DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hg

BARBECUEREINIGER

hg barbecuereiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet van de barbecue. de werking van de barbecuereiniger wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. gebruiksaanwijzing: besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. zo nodig boenen met een borstel of schuurspons. spoel hierna de behandelde onderdelen met warm water schoon. bij sterk vervuilde barbecueroosters de behandeling eventueel enige malen herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

BEELDSCHERMREINIGER

hg beeldschermreiniger is speciaal ontwikkeld voor het veilig en absoluut streeploos reinigen van plasma, tft, led en lcd beeldschermen, maar ook schermen van tablets, laptops, navigatiesystemen en mobiele telefoons. daarnaast kan deze speciale reiniger ook gebruikt worden voor het reinigen van de behuizingen en/of omlijstingen van de beeldschermen. de getoonde afbeelding is hg veilige beeldscherm reiniger en beschermer voor plasma, lcd en tft 22 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

FRITUURPANREINIGER

hg frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razendsnel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

LUCHTDRUKREINIGER VOOR ALLE KIERTJES EN GAATJES

hg luchtdrukreiniger voor alle kiertjes en gaatjes verwijdert stof en andere losse vervuiling uit alle moeilijk bereikbare kiertjes en gaatjes waar een normale stofdoek of stofzuiger niet bij kan komen of geen effect heeft of schade zouden kunnen veroorzaken zoals bij toetsenborden, roosters en andere (ventilatie)openingen van computers en televisies, luchtroosters in auto’s of bijvoorbeeld de scheerkop(pen) van het scheerapparaat. daarnaast is dit product ook uitstekend geschikt voor het veilig reinigen van oppervlakken die in principe niet aangeraakt mogen worden zoals lenzen, computer printplaatjes e.d. spuit met een afstand van 5-20 cm tussen de kiertjes en gaatjes, afhankelijk van hoeveel druk nodig is om het stof en andere losse vervuiling weg te blazen. houdt de bus hierbij zoveel als mogelijk rechtop en vermijdt schudden tijdens het spuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

ONDERHOUDSMONTEUR VOOR WAS- EN VAATMACHINES

hg onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde witgoed reparateurs en voorkomt en verhelpt storingen in was- en vaatwasmachines. met het gebruik van dit product wordt voorkomen dat door vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en ander moeilijk bereikbare onderdelen de machine defect raakt. afdichtingrubbers blijven elastisch en waterbestendig waardoor er geen lekkage en kortsluiting kan ontstaan. natuurlijk worden ook alle zichtbare onderdelen glanzend schoon waardoor de machine niet alleen van binnen weer als nieuw is, maar er ook weer als nieuw uitziet. gebruiksaanwijzing: zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is. vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met hg onderhoudsmonteur. stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur, start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje onderhoudsmonteur gevuld te worden. voeg geen extra wasmiddel toe. stel het programma in op de stand voor de bonte was. zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

STINKENDE WASMACHINE REINIGER

hg stinkende wasmachine reiniger reinigt de hele wasmachine zeer effectief en zorgt zo voor een schone en weer heerlijk fris ruikende wasmachine. gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat de wasmachine geen wasgoed bevat. vul het hoofdwasmiddelbakje met 1 deel hg “stinkende wasmachine reiniger”. geen extra wasmiddel toevoegen. stel het programma in op de stand voor bonte was bij 60°c, zonder voorwas. zet vervolgens de wasmachine aan en laat het programma zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, geheel doorlopen. herhalingsadvies: 1 x per 4 weken, of vaker indien gewenst.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

TOETSENBORDREINIGER

hg toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die speciaal ontwikkeld is om aanslag snel, effectief en hygiënisch te verwijderen. gebruiksaanwijzing: koppel voor gebruik het toetsenbord los van de computer of schakel deze geheel uit. spuit vervolgens de toetsenbordreiniger op een schone, niet-pluizende doek en reinig hiermee het toetsenbord. ook uitstekend geschikt voor de muis en computerbehuizing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

Hg
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn