DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Kip

200 CREPE TAPE VOOR RONDINGEN

kip crepe tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. de inzetduur binnen is tot 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

201 MASKING TAPE

kip 201 uv-bestendige masking tape blauw is een uv-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,41

213 BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 ldpe folie. het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,61

218 PVC-MASKING TAPE GERIBBELD

kip pvc-masking tape geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. het bestaat uit een sterke en soepele pvc-folie. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

219 PE MASKING TAPE

kip 219 pe-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke pe-folie. het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (pvc), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,06

220 AFDEKPAPIER

kip afdekpapier 220 hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van kip ready-masker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,47

224 STEENBAND

kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door pe-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,33

230 BARRIER TAPEFLEX

kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens enev en din 4108-7. het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische hdpe-folie, versterkt met draadmateriaal. het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen uv-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,40

231 CONSTRUC-TAPECONNECT

kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens enev en din 4108-7. het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier. het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,24

234 PAPIER MASKER MET PREMIUM AFPLAKTAPE

kip 234 masker met papier is een hoogwaardige premium masking tape met natron-afdekpapier (50 gram per m). het is toepasbaar op vrijwel alle soorten ondergronden binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

237 CREPETAPE STANDAARD

kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,03

2388 MULTIMASKER

kip 2388 multi-masker is masker met textieltape en washi-tec maskingtape ineen. het is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen. de robuuste textieltape zorgt voor extra bescherming en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,77

239 WINDOWMASKER

kip 239 window-masker is een hoogwaardige 30 mm brede uv-bestendige textieltape met 30 dikke transparante ldpe-afdekfolie in premiumkwaliteit. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van ramen en zeer geschikt voor pleister- en stucwerkzaamheden. het hecht op bijna alle ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. de inzetduur buiten is tot 3 weken, het heeft een treksterkte van 58 n/10 mm en het is temperatuurbestendig tot 60c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,51

242 MASKING TAPE EXTRA

kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. de inzetduur binnen is tot 7 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,77

243 GAASBAND

kip gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,43

244 FINELINE TAPE WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline-tape washi-tec 244 extra strong is een extra versterkte washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door, het is stabiel en scheurvast en het is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,33

247 ANTI-SLIP TAPE

kip 247 antisliptape voorkomt uitglijden op diverse ondergronden zoals trappen, ladders, oprijplaten en andere gladde oppervlaktes binnen en buiten. het heeft een zeer goede kleefkracht en is eenvoudig aan te brengen, weerbestendig en met de hand af te scheuren. het is temperatuurbestendig tot 50c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,60

284 STUC-MASKER

kip stuc-masker 284 is masker met sterke, dikke hdp e-folie en extra brede textieltape. het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. de inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,92

288 WASHI-TEC MASKER

kip washi-tec masker 288 is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie. het is uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. de inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,39

304 MASKING TAPE

kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,12

306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIG

kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. het is hittebestendig tot 100c en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. het is bestand tegen water en oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

307 MASKING TAPE VOOR BUITEN

kip masking tape voor buiten 307 heeft uv-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,30

308 FINELINE HOEKEN

kip fineline hoeken zijn zelfklevende, uv-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. de inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. de hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,65

308 FINELINE TAPE PROFESSIONEEL

kip fineline tape washi-tec 308 is een premium tape met zeer goede hechting en treksterkte voor de scherpste verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is een zeer dunne tape van het speciale versterkte washi-papier. de verf loopt zelfs bij lakken niet onder de tape door, de tape is uv-bestendig en het is makkelijk afrolbaar. de inzetduur binnen is ca. 6 maanden en buiten ca. 12 weken en het is tot 100c temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,19

309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDEN

kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60c temperatuurbestendig.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

317 PVC MASKING TAPE PROF KWALITEIT

kip pvc-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit pvc-folie. deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

318 PVC MASKING TAPE GERIBBELD PROF KWALITEIT

kip pvc-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele pvc-folie. het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,48

321 CREPE MASK

kip 321 crpe-mask beige met 1 kleefstrook is gempregneerd, flexibel licht gekrept papier met 1 kleefstrook. het is uitstekend geschikt voor tijdbesparend afplakken en afdekken van deurranden, plinten, vensterbanken en dergelijke in n handeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,55

322 FOLIE MASK

kip folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke ldpe-folie met 2 kleefstroken. het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,00

329 TEXTIELTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. het heeft een pe laminering, is uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

3301 ULTRA SHARP

kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. de tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,70

3307 FINELINE TAPE VOOR BUITEN

kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. het heeft een goede kleefkracht en is tot 80c temperatuurbestendig. de inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,50

3308 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte uv-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

3315 STUKADOORSTAPE

kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. het is uv- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. de inzetduur is tot 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

335 DISPENSER VOOR MASKER (ALUMINIUM)

kip 335 dispenser voor masker metaaluitvoering is een professioneel aluminium afrolapparaat met handig snijmes voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken op bijna alle ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,38

337 TAPIJTPLINTTAPE

kip tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,18

3388 MULTI-MASKER MASKEERFOLIE

kip 3388 multi-masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,04

339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEIT

kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkrach


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,46

339 PVC MARKERINGSTAPE STANDAARD

kip 339 pvc-markeringstape is een eenzijdig klevende tape voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,74

339 PVC-VERPAKKINGSTAPE

kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

339 TAPE PP

kip 339 pp-verpakkingstape standaardkwaliteit 28 voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging. het is van een gladde en plooibare pvc-folie in standaardkwaliteit en enkelzijdig klevend. het heeft een grote kleefkracht en is scheurbestendig en stabiel. het is temperatuursbestendig tot 80c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

341 TAPIJTTAPE FOLIE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip 341 tapijttape folie is een dubbelzijdig klevende folietape met een dikte van 0,11 mm. het heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid en is zeer geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

342 TAPIJTTAPE TEXTIEL

kip tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

347 KIT VOOR DAMPREMMENDE FOLIE

kip kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5c en vorstbestendig tot -30c. het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens enev en din 4108-7.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,29

3508 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard washi tape geschikt voor binnen en buiten. het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een sterke en goede kleefkracht en is uv-bestendig. de inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,42

353 FLEX MASK

kip 353 flex-mask is een uitvouwbare folie voor het snel afdekken van grotere oppervlakken zoals kozijnen, ramen en deuren. het heeft aan twee kanten zelfklevende tape en de folie kleeft aan het raam, dus het gaat niet wapperen. daarnaast is de folie scheurbestendig en zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. het is geschikt voor binnen en buiten en heeft een dikte van 40.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,87

354 AFVALZAKKEN

kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu ldpe-folie. ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,24

3608 WASHI TAPE STANDAARD ORANJE

kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. de inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,71

373 WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline washi-tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 100c en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

3808 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,39

3810 DUOBAND GROEN/WIT

kip duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEIT

kip beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

3815 PVC-MASKING TAPE

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard pvc-tape uit een sterke en soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,98

3817 PVC MASKING TAPE STANDAARD KWALITEIT

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele pvc-folie in een standaardkwaliteit. het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

3818 PVC-MASKING TAPE

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard pvc-tape. het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor pvc ondergronden. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,82

3819 PE-MASKING TAPE

kip pe-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare pe-tape. het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke pe folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. het is geschikt voor kunststof ondergronden (pvc), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

382 MASKER MET STEENBAND

kip 382 masker met steenband is eersteklas steenband met milieuvriendelijke pe-afdekfolie en een zeer goede kleefkracht. het is uitstekend geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld plinten. het is geschikt voor op pleisterwerk en steen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

3825 STEENBAND STANDAARD KWALITEIT

kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door pe-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

3829 TEXTIELTAPE

kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. het is pe-gelamineerd, uv-bestendig en zeer sterk. het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. de inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

383 MASKER MET TEXTIELTAPE EXTRA

kip masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie in premiumkwaliteit. het is zeer uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. de inzetduur is tot 8 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

3832 MASKER MET MASKING TAPE STANDAARD KWALITEIT

kip masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,61

3833 MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

3839 VERPAKKINGSTAPE PP

kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

3843 GAASBAND

kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. het is vormvast en goed te fixeren. het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

385 WINDOW MASKER

kip window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke ldpe-afdekfolie. de folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is uv-bestendig. het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,66

3888 WASHI-TEC MASKER

kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. het is tot 80c temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

508 SCHILDERSTAPE GEEL

kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, uv-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. de verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 M

kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150c), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het kip afrolapparaat 330-00. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,62

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de kip ready-masker 335. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,29

AFROLAPPARAAT

kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. inclusief dekplaat. afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,58

AFZETBAND

kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,87

ALUMINIUMTAPE 228 30 MU

kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 ). het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens din-4102-b1. het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. treksterkte: 23 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 80c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

BARRIER-TAPE

kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische hdpe-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens enev en din 4108-7. met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het is ca. 6 maanden bestand tegen uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,78

BEKISTINGSTAPE

kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele pvc-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,90

BEKISTINGSTAPE 204

kip bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte pvc-folie. het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde pvc-ondergronden! het is tot 40c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip butyl-tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 c/+90c en is lucht- en waterdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,51

CONSTRUC-TAPE

kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen enev en din 4108-7. het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! het is tevens bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,61

CREPE TAPE

kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,25

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,55

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REM

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,82

DUCKTAPE DESIGN

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,14

DUCKTAPE DUCKLING

kip duckling is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

DUCKTAPE SCHRIJFBAAR

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,68

DUCKTAPE SHEET

kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

DUCKTAPE UNI

kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

DUCKTAPE WASHI

kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,26

DUCT TAPE BASIS

kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. het is waterbestendig door pe-coating, tot 75c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

DUCT TAPE DUBBELZIJDIG

kip duo-steenband 327 is een dubbelzijdige, sterk klevende, duurzame, uiterst plooibare tape voor het makkelijk aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. pleisterwerk, steen en andere ruwe ondergronden. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,61

DUCT TAPE EXTRA

kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de pe-coating. het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. het is tot 93c temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,76

DUCT TAPE PROFESSIONEEL

kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is waterbestendig dankzij pe-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

DUCT TAPE STANDAARD PLUS

kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. het is waterbestendig door de pe-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. de inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,70

DUCT TAPE UV-BESTENDIG

kip textieltape extra 328 is een uv-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke pe-laminering. het is temperatuurbestendig tot 40 graden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDEN

kip beton- en steenband 358 is een soepele, uv-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. het is waterwerend, pe-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50c en 65c). zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,81

DUOBAND

kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. de kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. het is tot 40 c temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,91

DUOBAND 210

kip 210 duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele pvc-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden. de inzetduur binnen en buiten is 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

ECO-REINIGER VOOR LIJMRESTEN

kip m-lijmverwijderaar is een zeer effectieve milieuvriendelijke reiniger voor het verwijderen van verontreinigingen en lijmresten op vele ondergronden. het is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen. let op, voorzichtig bij acrylaat- en pvc-ondergronden!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,43

FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUW

kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. het heeft een gentegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,98

FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDEN

kip fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. de inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,66

FINELINE TAPE WASHI 238

kip fineline-tape washi-tec 238 premium is een soepele, dunne tape van speciaal washi-tec papier. het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is uv-bestendig. het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. de inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,90

FINELINE TAPE WASHI 246

kip fineline-tape washi-tec 246 kwetsbare ondergronden is een uv-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. de inzetduur buiten is tot 4 weken. treksterkte: 27,13 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 60c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,87

FROG TAPE

kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. de randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. de tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. het is flexibel, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,22

FROGTAPE SHAPE TAPE

kip frogtape shape tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creren van persoonlijke muurdesigns. het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. de patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. de mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. in tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt shape tape zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. net als alle frogtape-producten beschikt ook shape tape over de gepatenteerde paintblock-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. frogtape shape tape wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,17

GAASBAND

kip gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. de inzetduur voor binnen is permanent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,84

GAFFER TAPE

kip gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. de speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,89

MASKER 232

kip masking tape masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. het is van milieuvriendelijk pe-afdekfolie en statisch geladen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,73

MASKER EN TEXTIELTAPE 233

kip masker met textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie van professionele kwaliteit. het is uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. de inzetduur is tot 3 weken. treksterkte: 51 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 40c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,11

MASKER MET PAPIER 334

kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,08

MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,04

MASKING TAPE 205

kip masking tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. daarnaast is het bijzonder trekvast. het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. treksterkte: 36,8 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 66.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,45

MASKING TAPE 209

kip fineline-tape washi-tec behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. treksterkte: 31,7 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 60c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,23

MASKING TAPE 300 CREPE

kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,71

MASKINGTAPE MET TEXTIEL

kip masker met textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is uv-bestendig. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,73

MASKINGTAPE-MASKER 216

kip masking tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,73

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

kip montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. temperatuurbestendig tot 80 graden. geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

PE-MASKING TAPE VOOR PVC

kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. de temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,71

PP-ALUMINIUMTAPE

kip pp-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde pp-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,26

PP-VERPAKKINGSTAPE MET OPDRUK

kip 339 pp-verpakkingstape met opdruk vorsicht glas! is een rode verpakkingstape met de opdruk vorsicht glas van een gladde en soepele polypropyleen-folie. het is sterk, heeft een goede kleefkracht en is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging. het heeft een dikte van 0,04 mm, heeft een treksterkte van 31,40 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 100c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

PVC MASKING TAPE

kip pvc masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium pvc-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! het is tot 60 c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

PVC VERPAKKINGSTAPE

kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. het is zeer scheurbestendig en stabiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,98

PVC-MARKERINGSTAPE EXTRA

kip pvc markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. het is tot 80 graden temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,57

QUICK-LINER

kip quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,19

QUICK-LINER RINGENSET

kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,73

READY-MASKER DISPENSER

kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van kip 336 afdekpapier in combinatie met kip tape. het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,83

REMOVABLE STUCLOPER TAPE

kip 362 stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare pvc tape. het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301

kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,87

SCHILDERSTAPE STANDAARD

kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. de tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,35

SCHILDERSTAPE VOOR BUITEN

kip masking tape voor buiten 307 is een zeer scheur-, uv-, weer- en verouderingsbestendige masking tape speciaal voor buiten. geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. inzetduur is zowel binnen als buiten ca. 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,71

SEAL-TAPE UV BESTENDIG

kip seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte ldpe-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hecht op vele soorten ondergronden zoals pe- en pp-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! maar liefst 24 maanden bestand tegen uv-straling. temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. voor permanent gebruik buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,87

SEAL-TAPE UV-BESTENDIG

kip 235 seal tape uv-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte ldpe-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het hecht op vele soorten ondergronden zoals pe- en pp-folie en non-woven kunststof vlies. het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen uv-straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,49

SPIEGELBAND 221

kip 221 montagetape voor spiegels is een montagetape uit polyethyleen schuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. het heeft een extra grote kleefkracht en is vochtbestendig. het heeft een dikte van 0,95 mm en is temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,68

STEENBAND 212

kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. het is waterbestendig door pe-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

STEENBAND 359

kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90c. het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,72

STEENBAND PREMIUM

kip 225 steenband zilver is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. de kleefkracht is 5,91 n/10 mm, is olie- en waterbestendig en is temperatuurbestendig tot 75c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,80

STEENBAND PREMIUM

kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,14

STEENBAND PREMIUM PLUS

kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,09

STEENBAND VERWIJDERBAAR 258

kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en uv-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. het is waterwerend pe-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,08

STUC-MASKER

kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. het heeft een zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton en tot 40 graden temperatuurbestendig. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

STUCLOPERTAPE PE 215

kip pvc-masking tape 215 is een stabiele pvc-maskingtape uit sterke en soepele pvc-folie. het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. de inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,82

STUCTAPE

kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is temperatuurbestendig tot 60c en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,91

STUKADOORSTAPE

kip stucco tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, uv-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. de tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,78

T-REX REPARATIETAPE CLEAR

kip t-rex clear reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. de tape is weerbestendig (uv, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40c. de tape is helder transparant en vergeelt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,82

T-REX WEEFSELBAND

kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. in de robuuste laag van de tape is een uv-resistente laag gentegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. deze laag voorkomt dat de sterke uv-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

TAPE YOUR STYLE

kip ducktape boekje tape your style is een nederlandstalige brochure in a5-formaat met 25 creatieve diy-ideen met zowel de duck tapes als de washi tapes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,06

TAPIJTBESCHERMFOLIE

kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. temperatuurbestendig tot 45 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,66

TAPIJTTAPE FOLIE

kip tapijttape folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,18

TAPIJTTAPE TEXTIEL

kip tapijttape textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en pvc-materialen voor de professionele markt. het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. het is tot 70c temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

TAPIJTTAPE TEXTIEL 227

kip tapijttape textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. het is geschikt voor professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.treksterkte: 28 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. het is temperatuurbestendig tot 80c en de inzetduur binnen is tot ca. 1 week.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,85

UV-TEXTIELTAPE EXTRA

kip 214 textieltape extra is een zeer uv-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de pe-tussenlaag. de inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,18

VERPAKKINGSTAPE PP 223

kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

VERPAKKINGSTAPE PVC

kip pvc-verpakkingstape 222 is pvc verpakkingstape van standaardkwaliteit. het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

WASHI TEC FINE LINE TAPE 208

kip fineline-tape washi-tec premium plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. de verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is uv-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. het is geschikt tot 120 graden celsius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

ZUIVERE ALUMINIUMTAPE

kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens din-4102-b2 en temperatuurbestendig tot 100c. geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

Kip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn