DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hg

BEKLEDING REINIGER

hg bekleding reiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en het reinigen van vervuilde bekleding. na gebruik zorgt het tevens voor een vuilafstotende werking. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak besproeien met de reiniger en met een schone absorberende doek, liefst van badstof, het vuil opnemen en vervolgens het oppervlak droog wrijven. bij sterke vervuiling het oppervlak met een zacht borsteltje bewerken, daarna de reiniger enige minuten laten inwerken en dan pas het oppervlak droog wrijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

CAR WAX SHAMPOO

hg wax shampoo is een ultramoderne autoreiniger met een zeer hoge glans en uitmutende bescherming. de shampoo voegt wax componenten toe tijdens het wassen. de lak wordt dus niet alleen gereinigd, maar er treedt tegelijkertijd bescherming op. de auto zeemt na het wassen gemakkelijk af en blijft lang schoon. door de hoge concentratie is het mogelijk om met 1 liter hg wax shampoo 50 tot 60 wasbeurten uit te voeren. gebruiksaanwijzing: de auto vooraf afspoelen met schoon water. 2 3 dopjes hg car wax shampoo aan een emmer water toevoegen. de auto wassen, afspoelen met schoon water en, bij voorkeur met een natuurzeem, afzemen. vergeet daarbij vooral de ruiten niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

COCKPITSPRAY

hg cockpitspray is het ideale product om het autointerieur er snel en gemakkelijk weer als nieuw uit te laten zien. dit product reinigt en beschermt namelijk alle soorten kunststof, rubber, vinyl en leer en is daarom ideaal voor het complete autointerieur zoals het dashboard, de deurbekleding en sierstrips. het is handig en snel in het gebruik en heeft een heerlijk frisse geur. gebruiksaanwijzing: schud de bus voor gebruik. spuit vervolgens het te behandelen oppervlak dun en gelijkmatig in van een afstand van ongeveer 20 cm. niet laten drogen, maar direct uitwrijven met een schone, droge en niet-pluizende doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,39

INSECTENVERWIJDERAAR

hg insectenverwijderaar verweekt vastgekoekte, uitgedroogde insecten, waardoor ze heel gemakkelijk loslaten. het is veilig voor de gehele carrosserie en ook geschikt voor motoren, bromfietsen en helmen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,82

METAALGLANS

hg metaalglans verwijdert oxidatie en verwering op chroom, roestvrijstaal, koper en aluminium. bovendien voorkomt het een snelle hervervuiling door de beschermende werking. gebruiksaanwijzing: de metaalglans op een vochtig doekje aanbrengen en het te behandelen oppervlak stevig inwrijven. bij licht verweerde oppervlakken kan de metaalglans ook met een vochtige spons verwerkt worden. met een uitgespoeld doekje het oppervlak afnemen, en het daarna met een schone doek opwrijven totdat er glans ontstaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,29

RUITENONTDOOIER

hg ruitenontdooier verwijdert zeer snel en effectief alle sneeuw en ijs van autoruiten. zelfs zwaar bevroren ruiten zijn nu razendsnel ontdooit. krabben is dus overbodig en wegrijden met te weinig zicht, wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, behoort tot het verleden. hg ruitenontdooier voorkomt bovendien snelle herbevriezing. sproei hg ruitontdooier gelijkmatig op de autoruiten en laat het vervolgens enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen is en het ijs gesmolten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

RUITENREINIGER

hg ruitenreiniger zorgt voor dagelijks helder en veilig zicht. met behulp van de sprayflacon werkt het snel, gemakkelijk en bovenal streeploos. het is ook te gebruiken in de boot en caravan en toepasbaar op ruiten van kunststof. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak besproeien en met een droge zachte doek nawrijven of met een trekker droogtrekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

VELGEN SNEL REINIGER

hg velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. het is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. gebruiksaanwijzing: de te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

Hg
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn