DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: International

ANTI SLIP MATERIAAL

international non slip materiaal is een synthetisch, korrelig materiaal dat voor de applicatie toegevoegd kan worden aan aflakken of op natte verf gestrooid kan worden. het geeft een antislipeffect aan de bootlak en het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid antislip poeder dat is toegevoegd aan de bootaflak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,91

BATBETS INTERSTAIN

international batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). het kan alleen toegepast worden op kaal hout. aantal aanbevolen lagen: 1-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,95

BOAT SHAMPOO

international boat shampoo is een universele reiniger, geschikt voor polyester, hout, metaal en geschilderde oppervlakken. het verwijdert geen was en bij regelmatig gebruik zal het de wasbescherming niet aantasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,13

BRIGHTSIDE

international brightside is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit voor alle ondergronden boven de waterlijn. de teflonhoudende formule geeft een easy-clean, harde eindlaag en het is bestand tegen slijtage, vlekken, chemicaliÃŦn en vuil. aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. theoretisch rendement: ca. 13,5 mē per liter (kwast) of 11.2 mē per liter (spuit).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,33

CLEAR WOOD SEALER FAST DRY

international clear wood sealer fast dry is een sneldrogende, transparante, 2-componenten polyurethaan primer. het dringt tot diep in het hout door, sluit hierdoor de ondergrond af en zorgt voor een glad, slag-, kras- en slijtvast oppervlak, klaar om over te schilderen met een vernis of aflak. de sneldrogende eigenschappen maken het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen waardoor snel laagdikte opgebouwd kan worden. theoretisch verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

181,26

COMPASS

international compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. de sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. verbruik: ca. 12,9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,27

CRUISER ONE

international cruiser one is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. praktische rendement: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,73

DANBOLINE

international danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. verbruik: ca. 11 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,34

DEGREASER (OPLOSSER)

international degreaser is een professioneel reinigingsmiddel, ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurresiduen te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,20

EPOXY A/F TIECOAT

international epoxy antifouling tiecoat is een 2-componenten, teervrije epoxy hechtprimer welke zorgt voor een maximale hechting tussen de anticorrosieve primer en de antifouling. het zorgt voor een maximale hechting van het systeem en een optimale performance. met de verlengde overschildertermijn (tot 5 dagen) is het uitermate geschikt voor gebruik in de nieuwbouw, onderhoud en reparatiesector. mengverhouding: 4:1. aantal aanbevolen lagen: 1. theoretisch rendement: ca. 5,7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,62

EPOXY FINISHING FILLER

international epoxy finishing filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. let op, component a en b moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. theoretisch verbruik: ca. 1 mē per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,22

EPOXY GP COATING

international epoxy gp coating is een universeel toepasbare 2-componenten coating op basis van epoxyharsen. het is toepasbaar als primer voor onbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. het is onbeperkt overschilderbaar met 2-componenten producten, heeft een ruime overschildertijd (tot 12 maanden, met zichzelf of met aflakken) en kan aangebracht worden met airless spray, kwast, roller en conventionele spuit. het is geschikt voor gebruik onder en boven de waterlijn. mengverhouding: 100 volumedelen a:15 volumedelen b. theoretisch verbruik: ca. 7,6mē per liter met kwast/roller en 4,5 mē per liter met airless spray.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,79

GELSHIELD 200

international gelshield 200 is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. verbruik: ca. 8,1 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,25

GELSHIELD PLUS

international gelshield plus is een sneldrogende, makkelijk te verwerken epoxyprimer voor de bescherming van polyester tegen osmose. het is een afsluitend epoxysysteem dat een dubbele functie vervult: het is een afsluitende verflaag en een antifouling hechtlaag. door de snelle droging kunnen er meerdere lagen op 1 dag worden aangebracht. geadviseerd aantal lagen: 4. praktisch verbruik: ca. 6 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,58

GOLDSPAR SATIN

international goldspar satin is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. de sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. verbruik: ca. 10,3 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,31

HIGH STRENGTH STAIN REMOVER

international stain remover is een zeer sterke, diepreinigende gel die snel en eenvoudig vervuiling, zoals vergeling en vlekken, van polyester en geschilderde oppervlakken verwijdert. het heeft een zelfwerkende formule waardoor schrobben van het oppervlak niet nodig is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,69

INTERDECK

international interdeck is een sterke polyurethaan antislip dekverf. het bevat een fijn non-slip materiaal voor een duurzaam antislip oppervlak en is op alle oppervlakken eenvoudig verwerkbaar. de zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon op dekken en opbouw. de sterke polyurethaan hars beschermt het dek tegen de dagelijkse slijtageslag. het is eenvoudig, direct uit het blik met kwast of roller aan te brengen. verbruik: ca. 9,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,91

INTERFILL 830

international interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. de speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in één arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met interprime 820 high build epoxy primer of interprotect overschilderd te worden. het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. verbruik: ca. 0.18 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

120,52

INTERFILL 833

international interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. de fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van interfill 830. het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. bij 23°c is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. theoretisch verbruik: ca. 2.73 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,31

INTERFILL DECK

international interfill deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. mengverhouding in volume: 1:1. theoretisch rendement: ca. 2 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

176,47

INTERGARD 263

international intergard 263 is een 2-componenten, teervrije, epoxy hechtlaag voor antifouling. het is geschikt als hechtlaag tussen anticorrosives en antifoulings of cosmetische afwerkingen en zorgt voor een maximaal hechtsysteem voor antifouling. rendement: ca. 5,7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

350,09

INTERGARD 5000

international intergard 5000 is een universele gemodificeerde epoxy primer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

497,46

INTERGARD 740

international intergard 740 is een 2-componenten epoxy aflak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,13

INTERGARD 7600

international intergard 7600 is een universele 2-componenten primer op epoxybasis. rendement: 5,44 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

492,71

INTERGARD 821

international intergard 821 is een 2-componenten oplosmiddelvrije epoxy plamuur. het is geschikt als vulstof voor op de juiste wijze voorbehandeld, gecorrodeerd en ontpit staal voorafgaand aan het coaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

158,42

INTERIOR FINISH 750

international interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met interior primer 860, een surface spread of flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. de verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. het is geschikt voor toepassing op aluminium, grp/frp en staal. geadviseerde aantal lagen: 1-2. praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,50

INTERIOR FINISH 770

international interior finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. mengverhouding: 7.1 volumedelen a:1 volumedeel b. aantal aanbevolen lagen: 1-2. theoretisch rendement: ca. 10 mē per liter met spuit en 20 mē per liter met kwast/roller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,50

INTERIOR PRIMER 860

international interior primer 860 is een high build, multipurpose epoxy primer met een laag oplosmiddelgehalte. het is speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies op aluminium, polyester, staal en hout. de verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid, alsmede de lage geurbelasting versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. het combineert lange overschildertijden met uitstekende anticorrosieve eigenschappen. dit resulteert in een goede en langdurige bescherming voor het interieur van het jacht en het heeft een "surface spread of flame" certificaat. mengverhouding: 4:1. praktisch rendement: ca. 3,36-5,04 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,33

INTERLAC 678 VERNIS

international interlac 678 clear varnish is een duurzame blanke alkyd vernis met een hoge glans, geschikt voor houtwerk binnen en buiten. rendement: ca. 20,8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,80

INTERLINE 850 DRINKWATERTANK COATING

international interline 850 is een coating voor drinkwatertanks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

843,94

INTERLINE 925

international interline 925 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, heavy duty epoxy tank lining voor toepassing op stalen tanks. het kan ook worden gebruikt in ballasttanks, loze ruimten en natte ruimten op metaal en beton. rendement: ca. 2.5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,72

INTERPLATE 937

international interplate 937 is een 2-componenten “heat resistant” zinksilicaat shopprimer. theoretisch rendement: 18 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

620,91

INTERPLUS 256

international interplus 256 is een universele 2-componenten epoxy primer. rendement: ca. 6,4 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

631,71

INTERPLUS 356

international interplus 356 is een 2-componenten epoxy primer. rendement: ca. 5.6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

657,36

INTERPRIME 198

international interpime 198 is een sneldrogende 1-component multiprimer. het is speciaal ontworpen voor onderhoud en ook geschikt voor in het laadruim. het is geschikt voor het onderhoud boven de waterlijn en toegelaten voor het vervoer van graan. rendement: ca. 5,47 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,96

INTERPRIME 450

international interprime 450 is een epoxy coating met uitstekende vochtwerende eigenschappen en langdurige anticorrosieve bescherming. het kan direct aangebracht worden op een geschikte primer voor staal en aluminium, mits deze voldoende is voorbehandeld. het is geschikt voor gebruik met gecontroleerde kathodische bescherming. mengverhouding: 2.5 volumedelen a tot 1 volumedeel b. aanbevolen aantal lagen: 2. theoretisch rendement: ca. 4 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

113,62

INTERPRIME 539

international interprime 539 een 1-component chromaatvrije etch-primer voor aluminium en gegalvanizeed staal. theoretisch rendement: 16 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,15

INTERPRIME 820

international interprime 820 is een high-performance 2-componenten epoxy primer. het is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. het is goed schuurbaar en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. praktisch rendement: ca. 2,8-3,28 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,38

INTERPROTECT

international interprotect is een sneldrogende, makkelijk te verwerken 2-componenten epoxy primer voor staal, aluminium en hout. het heeft een goede krasbestendigheid en geeft uitstekende anticorrosieve bescherming. het kan tevens gebruikt worden als antifouling hechtlaag voor gebruik over bestaande epoxy primers. verbruik: ca. 8,1 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,25

INTERSEAL 670HS

international interseal 670 hs is een oplosmiddelarme, universele2-componenten exoxycoating met een hoge vulling en een hoog gehalte vaste stoffen voor gebruik in onderhoud en nieuwbouw. het is geschikt voor diverse ondergronden, inclusief met de hand voorbereid roestig staal, met grit gestraald en nat gestraald staal en diverse oude coatinglagen. het biedt uitstekende anticorrosieve bescherming in industriële en offshore-omgevingen, zowel onder als boven de waterlijn. het is geschikt voor toepassing op o.a. bruggen, constructies en ballasttanks en is gecertificeerd volgens ansi/nsf standard 61 voor gebruik in drinkwatertanks. rendement: ca. 6.56 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

431,64

INTERSHEEN 579

international intersheen 579 is een sneldrogende 1-component gemodificeerd acrylaat eindlaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

387,17

INTERSHIELD 300

international intershield 300 is een 2-componenten, slijtvaste pure epoxy coating gepigmenteerd met aluminium voor een uitstekende lange termijn anti-corrosieve bescherming. het is geformuleerd op een eigen polymeer-technologie, waardoor een snelle uitharding en overschilderen zelfs bij lage temperaturen mogelijk is. het is een slijtvaste coating die corrosie kan verminderen als gevolg van mechanische schade en een barričrebescherming kan bieden in agressieve omgevingen. het is ideaal voor gebruik als een universele primer op offshore-platforms en drijvende oppenvlakken zoals onderwaterschepen, topsides, externe opbouw, dekken, ladingtanks en ballasttanks. het kan direct worden toegepast op mechanisch voorbehandelde shopprimers of op de juiste manier voorbehandeld kaal staal. theoretisch rendement: 4.2 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,82

INTERSPEED (KOPERHOUDEND)

international interspeed extra is een zeer sterke, harde en koperhoudende antifouling voor gebruik in zoet-, brak- en zoutwatergebieden. het kan tot 6 maanden voor tewaterlating worden aangebracht. de harde, schrobbare eindlaag is ideaal voor gebruik op snelle schepen en boten die droogvallen (het is niet geschikt voor aluminium en verzinkte schepen). verbruik: ca. 11 mē per liter met kwast en ca. 3 mē per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,98

INTERSPEED 340 ANTIFOULING

international interspeed 340 is een tbt vrije, controlled depletion polymer (cdp) zelf polijstende antifouling. het is geschikt voor directe applicatie over bestaande antifouling systemen die nog in goede staat verkeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

692,02

INTERSPEED EXTRA

international interspeed extra is een harde antifouling voor gebruik op zoet en brak/zout water onder de waterlijn. het is geschikt voor zeil- en motorboten en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium. het kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden (indien technisch mogelijk). verbruik: ca. 11.8 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,16

INTERSTRIP A/F

international interstrip a/f is een 1-component verfafbijt, speciaal samengesteld voor de verwijdering van antifoulings. het is niet agressief en zal de gelcoat niet beschadigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,08

INTERSWIFT 6800HS

international interswift 6800hs is een gepatenteerde hybride, tbt-vrije selfpolishing antifouling met unieke koper acrylaat spc technologie. theoretisch rendement: 3-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

950,17

INTERTHANE 990

international interthane 990 is een 2-componenten acrylaat polyurethaan aflak met uitstekende duurzaamheid en overschilderbaarheid op lange termijn. het is geschikt voor zowel nieuw werk als onderhoudswerk in diverse omgevingen zoals offshore constructies, chemische en petrochemische installaties, bruggen, pulp- en papierfabrieken en in krachtcentrales. rendement: 11,4 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

617,76

INTERTUF 16

international interteervrij/intertuf 16 is speciaal vervaardigd voor de economische bescherming van staal. het is een harde, niet craqueléerende verf, is lichtzuur en alkaliënbestendig, biedt bescherming tegen roest en geeft een mooie eindlaag. aantal aanbevolen lagen: 2-3 (spuit) of 4-5 (kwast). theoretisch rendement: ca. 2-3 mē per liter (spuit) of ca. 8 mē per liter (kwast).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,17

INTERTUF 203

international interprime/intertuf 203 is een 1-component, teervrije vinyl primer die gebruikt kan worden bij temperaturen tot -5°c. het is geschikt als anticorrosieve primer zowel boven als onder de waterlijn en ook als een sealer over de verjaarde tbt antifoulings. het is geschikt voor gebruik met een gecontroleerde kathodische bescherming. theoretisch verbruik: ca. 5,33 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,16

INTERZINC 22

international interzinc 22 is een 2-componenten zinkprimer op basis van zink-silicaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

555,73

INTERZONE 954

international interzone 954 is een 2-componenten, high solid, gemodificeerde epoxy barričre-coating met een laag gehalte aan vluchtige bestanddelen (vos) ontworpen voor langdurige bescherming na applicatie van één laag. het blijft onder water doorharden en beschikt over uitstekende kathodische onthechtingsweerstand. het is speciaal voor toepassing gedurende onderhoud van offshore splashzones, waar het product onder invloed van golfslag blijft verharden. hierdoor is het ideaal voor situaties waarin getijden en plotselinge vloedgolven een belangrijke rol spelen. het kan worden aangebracht op vliegroest of enigszins vochtige oppervlakken. het wordt ook uitgebreid toegepast in een aantal andere corrosieve situaties inclusief de pulp- en papierindustrie, chemische fabrieken, aanlegsteigers en sluispoorten. het is ook geschikt als onderdeel van een anti-slip dek-systeem in combinatie met het juiste aggregaat. theoretisch rendement: 1,7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,69

LAGO RACING II

international lago racing ii is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op aluminium, polyester, lood, staal, hout, composiet ofgietijzer. aantal aanbevolen lagen: 2-3. praktisch rendement: ca. 8,82 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,68

LIQUID RUBBING

international liquid rubbing is een vloeibaar polijstmiddel die de glans op gelcoat, gelakte en geverfde oppervlakken herstelt. het is vrij van was, bevat geen siliconen, is eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en oxidatie. het is ook geschikt voor gebruik op de auto, caravan of het tuinmeubilair en het is geschikt voor zowel hand- als machinegebruik (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,80

M600 VERDUNNING

international m600 verdunning is een professionele 'wipe down solvent', ontworpen om oppervlaktevervuilingen zoals was, olie en schuurstof te verwijderen voorafgaand aan schuren, voorbehandeling van een oppervlak of het aanbrengen van verf. gebruiksaanwijzing: doordrenk een doek met het product en gebruik deze om het oppervlak te bevochtigen. wrijf onmiddellijk daarna met een tweede droge doek na om residuen te verwijderen. laat het oplosmiddel niet opdrogen. werk op kleine delen, zodat de tweede doek reinigt en droogt. herhaal totdat alle residuen verwijderd zijn en vervang de doeken regelmatig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,83

MARINE POLISH

international marine polish is een ultrafijne polish met was voor gebruik op gelcoat en verfwerk. het geeft langdurige bescherming tegen o.a. zoutwater, zonlicht en olie en zorgt voor een hoge glans en een goede reinigbaarheid van het behandelde oppervlak. het is geschikt voor handmatig en machinaal polijsten en tevens toepasbaar op auto, caravan en tuinmeubilair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,87

MARINE WAX

international marine wax is schuurmiddel- en siliconenvrij, makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. het is geschikt voor hand en machinaal polijsten (800 - 1000 tpm), schuurt niet en geeft geen vlekkerig oppervlak. het is ook geschikt voor gebruik aan de auto en caravan of het tuinmeubilair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,87

MATTING ADDITIVE

international matting additive is een matteringsmiddel om toe te voegen aan international 1-component aflakken en vernissen. het geeft de mogelijkheid een halfglans, satijn of matte eindlaag te creeren. een 50:50 mix met toplac zal een satijn effect geven dat identiek is aan goldspar satijn vernis. het kan toegevoegd worden tot 25:75 in volumedelen, dit geeft een volledig mat uiterlijk. het is geschikt voor zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,91

MICRON 350

international micron 350 is een krachtige zelfslijpende spc antifouling voor een meerjarige aangroeibescherming in zout- of zoetwater. het is geschikt voor gfk, hout, staal en lood (niet voor aluminium of gegalvaniseerde oppervlakken). het kan worden toegepast op de meeste soorten antifouling (niet op vc 17m). rendement: 9 mē per liter bij kwast- en rolapplicatie en 3 mē per liter bij spuitapplicatie..


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,72

MICRON 99

international micron 99 is ontwikkeld om krachtige bescherming te bieden tegen aangroei van organismen zoals slijm, aquatische planten en dieren. het is een polijstende copolymeer (spc - self polishing copolymeer) antifouling voor meerdere seizoenen. het resultaat van de polijstende werking is een schone, gladde romp waardoor de boot minder hinder ondervindt van wrijving en aangroei, terwijl er optimale biocide afgifte is, ook tijdens stationaire perioden. praktisch rendement: ca. 9 mē per liter bij kwast- en rollerapplicatie en 4 mē per liter bij spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.710,80

MICRON EXTRA EU ANTIFOULING

international micron extra met biolux-technologie biedt extreme bescherming tegen aangroei in zelfs de zwaarste omstandigheden. deze premium polijstende copolymeer antifouling gaat met slechts 1 applicatie (3-4 lagen bij kwast- en rolapplicatie en 1-2 lagen bij spuitapplicatie) 2 jaar lang mee. het kan tot twaalf maanden vóór tewaterlating worden aangebracht. het is uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik. praktisch rendement: 3 mē per liter (bij spuitapplicatie) en 9 mē per liter (bij kwast- en rolapplicatie).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

198,07

MICRON LZ

international micron lz is een polijstende antifouling die effectief beschermt tegen verontreinigende organismen. het kan worden gebruikt over alle gereinigde en intacte international antifoulings met uitzondering van de vc 17m en vc off shore. het is niet geschikt voor aluminium. het voldoet aan de ‘biocidal products regulation’ (bpr). praktisch rendement: ca. 9 mē per liter bij kwastapplicatie en 6 mē per liter bij spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,55

MICRON PLUS

international micron plus is een polijstende antifouling in heldere kleuren voor gebruik op zoet en brak/zout water. het is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen) en geeft een seizoen lang bescherming. het is geschikt voor alle ondergronden inclusief aluminium en kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden. praktisch rendement: ca. 9,6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,50

ORIGINAL

international original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. de zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. verbruik: ca. 11,7 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,31

PERFECTION

international perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. geadviseerde aantal lagen: 2-3. verbruik: ca. 12 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,32

PERFECTION PLUS

international perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende uv-bescherming door de unieke combinatie van hals (hindered amine light stabilisers) en uv-absorbers. het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. verbruik: ca. 12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,12

PERFECTION PRO

international perfection pro is een 2-componenten polyurethaan aflak speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geformuleerd om een spiegelglad en hoogglanzend eindresultaat te leveren. met de hoogwaardige formulering biedt het een uitstekende bescherming tegen de schadelijke effecten van uv en is het bestand tegen brandstof, olie en milde zuren en schoonmaakmiddelen. het is geschikt voor spuitapplicatie of kwast- & rolapplicatie en voor gebruik op iedere ondergrond. het geeft een zeer mooie afwerking, een zeer hoge glans en geweldige vloei. aanbevolen lagen: 2 á 3. rendement: ca. 8 mē per liter bij spuitapplicatie en ca. 18 mē per liter bij kwast- en rolapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,47

PERFECTION UNDERCOAT

international perfection undercoat is een zeer sterke, duurzame 2- componenten grondverf voor gebruik onder perfection aflak. het is geschikt voor toepassing op aluminium, polyester, staal, hout en composiet. voor een grotere kleurenrange kan de witte grondverf tot 10% worden opgekleurd met perfection aflak. geadviseerde aantal lagen: 1-2. verbruik: ca. 12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,71

POLISH AND WAX

international polish and wax is een reiniger, ontvetter en schuurmiddel in een. het wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig reinigen, polijsten en waxen van verweerde gelcoat en geschilderde oppervlakken. het is geschikt voor hand- of machinegebruik (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,06

POLYURETHANE MATTERINGSPASTA 2K

international polyurethane matting additive is een transparante 2-componenten oplossing, speciaal ontwikkeld voor het mengen door international perfection en perfection plus voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,00

PRE-KOTE

international pre-kote is een grondverf voor toplac, brightside polyurethaan en andere 1-component aflakken. het product is gemaakt om over ruwe en verweerde oppervlakken te zetten, zolang ze in goede conditie zijn. verbruik: ca. 12 mē per liter met kwast en ca. 8 mē per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

PRIMOCON

international primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. verbruik: ca. 7,4 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,77

SCHOONER

international schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. de bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. de goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. rendement: ca. 14 mē per liter met kwast en ca. 12 mē per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,43

SCHOONER GOLD

international schooner gold is een hoogglanzende jachtvernis met geavanceerde uv-technologie en een traditionele amber tint die de natuurlijke kleur van hout verfraait. de uitzonderlijke diepe glans en kleur blijven de gehele levensduur behouden. verbruik: ca. 12,9 mē per liter (met kwast).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,88

SUPER CLEANER

international super cleaner is een krachtige, geconcentreerde reiniger. het verwijdert probleemloos was, lossingmiddel, olie en vervuilingen en is geschikt voor hand- en hogedrukreinigingsapparatuur. het ontvet en reinigt en brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,70

SUPER GLOSS HS

international super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. verbruik: ca. 12 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,09

TEAK OIL

international teak oil is een diep impregnerende olie voor de bescherming van teak dekken en teak interieur. het geeft bescherming en een easy-clean oppervlak. het is ontwikkeld naar de traditionele scandinavische formule en het bevat linseed en tung oliën voor ultieme bescherming. het is geschikt voor gebruik op hardhout, binnen en buiten. het geeft een aantrekkelijke zijdeachtige eindlaag, impregneert zelfs vochtig hout en bevat een antiroestwas voor de bescherming van metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,18

TEAK RESTORER

international teak restorer reinigt en herstelt de natuurlijke kleur van teak en andere hardhout soorten. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en ideaal voor dekken, teakdelen en afwerking. het is niet schadelijk voor polyester, vernis, verfwerk of aluminium en is biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,66

TEXTILE WATERPROOFER

international textile waterproofer maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoeken, zonweringsdoeken en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. het is geschikt als onderhoudsmiddel ter voorkoming van rotten en weervorming, het tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan en laat geen strepen of vlekken achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,38

THINNER 16

international thinner no. 16 is een mix van organische oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,02

THINNER GTA 220

international verdunning gta220 is geschikt voor het reinigen van apparatuur en het verdunnen van diverse epoxy producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,98

THINNER GTA 713

international verdunning gta713 is een thinner voor interthane 990.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,62

THINNER GTA007

international verdunning gta007 is een verdunner voor acrylic en chloorrubber lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,87

THINNER NO 100

international verdunning 100 is samengesteld voor gebruik in 2-componenten polyurethaan producten boven de waterlijn bij temperaturen boven de 21°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,67

THINNER NO. 1

international verdunning 1 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor 1-component verven en vernissen zoals yacht primer, toplac, interlux super, interlux satin, pre-kote, interdeck, danboline, interstain, original, goldspar, goldspar satin, intertox, dex 1+2, schooner, intertuf jba016/interteer ""vrij"", interpreg en interfill 100.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,90

THINNER NO. 7

international verdunning 7 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor interprotect, gelshield 200, gelshield, etch primer en als apparatuurreiniger voor uitsluitend interfill 400, interfill 830, interfill 833 en interfill 835.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,28

TOPLAC

international toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. het bevat uv-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. de unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. aantal aanbevolen lagen: 1-3. verbruik: ca. 12 mē per liter met kwast en ca. 8 mē per liter met spuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,87

UNI-PRO

international uni-pro is een polijstende antifouling die een seizoen lang bescherming geeft in zoet en brak/zout water. het heeft weinig laagdikte opbouw door de eroderende technologie en is geschikt voor alle oppervlakken, inclusief aluminium, van zeil- en motorboten (in combinatie met de juiste primer). het kan worden aangebracht tot 6 maanden voor de tewaterlating. aantal aanbevolen lagen: 1 (een extra laag op plaatsen met veel turbulentie, zoals de boeg, waterwindlijn, kiel en het roerblad). theoretisch verbruik: ca. 10,65 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,21

UV PROTECTING WAX SEALER

international uv wax sealer is een high performance, diepglanzende, schuurmiddelvrije, actieve wax sealer met een fluor microadditief. het biedt uitstekende bescherming tegen vuil en olieverontreiniging. de dunne-laag vuilafstotende formule geeft de ultieme uv-bescherming en het is geschikt voor machinaal polijsten en geeft een langdurige hoogglans, harde laag en bescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,03

VC GENERAL THINNER

international vc general thinner is samengesteld voor het verdunnen van (indien gewenst) alle vc producten en als apparatuurreiniger. het lost vc 17m op en kan indien gewenst gebruikt worden voor de verwijdering van vc 17m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,86

VC TAR 2

international vc tar2 is een 2-componenten epoxy primer. het geeft bescherming tegen osmose op polyester en anti-corrosieve bescherming op staal en lichtmetalen oppervlakken. verbruik: ca. 11,3 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,00

VERDUNNING 910

international verdunning 910 bestaat uit een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van perfection (professional), perfection undercoat, interprime 820 en interspray 800 glazecoat voor spuitverwerking. het is ook geschikt als apparatuurreiniger en geschikt voor spuitverwerking bij temperaturen tussen 10-15°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,80

VERDUNNING 920

international verdunning 920 is een trage spuitverdunning. het is een mix van organische verdunningen, speciaal samengesteld voor het verdunnen van perfection (professional), perfection undercoat, interprime 820 en interspray 800 glazecoat voor spuitverwerking. het is ook geschikt als apparatuur reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,74

VERDUNNING GTA 822

international verdunning gta822 is een verdunning voor het reinigen van expoxy gebaseerde producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

231,24

VERDUNNING NR 3

international verdunning 3 is geschikt voor het verdunnen van antifoulings, onderwaterverven en andere speciale verven zoals micron extra, micron csc, micron wq, cruiser premium, cruiser superior, cruiser, cruiser future/eco, interspeed extra strong, interspeed ultra, prima, trilux, soft antifouling, boatgard, waterways, fabi, ct kobberstoff, waterways future/fabi eco, veridian tiecoat, veridian topcoat, primocon, motorfarg en interstrip af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,25

VERDUNNING NR 9

international verdunning 9 is geschikt als verdunning en/of apparatuurreiniger voor perfection varnish, perfection varnish voor teak, perfection, perfection grondverf en ucp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,37

WATERTITE

international watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. de samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,74

WOODSKIN

international woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,28

YACHT PRIMER

international yacht primer is een sneldrogende, 1-component, algemeen bruikbare primer voor hout, polyester, vinylester, epoxy, staal en aluminium boven de waterlijn. het is overschilderbaar na ca. 12-18 uur en max. 3-4 dagen. verbruik: ca. 12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,63

International
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn