DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Jansen

2K POLYESTER PLAMUUR SA

jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). de plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autos, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,51

2K-POLYESTER PLAMUUR

jansen 2k-polyester plamuur op basis van onverzadigde polyesterhars voor buiten, maar met name binnen, onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). het is onder andere geschikt voor het vullen van grotere gaten als schroefgaten en houtrot en voor de reparatie van autos, staal en houtwerk en voor de meubelindustrie en schrijnwerking. overschilderbaar na ca. 20-25 minuten. let op: aangezien de verharder ook wit is dienen de componenten extra goed gemengd te worden. de 1 kg, 250 gram en 500 gram verpakkingen worden inclusief verharder geleverd.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,88

ACRYL GLANZCOLOR

jansen acryl glanzcolor is een hoogglanzende, sneldrogende, watergedragen, weersbestendige lak op basis van acryldispersie voor binnen en buiten. de lak is na een grond- of hechtlaag o.a. te gebruiken op hout, ijzer en kunststof. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,11

ACRYL LAKPLAMUUR

jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,47

ACRYL SEIDENCOLOR

jansen acryl seidencolor is een zijdeglanzende, sneldrogende, watergedragen, weersbestendige lak op basis van acryldispersie voor binnen en buiten. de lak is na een grond- of hechtlaag o.a. te gebruiken op hout, ijzer en kunststof. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,11

ACRYL SNELPLAMUUR

jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporin, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. de plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie). tevens is de plamuur zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. het is niet geschikt voor grotere reparaties.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

AQUA METAL DEKOR

jansen aqua metal dekor is een watergedragen (edel)metaal effectlak op basis van een acrylaat. het is speciaal voor de decoratieve afwerking op hout, ijzer, glasweefsel, kalk en harde kunstoffen zoals resopal, harde pvc en bakkeliet, binnen en buiten. deze lak is niet vergelend, blokvast en heeft een goed dekvermogen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,49

AQUA PROJECTIELAK

jansen aqua projectielak is een waterverdunbare, speciale, zijdematte lak voor het creren van vlakken waarop geprojecteerd kan worden met diverse typen projectoren zoals beamers, dia- en filmprojectoren. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,54

AQUA RADIATORENLAK

jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. de lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en op radiatoren. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,01

DEKO GOLDBRONZE

jansen aqua deko goldbronze is een zijdeglanzende, goed dekkende, goudbronzen, metaalachtige effectlak op basis van kunsthars voor binnen. het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof, bijvoorbeeld voor hobby/modelbouw, schilderlijsten, sierlijsten en dekplaten. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,87

DEKO SILBERBRONZE

jansen silberbronze is een zijdeglanzende, hittebestendige (400c) zilverbrons voor binnen en in ingebrande toestand ook buiten. het is geschikt als inbrandlak voor o.a. ovens, verwarmingsinstallaties en buizen, uitlaten en motoronderdelen. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,67

EDEL-ROEST

jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creren van echte roest op oppervlakken. het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m per kg. fase 2 (aktivator): ca. 10 m per kg. gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (ph1) ca. 400 gram per m per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m per laag aanbrengen. het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. dit benvloedt de kracht van de aktivator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,94

EVENT SPRAY

jansen eventspray is een matte markeringsspray voor tijdelijke markeringen, buiten en binnen. het is handig voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, speeltuinen, beurzen en markering bij ongevallen. de markeringspray droogt snel, heeft een hoge dekking, is druppelvrij, hecht ook op natte oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd met water. de spray is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. de markering blijft slechts een paar dagen tot weken zitten, afhankelijk van de weersomstandigheden. verbruik: met een bus kan een lijn van ongeveer 10 cm breed en 60 meter lang worden gespoten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,39

GLANZCOLOR

jansen glanzcolor is een hoogglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

GOUDLAK

jansen goudlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. de lak is hittebestendig tot 150c. na hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,83

JACHT- EN BOOTLAK

jansen yacht en bootlack is een kleurloze, hoogglanzende, weer- en (zee)waterbestendige lak op basis van een pu-versterkte alkydharsolie. het is geschikt voor toepassing op hout, zoals houten boten (boven de waterlijn) en tuinmeubilair. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,05

KOPERLAK

jansen koperlak is een weersbestendige, koperachtige, roestwerende, zijdeglanzende lak op basis van alkydkunststof voor toepassing op ijzer, dakgoten en gegrond zink binnen en buiten. het is tevens uitstekend toe te passen in combinatie met jansen smeedijzer matlak voor het verfraaien van smeedijzer. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,95

LAKPLAMUUR

jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. de laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. toepasbaar op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,30

METAAL KONSERVERINGSLAK

jansen metaal konserveringslak is een blanke, glanzende bescherming voor o.a. aluminium, koper, messing, chroom, zilver en brons op basis van polyacrylaathars voor binnen en buiten. deze lak is volledig kleurloos, heeft een goede hechting, vergeelt niet en is hittebestendig tot 80c. niet geschikt voor oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen en niet geschikt voor kaal ijzer (geen roestwerende eigenschappen). verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,25

METALLON ADDITIV S

jansen metallon additiv s verdunner is geschikt voor de meeste watergedragen producten, in het bijzonder de jansen metallon ds.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,67

METALLON DS

jansen metallon ds is een unieke, universele, zijdeglanzende, watergedragen, roestwerende primer en aflak in n op basis van acrylaat polymeerdispersie. deze lak is een metaal effectlak met en zonder ijzerglimmer, geschikt voor binnen en buiten. toepasbaar op o.a. staal, ijzer, rvs, verzinkt staal, koper, aluminium, hard pvc, harde kunststoffen, hout en oude laklagen. overschilderbaar na ca. 8-10 uur. let op: niet verdunbaar met water. gebruik hiervoor de jansen metallon additiv s. verbruik: ca. 6-8 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,53

P.U. UNI-SIEGEL

jansen uni-siegel is een transparante, oplosmiddelhoudende, kras- en slijtvaste 1-componentlak op basis van polyurethaan-kunststof. het is toepasbaar als parketlak, trappenlak of blanke vernis op deuren, kozijnen en meubels. de lak is goed weerbestendig en ook buiten toepasbaar, mits overdekt. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,89

RADIATORLAK

jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. deze alkydharslak is vergelingbestendig tot ca. 120c en hittebestendig tot ca. 180c. verbruik: ca. 6 -8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,88

SEIDENCOLOR

jansen seidencolor aflak is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 10 - 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

SMEEDIJZER MATLAK

jansen smeedijzermatlak is een lichte, goedvloeiende polyurethaanlak. deze lak is geschikt voor het behandelen van ijzerdelen, zoals smeedijzer en sierwerk van trappen en balkons en geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen (zoals ralleystrepen) van autos. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,27

SNELPLAMUUR

jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporin, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. de natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,88

THERMOLAK

jansen thermolak is een oplosmiddelhoudende, hittebestendige, roestwerende lak op basis van siliconenhars voor binnen en buiten. deze lak is zeer geschikt voor het behandelen van ovens en verwarmingsinstallaties. hittebestendig tot 400c. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,01

ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUUR

jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. de plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. na 30 min. schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. en na 2 uur schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,64

ZILVERLAK

jansen zilverlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. de lak is hittebestendig tot 150c. na hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

ZINKSTOF PRIMER

jansen zinkstof-primer is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, metaalachtige, roestwerende primer op basis van epoxyharsesther voor binnen en buiten. deze primer is sneldrogend en hittebestendig tot 400c. het is geschikt voor het behandelen van alle blanke metalen-, ijzeren- en stalenconstructies zoals carrosserien en water- en vochtgevoelige constructies, zoals omheiningen, goten, afdakjes, scheepsopbouw en uitlaten-, klimaat-, ventilatie- en brandinstallaties. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,70

Jansen
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn