DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Kip

339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEIT

kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkrach


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,45

339 PVC-VERPAKKINGSTAPE

kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

3839 VERPAKKINGSTAPE PP

kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,46

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REM

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,61

PVC VERPAKKINGSTAPE

kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. het is zeer scheurbestendig en stabiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

VERPAKKINGSTAPE PP 223

kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,96

VERPAKKINGSTAPE PVC

kip pvc-verpakkingstape 222 is pvc verpakkingstape van standaardkwaliteit. het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

Kip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn