DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hoeka

ACRYL DIEPGROND

hoeka acryl diepgrond is een gebruiksklare, diepindringende, fixerende, kleurloze impregnering voor het stabiliseren van poreuze, zanderige en poederende ondergronden en om sterk zuigende ondergronden draagkrachtig te maken. het bevordert de hechting, is zuigkrachtverlagend en dampdoorlaatbaar. het is geschikt voor zowel binnen als buiten. droogtijd: minimaal 4 uur. verbruik: ca. 6-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,90

BETONCONTACT

hoeka betoncontact is een roze gekleurd, met kwartszand vermengd voorstrijkproduct voor het behandelen van dichte, niet of slecht zuigende ondergronden zoals beton en gipsblokken die afgewerkt worden met een gipslaag. het heeft een perfecte hechting, is waterverdunbaar, alkalibestendig, aan te brengen met roller of kwast en geschikt voor binnen. verdunning: afhankelijk van de ondergrond verdunnen met maximaal 20% schoon water in verhouding 4:1. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 250 gram per m (bij verdunning 4:1).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,05

BETONCONTACT SPRAY

hoeka betoncontact spray is een rol- en verspuitbaar, roze gekleurd, sneldrogend voorstrijkproduct voor het behandelen van dichte, niet of slecht zuigende ondergronden zoals beton en gipsblokken binnen. het heeft een perfecte hechting, is sneldrogend, alkalibestendig, gebruiksklaar en aan te brengen met roller en spuit. droogtijd: droog na ca. 2 uur en af te werken na 4 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond bij spuitapplicatie ca. 120-150 gram per m en met roller ca. 100-120 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,90

CLASSIC SPACHTELPLEISTER

hoeka classic spachtelpleister is een duurzame, uitstekend hechtende, ademende, stootvaste kunstharsgebonden sierpleister met traditionele vlakke korrelstructuur voor een decoratieve naadloze wandafwerking binnen. verbruik: xxf: ca. 1,6 kg per m, 1,0 mm: ca. 2,5 kg per m, 1,5 mm: ca. 3,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,52

CORAL

hoeka coral is een kunstharsgebonden pleister met korrelstructuur voor binnen. het heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend, heeft een fraaie structuur en is gemakkelijk verwerkbaar. het kan worden toegepast op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden. verbruik: ca. 3 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,50

GIPSGRONDEER

hoeka gipsgrondeer is een geel gekleurde, diep indringende, kunstharsgebonden grondering voor het behandelen van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden zoals cellenbeton en kalkzandsteen die afgewerkt worden met een gipslaag. het voorkomt het verbranden of onregelmatig aantrekken van de aan te brengen gipspleisterlaag op sterk zuigende ondergronden. het is rol- en verspuitbaar en geschikt voor binnengebruik. verdunning: met water bij sterk zuigende ondergronden 1:3 en bij minder sterk zuigende ondergronden 1:1. het kan als het geheel droog is (na ongeveer 18 uur) afgewerkt worden met een pleisterlaag. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 100 gram per m (onverdund).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,21

HANDPLEISTER KV

hoeka handpleister kv is een gebruiksklare, universele, kalkvrije handpleister op basis van kunstharsdispersie. het is zeer geschikt voor het repareren (eventueel in combinatie met stukadoorsgips) en egaliseren in dunne lagen van wanden en plafonds binnen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het verf- en behangklaar maken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 0 2 mm en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: goed mixen voor gebruik. gelijkmatig aanbrengen met een rvs spaan, daarna glad strijken met een rvs spaan of spackmes. bij lagen dikker dan 2 mm stukadoorsgips toevoegen in de verhouding 3 delen handpleister kv en 1 deel stukadoorsgips. het kan na 24 uur overgeschilderd of -gepleisterd worden. theoretisch verbruik: ca. 1,75 kg per m per 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

HANDPLEISTER LIGHT

hoeka handpleister light is een lichtgewicht, gebruiksklare, universele voeg- en finishpleister voor binnen. het heeft een uitstekende hechting en is zeer makkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het vullen van de naden en gladzetten/affilmen van een geheel oppervlak op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden in nieuwbouw- en renovatieprojecten. applicatiemethode: goed roeren voor gebruik. de naden goed volzetten (vooraf nadenband aanbrengen of tijdens applicatie voegband inbedden) en afmessen met een spackmes. voor een optimaal resultaat meerdere lagen (2-3) met een overlap van 5 cm aanbrengen. zo nodig licht schuren totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. het is droog na 24 uur. theoretisch verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 0,52,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,21

RENOVATIEVOORSTRIJK FIJN

hoeka renovatievoorstrijk fijn is een isolerend, watergedragen, gebruiksklaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor spack, spuitpleisters en muurverven binnen. het voorkomt doorbloeding en kleurverschil als gevolg van nicotine-, water-, olie-, roet- en vetvlekken en/of uitgerepareerde ondergronden. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,23

RENOVATIEVOORSTRIJK GROF

hoeka renovatievoorstrijk grof is een isolerend, watergedragen, gebruiksklaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van acrylaatdispersie. het isoleert lichte verontreinigingen zoals vochtkringen en nicotineaanslag. het zorgt voor een uitstekende hechting van hoeka sierpleisters, spuitpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. applicatiemethode: blokkwast of roller. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,48

SCHUURPLEISTER

hoeka schuurpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met een zeer fijne structuur voor een stootvast schuurwerkeffect voor binnen. het is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend. het kan worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. aanbevolen aantal lagen: 2. het is droog na ca. 6 uur en uitgehard na enkele dagen. theoretisch verbruik: ca. 1,25 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,41

SILCOPLEISTER

hoeka therm silcopleister is een zeer duurzame, gesiliconiseerde, kunstharsgebonden spachtelpleister met regelmatige korrelstructuur voor buiten. het heeft een optimale hechting, is uitstekend dampdoorlatend, slagregendicht, stootvast en goed bestand tegen atmosferische vervuiling. het kan toegepast worden op alle draagkrachtige, minerale, vlakke, schone en droge ondergronden. op buitengevelisolatiesystemen wordt 1.5 mm of 2.0 mm aanbevolen in verband met de geldende vlakheidsnorm. theoretisch verbruik: 1.2 mm: ca. 2,2 kg per m. 1.5 mm: ca. 2,5 kg per m. 2.0 mm: ca. 3,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,31

SPACHTELPLEISTER BINNEN

hoeka spachtelpleister is een kunstharsgebonden sierpleister met korrelstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking binnen. het heeft een uitstekende hechting en is stootvast en ademend. verbruik: 0,8 mm: ca. 1,9 kg per m, 1,2 mm: ca. 2,3 kg per m en 1,5 mm: ca. 3,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,52

SPACHTELPLEISTER BINNEN/BUITEN

hoeka spachtelpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met korrelstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking. het heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend. het kan zowel handmatig als mechanisch worden verwerkt en is geschikt voor binnen en buiten. het kan worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 1,2 mm korrel: ca. 6,5 m per emmer. 1.5 mm korrel: ca. 5,0 m per emmer. 2.0 mm korrel: ca. 3,5 m per emmer.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,33

SPACK INTERIOR

hoeka spack n is een gebruiksklare, universeel toepasbare, schrobvaste, kalkhoudende, verspuitbare pleister voor het decoratief afwerken van muren en plafonds binnen. het wordt uitsluitend binnen toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van beton, cellenbeton en gipselementen. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. verbruik: ca. 0,625 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,55

SPACK KV 2.0

hoeka spack kv 2.0 is een gebruiksklare, harde, kalkvrije, verspuitbare spackpleister op basis van kunstharsdispersie voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds binnen. het is nagenoeg reuk- en nevelarm, mat, heeft een goede hechting, is overschilderbaar, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een vullend vermogen. het voldoet aan de c.o.t. norm 83.00. het kan toegepast worden op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van glad beton, cellenbeton en gipselementen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: met standaard wormpomp onverdund en gelijkmatig aanbrengen op een geprepareerde of egale ondergrond. het is droog na ca. 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,0 kg per m bij 1 arbeidsgang en ca. 1,7 kg per m bij 2 arbeidsgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,15

SPACK SV 2.0

hoeka spack sv 2.0 is een gebruiksklare, universeel toepasbare, verspuitbare spackpleister voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds binnen. het heeft een uitstekende hechting, nagenoeg geen reuk en nevel, geeft een zeer wit en mat eindresultaat, is schrobvast en voldoet aan c.o.t. norm 83.00. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van beton, cellenbeton en gipselementen. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: met een standaard wormpomp zodanig aanbrengen dat een oppervlak door middel van een breed rvs spackmes afgemest kan worden. het is droog na ca. 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,0 kg per m bij 1 arbeidsgang en ca. 1,6 kg m bij 2 arbeidsgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,15

SPUITPLEISTER TP

hoeka spuitpleister tp is een zeer harde, stootvaste, verspuitbare sierpleister op basis van kunstharsdispersie. het heeft een zeer fijne spuitstructuur, is ademend en goed reinigbaar. het is uitermate geschikt als afwerklaag op wanden, plafonds en gevels binnen en buiten. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals beton, baksteen, cement- en pleisterwerk, bestaande verflagen, gipsplaat, board en fijn schuurwerk. applicatiemethode: in 1 of 2 lagen, gelijkmatig en met ronddraaiende bewegingen, aanbrengen met een trechterpistool, wormpomp of ander geschikt spuitapparaat. de spuitopening moet tenminste 3 x de korrelgrootte zijn. het is droog na ca. 6 uur en uitgehard na enkele dagen. theoretisch verbruik: ca. 1,51,8 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,07

STRUCTUURPLEISTER BINNEN

hoeka structuurpleister is een kunstharsgebonden sierpleister met schorsstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking binnen. het heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend. het is toepastbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 1.0 mm korrel: ca. 7,5 m per emmer. 2.0 mm korrel: ca. 6,0 m per emmer. 3.0 mm korrel: ca. 4,5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,20

STRUCTUURPLEISTER BINNEN/BUITEN

hoeka structuurpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met schorsstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting, is weerbestendig, stootvast en ademend. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 2,0 mm korrel: ca. 6,0 m per emmer. 3,0 mm korrel: ca. 4,5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,41

VOORSTRIJK

hoeka voorstrijk is een universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van acrylaathars. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het zorgt voor een uitstekende hechting van hoeka sierpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. het kan worden aangebracht met blokkwast of vachtroller en kan na minimaal 18 uur uitharden afgewerkt worden. verbruik: ca. 5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,24

VOORSTRIJK BGI

hoeka therm voorstrijk bgi is een hoogwaardig, universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met grove korrelstructuur op basis van 100% zuivere acrylaat voor binnen en buiten. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het is toepasbaar voor het behandelen van ondergronden die worden afgewerkt met sierpleisters, spuitpleisters en structuurverven op minerale ondergronden zoals beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat. het kan in n laag worden aangebracht met blokkwast of roller. theoretisch verbruik: gladde pleisterlaag: ca. 175 ml per m. pleisterwerk van gemiddelde korrelgrootte: ca. 210 ml per m.ruwe pleisterlaag: ca. 245 ml per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,47

VOORSTRIJK PLUS

hoeka voorstrijk plus is een hoogwaardig, universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van 100% zuivere acrylaat. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het zorgt voor een optimale hechting van hoeka sierpleisters, spuitpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. applicatiemethode: blokkwast of roller. afwerken na uitharding: minimaal 18 uur. theoretisch rendement: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,71

WANDFINISH AIRLESS KV

hoeka wandfinish airless kv is een gebruiksklare, airless verspuitbare, kalkvrije pleister op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het verf- en behangklaar maken van wanden en plafonds binnen. het is toepasbaar op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en arbeidsbesparend afwerken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 2 3 mm (te bereiken met 2 spuitgangen) en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. droogtijd: 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,2 kg per m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

WANDFINISH KV

hoeka wandfinish kv is een gebruiksklare, met wormpomp verspuitbare, kalkvrije pleister op basis van kunstharsdispersie voor binnen. het is geschikt voor het verf- en behangklaar maken van cellen- en glad beton en gipskartonplaten en -elementen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en arbeidsbesparend afwerken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 2 3 mm en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. het is het beste om het in twee spuitgangen, nat-in-nat, dun te spuiten dan in 1 spuitgang dik. theoretisch verbruik: ca. 1,2 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,41

Hoeka
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn