DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Kip

337 TAPIJTPLINTTAPE

kip tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,24

DUOBAND

kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. de kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. het is tot 40 c temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,84

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,16

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

kip montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. temperatuurbestendig tot 80 graden. geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,42

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. temperatuurbestendig tot 80c. inzetduur binnen is tot ca. 1 week.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,77

Kip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn