DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hoeka

ACRYL DIEPGROND

hoeka acryl diepgrond is een gebruiksklare, diepindringende, fixerende, kleurloze impregnering voor het stabiliseren van poreuze, zanderige en poederende ondergronden en om sterk zuigende ondergronden draagkrachtig te maken. het bevordert de hechting, is zuigkrachtverlagend en dampdoorlaatbaar. het is geschikt voor zowel binnen als buiten. droogtijd: minimaal 4 uur. verbruik: ca. 6-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,90

BETONCONTACT

hoeka betoncontact is een roze gekleurd, met kwartszand vermengd voorstrijkproduct voor het behandelen van dichte, niet of slecht zuigende ondergronden zoals beton en gipsblokken die afgewerkt worden met een gipslaag. het heeft een perfecte hechting, is waterverdunbaar, alkalibestendig, aan te brengen met roller of kwast en geschikt voor binnen. verdunning: afhankelijk van de ondergrond verdunnen met maximaal 20% schoon water in verhouding 4:1. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 250 gram per m (bij verdunning 4:1).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,05

BETONCONTACT SPRAY

hoeka betoncontact spray is een rol- en verspuitbaar, roze gekleurd, sneldrogend voorstrijkproduct voor het behandelen van dichte, niet of slecht zuigende ondergronden zoals beton en gipsblokken binnen. het heeft een perfecte hechting, is sneldrogend, alkalibestendig, gebruiksklaar en aan te brengen met roller en spuit. droogtijd: droog na ca. 2 uur en af te werken na 4 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond bij spuitapplicatie ca. 120-150 gram per m en met roller ca. 100-120 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,90

GIPSGRONDEER

hoeka gipsgrondeer is een geel gekleurde, diep indringende, kunstharsgebonden grondering voor het behandelen van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden zoals cellenbeton en kalkzandsteen die afgewerkt worden met een gipslaag. het voorkomt het verbranden of onregelmatig aantrekken van de aan te brengen gipspleisterlaag op sterk zuigende ondergronden. het is rol- en verspuitbaar en geschikt voor binnengebruik. verdunning: met water bij sterk zuigende ondergronden 1:3 en bij minder sterk zuigende ondergronden 1:1. het kan als het geheel droog is (na ongeveer 18 uur) afgewerkt worden met een pleisterlaag. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 100 gram per m (onverdund).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,21

RENOVATIEVOORSTRIJK FIJN

hoeka renovatievoorstrijk fijn is een isolerend, watergedragen, gebruiksklaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor spack, spuitpleisters en muurverven binnen. het voorkomt doorbloeding en kleurverschil als gevolg van nicotine-, water-, olie-, roet- en vetvlekken en/of uitgerepareerde ondergronden. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: afhankelijk van de ondergrond ca. 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,23

RENOVATIEVOORSTRIJK GROF

hoeka renovatievoorstrijk grof is een isolerend, watergedragen, gebruiksklaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van acrylaatdispersie. het isoleert lichte verontreinigingen zoals vochtkringen en nicotineaanslag. het zorgt voor een uitstekende hechting van hoeka sierpleisters, spuitpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. applicatiemethode: blokkwast of roller. afwerken na uitharding: minimaal 24 uur. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,48

VOORSTRIJK

hoeka voorstrijk is een universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van acrylaathars. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het zorgt voor een uitstekende hechting van hoeka sierpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. het kan worden aangebracht met blokkwast of vachtroller en kan na minimaal 18 uur uitharden afgewerkt worden. verbruik: ca. 5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,24

VOORSTRIJK BGI

hoeka therm voorstrijk bgi is een hoogwaardig, universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met grove korrelstructuur op basis van 100% zuivere acrylaat voor binnen en buiten. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het is toepasbaar voor het behandelen van ondergronden die worden afgewerkt met sierpleisters, spuitpleisters en structuurverven op minerale ondergronden zoals beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat. het kan in n laag worden aangebracht met blokkwast of roller. theoretisch verbruik: gladde pleisterlaag: ca. 175 ml per m. pleisterwerk van gemiddelde korrelgrootte: ca. 210 ml per m.ruwe pleisterlaag: ca. 245 ml per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,47

VOORSTRIJK PLUS

hoeka voorstrijk plus is een hoogwaardig, universeel toepasbaar voorstrijkmiddel met fijne kwartsstructuur op basis van 100% zuivere acrylaat. het dringt goed in de ondergrond en vermindert de zuiging. het zorgt voor een optimale hechting van hoeka sierpleisters, spuitpleisters en structuurverf en is geschikt voor binnen en buiten. applicatiemethode: blokkwast of roller. afwerken na uitharding: minimaal 18 uur. theoretisch rendement: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,71

Hoeka
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn