DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hoeka

SPACHTELPLEISTER BINNEN/BUITEN

hoeka spachtelpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met korrelstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking. het heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend. het kan zowel handmatig als mechanisch worden verwerkt en is geschikt voor binnen en buiten. het kan worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 1,2 mm korrel: ca. 6,5 m per emmer. 1.5 mm korrel: ca. 5,0 m per emmer. 2.0 mm korrel: ca. 3,5 m per emmer.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,33

SPUITPLEISTER TP

hoeka spuitpleister tp is een zeer harde, stootvaste, verspuitbare sierpleister op basis van kunstharsdispersie. het heeft een zeer fijne spuitstructuur, is ademend en goed reinigbaar. het is uitermate geschikt als afwerklaag op wanden, plafonds en gevels binnen en buiten. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals beton, baksteen, cement- en pleisterwerk, bestaande verflagen, gipsplaat, board en fijn schuurwerk. applicatiemethode: in 1 of 2 lagen, gelijkmatig en met ronddraaiende bewegingen, aanbrengen met een trechterpistool, wormpomp of ander geschikt spuitapparaat. de spuitopening moet tenminste 3 x de korrelgrootte zijn. het is droog na ca. 6 uur en uitgehard na enkele dagen. theoretisch verbruik: ca. 1,51,8 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,07

STRUCTUURPLEISTER BINNEN/BUITEN

hoeka structuurpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met schorsstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting, is weerbestendig, stootvast en ademend. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 2,0 mm korrel: ca. 6,0 m per emmer. 3,0 mm korrel: ca. 4,5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,41

Hoeka
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn