DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Hydrant

ECOBOAT SP

hydrant ecoboat sp is een zelfslijpende onderwaterverf, specifiek ontwikkeld om in zoetwatergebieden te worden toegepast. het is echter ook mogelijk om gedurende korte periodes ook in zout water te varen. het is geschikt voor gebruik onder alle voorkomende typen zeil en motorjachten tot een snelheid van maximaal 2830 knopen. verbruik: bij een laagdikte van 50 micron droog: ca. 8,8 m per liter en bij een laagdikte van 150 micron droog: ca. 2,9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,73

HARDHOUTCLEANER

hydrant hardhoutcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders, teakdekken, relingen en andere hardhout oppervlakken in en rond het schip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,30

JACHTLAKVERF

hydrant jachtlakverf is een hoogglanzende 1-componenten aflak op alkydhars basis. hoogglanzende aflak voor vrijwel alle voorkomende reeds voorbehandelde hout- en metaaloppervlakken. door de specifieke samenstelling heeft hydrant jachtlakverf een lange levensduur en een goed glansbehoud. verbruik: ca. 14-15 m²/ltr. bij een laagdikte van 45 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

OPTICLEANER

hydrant opticleaner is een schuimarm reinigingsmiddel o.b.v. alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te schilderen oppervlakken, zoals ijzerconstructies, dekken, opbouw en ruimen, enz. welke vervuild zijn met o.a. vet, olie en was. toepassing in de bouw-, industrie-, scheepvaart-, jachtbouwsector.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,40

PRIMER

hydrant primer is een soepel verwerkbare, goed vloeiende grondlak op basis van gemodificeerde alkydharsen. het is geschikt als eerste laag op alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. de primer is uitstekend weerbestendig (maximaal 1 jaar overstaantijd), goed vullend en vochtregulerend. het is na ca. 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 16-17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,98

WATERLIJNVERF

hydrant waterlijnverf is een glanzende 1-component verf, speciaal ontwikkeld om de waterlijn aan te brengen op de romp van het schip. hydrant waterlijnverf is zeer goed bestand tegen invloeden van wind en water; echter niet tegen een constante waterbelasting. het is om die reden raadzaam om de waterlijn ongeveer 5-10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, gemeten bij een normale belasting van het schip. verbruik: ca. 14 m²/ltr. bij een laagdikte van 45 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

Hydrant
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn