DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Histor

PERFECT BASE RADIATORLAK ACRYL MENGMACHINE

histor perfect base radiatorlak acryl is een niet-vergelende verf gebaseerd op een gemodificeerde acrylaatdispersiehars. het is geschikt als afwerking van verwarmingselementen en verwarmingsbuizen, voorzien van een lak of grondverflaag. de verf is warmtebestendig tot ca. 100 c, gemakkelijk verwerkbaar, waterverdunbaar, geurarm en heeft een snelle droging. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,96

PERFECT BASE RADIATORLAK ACRYL READY MIXED

histor perfect base radiatorlak acryl is een niet-vergelende witte verf gebaseerd op een gemodificeerde acrylaatdispersiehars. het is geschikt als witte afwerking van verwarmingselementen en verwarmingsbuizen, voorzien van een lak of grondverflaag. de lak is waterverdunbaar, warmtebestendig tot ca. 100c, geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een snelle droging. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,78

PERFECT BASE TEGELVERF MENGMACHINE

histor perfect base tegelverf is een luchtdrogende grond- en aflakverf voor binnen op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het gronden en aflakken van vele soorten geglazuurde muurtegels. door de grote verscheidenheid aan geglazuurde tegels is het raadzaam vooraf een proefstuk op te zetten. het is ongeschikt voor constante waterbelasting. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,20

PERFECT BASE TEGELVERF READY MIXED

histor perfect base tegelverf is een luchtdrogende grondverf en aflakverf voor binnen op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het gronden en aflakken van vele soorten geglazuurde muurtegels. het is ongeschikt voor constante waterbelasting. de verf heeft een uitstekende hechting en goede dekking, is goed reinigbaar en gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vloeiing en is kras- en stootvast. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,47

PERFECT BASE TRAPVERF MENGMACHINE

histor perfect base trapverf is een hoogwaardige, luchtdrogende lakverf voor binnen op basis van een watergedragen polyurethan-acrylaat. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal en kunststof, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag of plamuurlaag welke voorzien is van een laag grondverf. de verf is uitermate (stoot-) slijt- en krasvast, vergeelt niet, is snel overloopbaar, heeft een goede dekking, zorgt voor een esthetisch eindresultaat, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede vloeiing, is goed reinigbaar, heeft een geringe vlekgevoeligheid, hoge hardheid, is ontbrandbaar en reukarm. zonder schuren is de verf binnen 4-6 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,40

PERFECT EFFECTS SCHOOLBORDVERF MENGMACHINE

histor perfect effects schoolbordenverf is een schoolbordenverf voor binnen op basis van een watergedragen polyurethan acrylaat. het is geschikt voor schoolborden of voor het aanbrengen van een vlak dat beschreven kan worden met schoolkrijt op diverse ondergronden, zoals op een wand of een deur. het is tevens geschikt voor ondergronden die voorzien zijn van een voorgaande (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,76

PERFECT EFFECTS SCHOOLBORDVERF READY MIXED

histor perfect effects schoolbordenverf is een schoolbordenverf voor binnen op basis van een watergedragen polyurethan acrylaat. het is geschikt voor schoolborden of voor het aanbrengen van een vlak dat beschreven kan worden met schoolkrijt op diverse ondergronden zoals op een wand of een deur. het is tevens geschikt voor ondergronden die voorzien zijn van een voorgaande (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANS

histor perfect finish radiator zijdeglans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,17

PERFECT FINISH TRAPLAK MENGMACHINE

histor perfect finish traplak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,96

PERFECT FINISH TRAPLAK READY MIXED

histor perfect finish traplak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,96

PERFECT FINISH WANDTEGELS MENGMACHINE

histor perfect finish wandtegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,96

PERFECT FINISH WANDTEGELS READY MIXED

histor perfect finish wandtegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,96

Histor
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn