DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hildering

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  VERFGEREEDSCHAPPEN

CLEAN AND GO KWASTENREINIGER

hildering clean and go is een handig hulpmiddel voor het schoonmaken van kwasten. door de kwastharen grondig over de metalen zeef te strijken, vallen zware verfdeeltjes uit de kwastharen. de kwasten zijn hierdoor in minder dan 20 seconden schoon. het is geschikt voor alle soorten kwasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

DEKSEL INZETVAATJE

hildering deksel voor het inzetvaatje van 2.5 ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,63

FLOW-CONTROL VERWARMDE VERFEMMER

hildering flow-control is een verwarmde verfemmer die helpt om de verf perfect te verwerken. het stelt in staat om onverdund de verf aan te brengen, ook al is de verf in de pot stroperig, want met dit apparaat wordt de verf lekker soepel om te verwerken. hierdoor kan de verf precies verwerkt worden zoals het bedoeld is door de verfproducent. het is een verfemmer die op basis van het au bain-marie principe verf verwarmt naar de ideale temperatuur voor verwerking. de temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden tussen +/- 15 en 30°c en kan aangepast worden voor het type verf waar mee gewerkt wordt. de oplaadbare accu geeft tot maximaal 8 uur per dag verwarmde schildertijd. door lichtgewicht materialen te gebruiken, een speciaal hengsel toe te passen en niet meer dan 0,75 l verf tegelijk erin te plaatsen is dit apparaat nauwelijks zwaarder dan een normaal strijkvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,98

KUNSTSTOF INZETVAATJE

hildering kunststof inzetvaatje is geschikt voor toepassing in een conisch strijkvaatje. het heeft een scherp afstrijkrandje, zodat de kwast goed afgestreken kan worden en de verf direct en volledig in de pot terugvloeit. het inzetvaatje kenmerkt zich door een extreem hoge flexibiliteit, zodat het niet breekt bij lage temperaturen of ruwe behandeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,88

POUR AND GO SCHENKTUIT

hildering pour and go, ook bekend als de colorantsaver, is een handige kunststof tuit, die door de unieke gepatenteerde vorm het uitschenken van vulgoed optimaliseert. het ongemak dat verf in of over de rand van een verfblik stroomt en achter de ring blijft hangen is hierdoor verleden tijd. het is te gebruiken voor 500 ml, 750 ml en 1 liter blikken met verschillende type sluitingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,55

ROLL AND GO XL

hildering roll & go xl gopaint is een stabiele verfbak met twee vakken; één voor het rollen van de verf en één voor het overige materiaal. alles kan in één keer meegenomen worden op de ladder of de steiger. het is zo stabiel dat het niet gaat kiepen als de roller met een telescoopstok tegen het geïntegreerde rolvlak stevig in de verf gewerkt wordt. door de speciale wegwerpliners kan de bak veelvuldig gebruikt worden. ook uitspoelen is hierdoor niet meer nodig. de handige uitschenkhoek zorgt ervoor dat de lak eenvoudig uitgegoten kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,12

ROND STRIJKVAATJE

hildering strijkvaatje is een handig hulpmiddel voor het aanpassen van de te gebruiken hoeveelheid verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,82

ROND VERFBLIK

hildering verfblik met deksel gecoat is een klassieke verpakking voor verf, lak en beits. de vorm is rond, de romp recht (dus niet stapelbaar) en aan de bovenzijde van het verfblik is een tt vorm ring waarin het deksel sluit (het deksel valt in de ring en sluit als het ware op drie plekken).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

RONDE VERFEMMER

hildering verfblik met deksel en sluitring gecoat. de sluiting gaat handmatig met een deksel/spanring en het blik is voorzien van het un y vloeistof- of solidskeurmerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,73

STORE AND GO KWASTENPOT

hildering store and go is een handig hulpmiddel voor het bewaren van alle soorten kwasten gebruikt met alle soorten watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. de verschillende kwasten met verschillende verven (ongeacht basis of kleur) kunnen op deze manier handig bij elkaar bewaard worden. de watergedragen, natuurlijke, geurloze gel waarin de kwast gestopt wordt sluit de kwastharen volledig af van de buitenlucht en stopt daardoor het luchtaandrogende proces dat de kwastharen hard maakt. hierdoor kunnen kwasten dagen-, weken- of zelfs maandenlang in de gel bewaard worden. wanneer de kwasten weer in gebruik moeten worden genomen, hoeven ze alleen maar uit de gel worden gehaald, doekje eroverheen en de haren staan weer netjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,42

Hildering
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn