DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hermadix

BANGKIRAI OLIE

hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale olin die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. het is watergedragen en dus minder milieubelastend. het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

DEKKENDE VERF HS

hermadix dekkende verf hs is een vochtregulerende zijdeglansverf voor hout, steen en ijzer. het is een een-pot-systeem en geeft kleur en bescherming op verschillende ondergronden, zowel binnen als buiten. het is prettig te verwerken met kwast of roller en droogt snel. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,98

DEUREN EN KOZIJNENLAK

hermadix deuren en kozijnenlak extra is een watergedragen lak voor binnen toepassing. het is geschikt voor alle houten deuren en kozijnen. de lak heeft een goede dekking en een zeer hoge slijt- en stootvastheid. het is sneldrogend, geurarm en makkelijk te verwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,61

DICHT EN VAST

hermadix dicht en vast is een duurzame, elastische 1-component lijmkit op basis van hybride polymeer voor binnen en buiten. het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle soorten materialen zoals metalen, (natuur-)steen, beton, hout, glas, kurk, steenwol, isolatieplaten en polystyreenschuim. het is uitstekend toepasbaar als afdichtingskit bij sanitair, keukens en was- en spoelruimtes. het is bovendien geschikt voor het afdichten van voegen, doorvoeren, naden en kieren. het is vrijwel reukloos, bevat geen oplosmiddelen, is overschilderbaar en schimmelwerend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,16

DOUGLAS-OLIE

hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met hermadix douglas-olie. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,11

E-OFF

hermadix e-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. verbruik: ca. 8-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,36

GEKOOKTE LIJNOLIE

hermadix gekookte lijnolie is een zuivere, dubbel gekookte lijnolie. het is een klassiek bindmiddel voor het bereiden van verven en toepasbaar op bijvoorbeeld kaal ijzer op de binnenzijde van schepen en geschikt voor de behandeling van ladders.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

HARDHOUTBEITS

hermadix hardhoutbeits is een zijdeglanzende beits voor alle hardhouten objecten in de tuin zoals vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. het natuurlijke karakter van het hardhout wordt behouden en krijgt een duurzame bescherming. het is gemakkelijk te verwerken en snel droog. daarnaast is het een 1-pot-systeem waardoor geen grondverf of primer nodig is en dringt het diep in het hout waardoor afbladderen wordt voorkomen. voor buitentoepassingen mag de tint blank alleen als toplaag worden toegepast. theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,68

HARDHOUTREINIGER

hermadix hardhoutreiniger is uitermate geschikt voor het schoonmaken en ontgrijzen van hardhout. het is geschikt voor tuinmeubelen, vlonders en schuttingen. het reinigt grondig en verwijdert olieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling van vrijwel alle hardhoutsoorten. met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. de tuinmeubelen kunnen vervolgens met e-off, toff of hardhoutbeits worden behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,11

HERMOPAL

hermadix hermopal is een 1-pot staalmenie, oftewel grond- en aflak ineen. het droogt snel, hardt goed door en geeft een zachtglanzende, roestwerende film. het is toepasbaar op alle ijzerwerk. bij toepassing op verwarmingspijpen wordt geadviseerd om het toe te passen op de handwarme pijp en eventueel met een buizenroller of verfhandschoen. het isoleert niet en is na droging onschadelijk voor gewassen. op nieuw werk minimaal 2 lagen aanbrengen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

HOUTDECOR DEKKEND

hermadix houtdecor is een matglanzende buitenbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. het is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. het heeft geen grondverf nodig, is vochtregulerend en verstikt het hout niet. verbruik: ca. 8-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,13

HOUTDECOR TRANSPARANT

hermadix houtdecor transparant is vochtregulerend en op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). het is oplosmiddel- en aminevrij, dus minder milieubelastend, en geeft een fraaie, matglanzende afwerking met een keiharde bescherming. het is uitstekend geschikt voor vuren en grenen of met alkydhars geschilderd hout. op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. zowel binnen als buiten toepasbaar. bij nieuw hout wordt geadviseerd vooraf te behandelen met impraline pre activ. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,13

HOUTOLIE PV-94

hermadix houtolie pv-94 is op basis van o.a. natuurlijke asfalt en olie. het is een goed en veilig alternatief voor koolteer en carbeaulineum. het beschermt hout tegen nadelige invloeden en geeft een mooie donkere klassieke kleur. het is toepasbaar op nieuw ongeverfd of eerder met carbolineum of koolteer behandeld hout. er wordt geadviseerd kaal hout vooraf te behandelen met impraline bruin en nieuw hout bij voorkeur eerst te impregneren met impraline pre activ. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,33

IMPRALINE BANGKIRAI-OLIE

hermadix impraline bangkirai-olie is een impregnerend product, zeer geschikt voor het onderhoud en beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. het bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling, dringt diep in het hout en kan ook over oude olielagen worden aangebracht. het hout moet goed droog zijn en vervolgens moeten er 2 lagen aangebracht worden. bij onderhoud volstaat 1 laag. de kleur is transparant bruin.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

IMPRALINE BIELZENZWART

hermadix impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. bij gebruik op onbehandeld hout eerst voorbehandelen met impraline pre activ. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,01

IMPRALINE BRUIN

hermadix impraline bruin beschermt hout tegen nadelige invloeden. het is een veilig alternatief voor bruine carbolineum, na droging reukloos, het geeft niet af en het brandt niet op de huid en planten. het is geschikt voor alle soorten kaal hout, die niet worden overschilderd, zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,63

IMPRALINE CARBEAULEUM

hermadix impraline cerbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met impraline pre activ. verbruik: ongeveer 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,16

IMPRALINE PRE ACTIV

hermadix impraline pre-activ is een gebruiksklaar middel op basis van een natuurlijke, ultradunne, geemulgeerde olie. door de diepe indringing wordt nieuw, onbehandeld hout zoals grenen en vuren extra beschermd. na droging is het overschilderbaar met alle gebruikelijke verfsoorten. het is binnen en buiten toepasbaar, ook in verblijfplaatsen voor vee en woonruimten. het is niet geschikt voor hout dat permanent met water en grond in contact komt. verbruik: ca. 3-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,78

IMPRALINE ZWARTE TEER

hermadix impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met impraline pre-activ. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

MEUBELLAK EXTRA

hermadix meubellak extra is een watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. het is ontwikkeld voor de binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,76

MEUBELLAK KLEURLOOS

hermadix meubellak extra is een blanke, watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. het is geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. de lak heeft een goed standvermogen, een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,76

MEUBELOLIE EXTRA

hermadix meubelolie extra is geschikt voor binnentoepassing op o.a. vloerdelen, trappen en meubels. het kan toegepast worden op de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azob en merbau. het geeft een matte, natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. het laat zich makkelijk en snel verwerken en eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,06

PARKETLAK

hermadix parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,46

PARKETLAK EXTRA

hermadix parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azob en merbau. het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. de lak laat zich makkelijk en snel verwerken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,16

PARKETOLIE

hermadix parketolie extra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azob en merbau. het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,21

STEIGERHOUTBEITS

hermadix steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke olin, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met impraline pre-active kleurloos. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

TEAK CLEANER

hermadix teak-cleaner is ideaal voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout zoals tuinmeubels, vlonders en schuttingen. het reinigt grondig en verwijdert teakolieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling. het is geschikt voor o.a. teak, bangkirai, afzelia, bilinga, keruing en meranti. met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. tuinmeubelen kunnen vervolgens behandeld worden met toff, wat de natuurlijke uitstraling accentueert en vergrijzing voorkomt. vlonders en schuttingen blijven langer mooi door ze te behandelen met bangkirai-olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,11

TEMPERZON

hermadix temperzon zorgt voor een wit, regenvast zonnefilter op o.a. serres, lichtkoepels en kassen. zodra het regent wordt het middel transparant, daarna droogt het weer wit op. in het najaar kan de beschermlaag eenvoudig afgeborsteld worden. het is watergedragen en in droge toestand een volledig inert product. het bevat absoluut geen stoffen die schadelijk zijn of het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. verbruik: ca. 40 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

TOFF TEAKOLIE

hermadix toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale olin die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garanderen. het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,48

TRAPPENLAK

hermadix trappenlak is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,46

TUINDECORATIEBEITS DEKKEND

hermadix tuindecoratiebeits dekkend is een matte, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor gempregneerd hout. het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met impraline pre activ. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANT

hermadix tuindecoratiebeits transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. het is geschikt voor toepassing op gempregneerd hout. het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met hermadix impraline pre activ. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

VLOERLAK DEKKEND

hermadix vloerlak dekkend is een zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak op terpentinebasis met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. beloopbaar na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,48

VLOERLAK TRANSPARANT

hermadix vloerlak blank is een sneldrogende vloerlak op basis van polyurethaan-kunsthars voor hout en beton. het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor de toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. het is na ca. 5 uur droog en na ca. 24 uur beloopbaar. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

WIS WAS

hermadix wis-was vloerenreiniger is een universele vloerbeschermer (polish) die in n behandeling reinigt en een beschermlaag achterlaat. het is speciaal ontwikkeld voor met parketlak gelakte vloeren, maar kan ook uitstekend worden gebruikt op o.a. laminaat, linoleum, tegels, plavuizen en natuursteen. de reinigingscomponenten maken de vloer door-en-door schoon. het was-gedeelte op basis van carnabauwas en acrylaat zorgt ervoor dat na droging, zonder na te wrijven, een mooie lichte glans achterblijft. de eindlaag is zeer loopbestendig, voorkomt beschadigingen van de lak en camoufleert lichte krasjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

Hermadix
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn