DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hammerite

ALUMINIUM METAALLAK SPUITBUS

hammerite aluminium is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10c en 25c. verbruik: ca. 3 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

ANTI ROEST

hammerite anti-roest is een terpentineverdunbare, effectieve, beschermende grondlaag voor onbehandeld en verroest metaal. deze grondverf stop het roestproces en is roestwerend. het hecht uitstekend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. het is niet geschikt om te gebruiken op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd metaal. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 0,5 m per spuitbus of 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,75

DIRECT ALUZINC

hammerite direct over aluzinc is een decoratieve metaallak speciaal voor non-ferro metalen zoals aluminium, gegalvaniseerd metaal, rvs en zink, binnen en buiten. door de speciale 2in1 formule kan dit product zonder primer of grondverf direct over non-ferro metaal aangebracht worden. deze metaallak hecht uitstekend op kaal en geschilderd metaal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing. het droogt snel (na 4 uur droog) en heeft een prima hechting. de duurzaamheid is ca. 5 jaar. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,75

HAMERSLAG

hammerite hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd. het kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf nodig. het is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft 8 jaar bescherming tegen roest. het is waterafstotend en weerbestendig waardoor het goed gebruikt kan worden voor de bescherming van allerlei metalen objecten in en om het huis. het heeft een bijzonder hamerslageffect waarmee oneffenheden gemakkelijk worden gemaskeerd. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

HECHTPRIMER

hammerite hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer voor uitstekende hechting op zink, aluminium, gegalvaniseerd metaal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing, binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

HITTEBESTENDIGE LAK

hammerite hittebestendige lak is speciaal voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden tot 600c. verbruik: ca. 0,5 m per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

KWASTENREINIGER EN VERDUNNER

hammerite verdunner en reiniger is door de unieke samenstelling het enige product dat geschikt is voor hammerite verven. het reinigt kwasten en verdunt verf snel en grondig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

MENIE

hammerite menie is een roestwerende loodvrije grondverf op terpentinebasis en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. deze grondverf kan direct op ijzer en staal aangebracht worden en is uitermate geschikt voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn, omdat het direct over roest gebruikt kan worden. verder kan hiermee houtwerk beschermt worden dat direct in contact komt met schoon metselwerk zoals de ingebouwde zijkant van kozijnen. het is na 24 uur overschilderbaar met de meest voorkomende lakken. het kan niet gebruikt worden op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd staal. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

METAALLAK BINNEN ZIJDEGLANS

hammerite metaallak binnen zijdeglans is een watergedragen, hoogwaardige kras- en stootvaste lak, speciaal ontwikkeld voor metalen trappen, deuren en kozijnen. het is toepasbaar op alle soorten metaal, zonder grondverf. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,79

METAALLAK HOOGGLANS MENGMACHINE

hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en uv-bestendige, roestwerende metaallak die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. verwerkingstemperatuur: tussen 10c en 25c. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

METAALLAK HOOGGLANS READY MIXED

hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en uv-bestendige, roestwerende metaallak op terpentinebasis voor buiten die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. verwerkingstemperatuur: tussen 10c en 25c. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,00

METAALLAK MAT SPUITBUS

hammerite mat is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10c en 25c. verbruik: ca. 3 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

METAALLAK STRUCTUUR

hammerite structuur is een decoratieve, weersbestendige, extra sterke, sneldrogende, roestwerende metaallak met een structuur effect. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,75

METAALLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer en grondverf. verbruik: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

METAALLAK ZIJDEGLANS READY MIXED

hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt duurzame bescherming. het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. verbruik: ca. 4-5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

METAALONTVETTER

hammerite metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. het verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

METAALVERNIS

hammerite metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. het kan direct op metaal worden toegepast (m.u.v. non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper). verbruik: ca. 3 m per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

RADIATORLAK

hammerite radiatorlak is een hittebestendige lak op terpentinebasis, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. de lak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. aantal aanbevolen lagen: 2-3. overschilderbaar na 30 minuten. theoretisch verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

RADIATORLAK DESIGN

hammerite radiatorlak is een speciaal ontwikkelde hittebestendige lak voor radiatoren en warmwaterleidingen. het is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 15 minuten. verbruik: ca. 4 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,59

RADIATORLAK SHADES

hammerite radiatorlak shades is een watergedragen, hittebestendige zijdeglans lak, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. het is overschilderbaar na 15 minuten. het geeft een duurzame bescherming, heeft een goed kleurbehoud en is sneldrogend. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

Hammerite
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn