

SLOTSPRAY

griffon slot spray is een smeer- en onderhoudsmiddel voor (cylinder)sloten bij o.a. (garage)deuren, auto’s, hangsloten, hekken en poorten. het is tevens geschikt voor het direct ontdooien en voorkomen van vastvriezen van sloten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

SOLDEER TIN-ZILVER RESIST

griffon soldeer tin-zilver resist 2 Ų 2 mm is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer. legering: 96,5/3,5. smeltpunt: 221°c. het geeft t.o.v. tin/loodsoldeer een sterke en duurzame verbinding met grote temperatuurbestendigheid (175°c). het is bijzonder geschikt voor o.a. drinkwaterleiding en elektronica en is gif-, lood- en cadmiumvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,79

VASELINE

griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. tevens geschikt als bescherming van handen en huid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,31

VASELINE SPRAY

griffon vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

VERIMOR

griffon verimor is een rode kleurstof voor het opsporen van materiaalgebreken (scheuronderzoek), zoals hardingsscheuren, vermoeiingsscheuren, poreusiteiten, slijpscheuren, lasfouten en andere oppervlaktedefecten in metalen en niet poreuze kunststoffen. het is te gebruiken in combinatie met griffon primor en devmor.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,47

WHITE GREASE

griffon white grease is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van p.t.f.e. geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen. het is mechanisch zeer stabiel bij grote druk en hoge bedrijfstemperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

ZILVERSOLDEER TYPE 23 S

griffon zilverhardsoldeer is een cadmiumhoudende zilverhardsoldeer voor het hardsolderen van o.a. koper, messing, ijzer en rvs in vrijwel alle toepassingen zoals gasleidingen, technische installaties en airconditioning. legering: 40 zilver - 21 zink - 19 koper - 20 cadmium. draaddiameter: 1.5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

163,19

Griffon
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn