DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Kip

213 BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 ldpe folie. het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,80

220 AFDEKPAPIER

kip afdekpapier 220 hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van kip ready-masker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,44

284 STUC-MASKER

kip stuc-masker 284 is masker met sterke, dikke hdp e-folie en extra brede textieltape. het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. de inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

288 WASHI-TEC MASKER

kip washi-tec masker 288 is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie. het is uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. de inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,42

322 FOLIE MASK

kip folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke ldpe-folie met 2 kleefstroken. het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,91

3388 MULTI-MASKER MASKEERFOLIE

kip 3388 multi-masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,34

3810 DUOBAND GROEN/WIT

kip duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEIT

kip beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

383 MASKER MET TEXTIELTAPE EXTRA

kip masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie in premiumkwaliteit. het is zeer uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. de inzetduur is tot 8 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

3832 MASKER MET MASKING TAPE STANDAARD KWALITEIT

kip masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

3833 MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,81

385 WINDOW MASKER

kip window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke ldpe-afdekfolie. de folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is uv-bestendig. het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

3888 WASHI-TEC MASKER

kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. het is tot 80c temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,45

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

AFDEKFOLIE VOOR GEVOELIGE OPPERVLAKKEN

kip grip 356 is een statisch geladen pe-folie zonder kleefstof voor het veilig afdekken van met name gevoelige oppervlakken zoals natuursteen, marmer en terracotta. de folie verschuift niet dankzij de statisch gelaten onderzijde, zelfs op gladde oppervlakken! zeer makkelijk aan te brengen en herpositioneerbaar. bij buitengebruik moet de folie met tape gefixeerd worden. inzetduur is zowel binnen als buiten onbeperkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,90

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het kip afrolapparaat 330-00. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,57

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de kip ready-masker 335. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

AFROLAPPARAAT

kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. inclusief dekplaat. afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,07

BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde pvc-ondergronden! het is tot 40c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,36

MASKER 232

kip masking tape masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. het is van milieuvriendelijk pe-afdekfolie en statisch geladen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

MASKER MET PAPIER 334

kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,09

MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,40

MASKINGTAPE MET TEXTIEL

kip masker met textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is uv-bestendig. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,74

MASKINGTAPE-MASKER 216

kip masking tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,32

READY-MASKER DISPENSER

kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van kip 336 afdekpapier in combinatie met kip tape. het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,71

STUC-MASKER

kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. tot 40 graden temperatuurbestendig. inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,60

TAPIJTBESCHERMFOLIE

kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. temperatuurbestendig tot 45 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,87

Kip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn