DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Kip

308 FINELINE HOEKEN

kip fineline hoeken zijn zelfklevende, uv-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. de inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. de hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,64

308 FINELINE TAPE PROFESSIONEEL

kip fineline tape 308 is een premium tape met zeer goede hechting en treksterkte voor de scherpste verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is een zeer dunne tape van het speciale versterkte washi-papier. de verf loopt zelfs bij lakken niet onder de tape door, de tape is uv-bestendig en het is makkelijk afrolbaar. de inzetduur binnen is ca. 6 maanden en buiten ca. 12 weken en het is tot 100°c temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,64

309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDEN

kip masking tape 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60°c temperatuurbestendig.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

3301 ULTRA SHARP

kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. de tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

3307 FINELINE TAPE VOOR BUITEN

kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. het heeft een goede kleefkracht en is tot 80°c temperatuurbestendig. de inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

337 TAPIJTPLINTTAPE

kip tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,96

373 WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline washi-tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 100°c en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

3888 WASHI-TEC MASKER

kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in één handeling. het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10µ, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in één handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. het is tot 80°c temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,07

822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 M

kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150ºc), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

AFDEKFOLIE VOOR GEVOELIGE OPPERVLAKKEN

kip grip 356 is een statisch geladen pe-folie zonder kleefstof voor het veilig afdekken van met name gevoelige oppervlakken zoals natuursteen, marmer en terracotta. de folie verschuift niet dankzij de statisch gelaten onderzijde, zelfs op gladde oppervlakken! zeer makkelijk aan te brengen en herpositioneerbaar. bij buitengebruik moet de folie met tape gefixeerd worden. inzetduur is zowel binnen als buiten onbeperkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,14

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m²) voor het kip afrolapparaat 330-00. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,30

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m²) voor de kip ready-masker 335. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,19

AFROLAPPARAAT

kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. inclusief dekplaat. afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

209,11

AFZETBAND

kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,56

BARRIER-TAPE

kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische hdpe-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens enev en din 4108-7. met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het is ca. 6 maanden bestand tegen uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,47

BEKISTINGSTAPE

kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele pvc-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70ºc).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde pvc-ondergronden! het is tot 40°c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,62

BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip butyl-tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 °c/+90°c en is lucht- en waterdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,41

CONSTRUC-TAPE

kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen enev en din 4108-7. het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! het is tevens bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,22

CREPE TAPE

kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. temperatuurbestendig tot 80 graden. inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,31

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REM

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,25

DUCKTAPE DESIGN

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creëren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,14

DUCKTAPE DUCKLING

kip duckling is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creëren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,23

DUCKTAPE SCHRIJFBAAR

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,68

DUCKTAPE SHEET

kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creëren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

DUCKTAPE UNI

kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creëren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

DUCKTAPE WASHI

kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,89

DUCT TAPE BASIS

kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. het is waterbestendig door pe-coating, tot 75ºc temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,33

DUCT TAPE DUBBELZIJDIG

kip duo-steenband 327 is een dubbelzijdige, sterk klevende, duurzame, uiterst plooibare tape voor het makkelijk aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. pleisterwerk, steen en andere ruwe ondergronden. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,65

DUCT TAPE EXTRA

kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de pe-coating. voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen! het is tot 93°c temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,12

DUCT TAPE PROFESSIONEEL

kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is waterbestendig dankzij pe-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). voorzichtig bij gebruik op gelakte oppervlakken. de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,57

DUCT TAPE STANDAARD PLUS

kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. het is waterbestendig door de pe-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. de inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

DUCT TAPE UV-BESTENDIG

kip textieltape extra 328 is een uv-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke pe-laminering. het is temperatuurbestendig tot 40 graden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDEN

kip beton- en steenband 358 is een soepele, uv-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. het is waterwerend, pe-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50°c en 65°c). zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,64

DUOBAND

kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creëren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. de kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. het is tot 40 ºc temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,73

ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTEN

kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. let op, voorzichtig bij acrylaat- en pvc-ondergronden!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,67

ECOTAPE

kip masking tape 302 is een milieuvriendelijke, lichtgekrepte schilderstape zonder oplosmiddel voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is vochtbestendig door goede impregnering, heeft een goed hechtvermogen en is temperatuurbestendig tot 66ºc. inzetduur binnen is tot ca. 3 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,07

FINELINE TAPE

kip fineline tape 3808 is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,42

FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDEN

kip fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een geïntegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. de inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,55

FROG TAPE

kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. de randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. de tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. het is flexible, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,22

FROGTAPE SHAPE TAPE

kip frogtape shape tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creëren van persoonlijke muurdesigns. het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. de patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. de mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. in tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt shape tape™ zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. net als alle frogtape®-producten beschikt ook shape tape™ over de gepatenteerde paintblock™-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. frogtape® shape tape™ wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,17

GAASBAND

kip gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. de inzetduur voor binnen is permanent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,73

GAFFER TAPE

kip gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. de speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,71

MASKER MET PAPIER 334

kip masker met natron-afdekpapier (50 gram per m²) 334 met hoogwaardige premium masking tape voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts één handeling. het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,04

MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90ºc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,23

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

kip montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. temperatuurbestendig tot 80 graden. geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

PE-MASKING TAPE VOOR PVC

kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. de temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,45

PP-ALUMINIUMTAPE

kip pp-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde pp-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,22

PVC MASKING TAPE

kip pvc masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium pvc-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! het is tot 60 ºc temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,48

PVC VERPAKKINGSTAPE

kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. het is zeer scheurbestendig en stabiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,93

PVC-MARKERINGSTAPE EXTRA

kip pvc-markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. tot 80 graden temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,42

QUICK-LINER

kip quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creëren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,49

QUICK-LINER RINGENSET

kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,69

READY-MASKER DISPENSER

kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van kip 336 afdekpapier in combinatie met kip tape. het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,86

SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301

kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

SCHILDERSTAPE STANDAARD

kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. de tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,33

SEAL-TAPE UV BESTENDIG

kip seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte ldpe-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hecht op vele soorten ondergronden zoals pe- en pp-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! maar liefst 24 maanden bestand tegen uv-straling. temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. voor permanent gebruik buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,38

STUC-MASKER

kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. tot 40 graden temperatuurbestendig. inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,50

STUCTAPE

kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is temperatuurbestendig tot 60ºc. inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

STUKADOORSTAPE

kip stucco tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, uv-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. de tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

T-REX REPARATIETAPE CLEAR

kip t-rex clear reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. de tape is weerbestendig (uv, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40c. de tape is helder transparant en vergeelt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,82

T-REX WEEFSELBAND

kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. in de robuuste laag van de tape is een uv-resistente laag geïntegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. deze laag voorkomt dat de sterke uv-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

TAPE YOUR STYLE

kip ducktape boekje tape your style is een nederlandstalige brochure in a5-formaat met 25 creatieve diy-ideeën met zowel de duck tapes als de washi tapes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,06

TAPIJTBESCHERMFOLIE

kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. temperatuurbestendig tot 45 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,05

TAPIJTTAPE TEXTIEL

kip tapijttape textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en pvc-materialen voor de professionele markt. het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. het is tot 70°c temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,92

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. temperatuurbestendig tot 80°c. inzetduur binnen is tot ca. 1 week.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

ZUIVERE ALUMINIUMTAPE

kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens din-4102-b2 en temperatuurbestendig tot 100ºc. geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

Kip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn