DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Koopmans

ACRYLMAT SUPER

koopmans acrylmat super is een superieure, reukarme, extra dekkende, matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. vanwege de eigenschappen is het zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,72

ACRYLMAT SUPER SATIN

koopmans acrylmat super satin is een superieure, reukarme, extra dekkende, zijdeglanzende muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. het is vochtregulerend, boen- en schrobvast en geschikt voor o.a. wanden, plafonds, glasweefsel, behang, steen, pleisterwerk en beton. vanwege de eigenschappen is dit product zeer geschikt voor o.a. sanitaire ruimten en keukens. verbruik: ca. 9-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,90

ALUMINIUMVERF

koopmans aluminiumverf is een sneldrogende, zijdeglanzende effectlak met aluminiumpigmentering voor buiten en binnen op basis van alkydhars. het is geschikt voor hout en metaal. verbruik: ca. 15-16 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

BANGKIRAI OLIE

koopmans bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,29

BOOTLAK CLASSIC

hydrant bootlak classic is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor zowel zachte als alle tropische houtsoorten buiten. het is bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen en relingen van bijvoorbeeld boten. het is voorzien van een actieve uv-blocker. verbruik: ca. 18 mē per liter bij een laagdikte van 30 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,54

ECOLEUM

koopmans ecoleum is een sterk impregnerend beschermingmiddel op basis van zuivere lijnolie en alkydhars voor zowel onbehandeld als goed gedroogd en geconserveerd ruw hout. vanuit ecologische benadering is dit de echte milieuvriendelijke vervanger van carbolineum. het is zeer geschikt als bescherming en verfraaiing voor ruw, ongeschaafd hout zoals tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergolaīs en (gepotdekselde) schuren. het is tevens geschikt om toe te passen over carbolineum lagen. er is slechts een laag nodig en het is overschilderbaar met lijnoliehoudende producten van koopmans zoals monumentenbeits, impraleum en perkoleum. theoretisch verbruik: ca. 5-8 mē per liter afhankelijk van zuiging en ruwheid ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,62

GARANT LAK HOOGGLANS

koopmans garant lak hoogglans is een hoogglanzende, minder milieubelastende, vochtregulerende coating op basis van duurzame gesiliconiseerde alkydharsen en lijnolie voor buiten. dit eenpotsysteem is speciaal geschikt voor toepassing op plaatsen waar een hoge uv-bestendigheid een vereiste is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend. verbruik: ca. 12-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,99

GEKOOKTE LIJNOLIE

koopmans lijnolie gekookt is rauwe lijnolie welke een extra behandeling heeft ondergaan. door verhitting en toevoeging van siccatief is het een drogende olie geworden en mede daardoor geschikt als bindmiddel waarmee een traditionele vernis of dekkende verf (met toevoeging van pigmenten) kan worden gemaakt. het is tevens geschikt als onderhoudsmiddel voor het behandelen van kaal hout om het oppervlak te verduurzamen (niet filmvormend). het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is traag drogend, laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 5-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,11

GOUDBRONSVERF

koopmans goudbronsverf is een hoogglanzende effectlak met goudbronspigmentering op basis van alkydhars. het is geschikt voor het behandelen van diverse voorwerpen van hout en metaal binnen en buiten. theoretisch rendement: ca. 11-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,69

GRONDVERF

koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-12 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,21

GRONDVERF AQUA

koopmans grondverf aqua is een sneldrogende watergedragen grondverf op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). het is super mat, gemakkelijk verwerkbaar, heeft een hoge dekkracht, is goed vullend, kan een jaar overstaan en is vochtregulerend (ademend). het kan toegepast worden op o.a. ramen, deuren en kozijnen, kasten, stoelen en tafels, nieuw of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. aantal aanbevolen lagen: 2. theoretisch rendement: ca. 12-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,13

HECHT- EN FIXEERGROND

koopmans hecht- en fixeergrond is een waterverdunbaar impregneermiddel als voorbehandeling voor sterk zuigende steenachtige ondergronden en plaatmaterialen om deze vervolgens af te werken met een muurverf. overschilderbaar met waterverdunbare verven na 1 uur en met oplosmiddelhoudende verven na ca. 4 uur. verbruik: ca. 14 mē per liter afhankelijk van objectvorm, ondergrond en applicatiemethode.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,57

HOOGGLANS AQUA

koopmans hoogglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare hoogglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,62

HOOGGLANS MENGMACHINE

koopmans hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,91

HOOGGLANS READY MIXED

koopmans hoogglans is een gemakkelijk verwerkbare, goed dekkende en duurzaam elastische lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde houten en metalen oppervlakken binnen en buiten. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,43

HOUT & BIELZENZWART

koopmans hout & bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,63

HOUT & IJZER ZWART

koopmans hout & ijzer zwart is een beschermende coating op basis van teervrije bitumen voor houten en metalen delen welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, grondpalen en ijzerwerk. verbruik: ca. 6-7 mē/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,28

HOUTCLEANER

koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,68

HOUTLAK PU BLANK

koopmans houtlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak voor houtwerk binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair (zoals tafels, stoelen en banken), trappen, parketvloeren en aftimmeringen. het is niet geschikt voor kurkparket. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,07

HOUTLAK PU KLEUR

koopmans houtlak pu kleur is een slijtvaste, transparante lak op basis van urethaan alkydharsen met een zeer goede vloeiing, sterke mechanische eigenschappen en een goed reinigbaar oppervlak. het is geschikt voor toepassing op o.a. meubilair, trappen, parketvloeren en aftimmeringen. het is niet geschikt voor kurkparket. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

IJZERMENIE

koopmans ijzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,98

IMPRA

koopmans impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,31

IMPRALEUM

koopmans impraleum is een impregnerende, vochtregulerende, weerbestendige semi-transparante beits met zuivere lijnolie voor de bescherming en opnieuw kleurgevende behandeling van houten objecten. het is met name geschikt voor de verfraaiing van schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden dient te blijven. verbruik: ca. 7-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,10

IMPREGNEEROLIE UV

koopmans impregneerolie uv is een sterk impregnerende, oliehoudende, blanke impregneer voor de bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. het is geschikt als grond-/impregneerlaag onder impra, perkoleum en garant sb. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,17

INTERIEURTEX

koopmans interieurtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van styreen acrylaat copolymeer dispersie voor toepassing op wanden, plafonds en behang binnen. het is extra dekkend, sneldrogend en boen- en schrobvast. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,51

ISOTEX

koopmans isotex is een waterverdunbare, isolerende, matte dispersiemuurverf voor diverse ondergronden welke zijn verontreinigd door roet, nicotine of waterkringen. afhankelijk van de verontreiniging van de ondergrond moet de behandeling enige malen herhaald worden. verbruik: ca. 10-12 mē per liter, afhankelijk van de structuur en aard van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,54

JACHTLAK

hydrant jachtlak is een duurzame hoogglans vernis op basis van urethaan-alkydhars voor houten jachten, binnen en buiten. rendement: ca. 17 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,83

KRIJTVERF

koopmans krijtverf is een matte, goed dekkende, decoratieve afwerklaag voor het behandelen van meubels, muren en accessoires. hiermee kunnen diverse effecten worden gerealiseerd zoals white wash, verouderderd effect (brocante) en doorschuur effect. het is ook toepasbaar als dekkende afwerking. theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,84

LOODVRIJE MENIE

koopmans loodvrije menieverf is een sneldrogende, corrosiewerende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende staalconstructies en hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk, binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 13-14 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,54

MAT AQUA

koopmans mat aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare matte aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,62

MONUMENTENBEITS

koopmans monumentenbeits is een semi-dekkende, lijnoliehoudende, weersbestendige, matte, zwarte beits, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van (zowel onbehandelde als behandelde) houten objecten. de karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld de (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. het is tevens geschikt voor tuinhout. in tegenstelling tot de ecoleum is de monumentenbeits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. hierdoor kan het projectmatig perfect worden gecombineerd. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,67

MULTIPRIMER

koopmans multiprimer is een roestwerende, sneldrogende, universele zinkfosfaat primer o.b.v. speciale alkydharsen voor binnen en buiten. het is geschikt voor o.a. metaal, thermisch verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen. het is na 6 uur overschilderbaar met de meeste gangbare 1-componentenproducten, anders na 24 uur. verbruik: ca. 7-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,21

MUUR- EN PLAFONDTEX

koopmans muur- en plafondtex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelvrije, gemakkelijk verwerkbare muur- en plafondverf voor binnen op basis van styreen-acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. wanden, plafonds en behang. verbruik: ca. 7-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,13

NELFADUR LAKVERF 2DN

nelf nelfadur lakverf 2dn is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, hoogglanzende 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. het is zeer goed inzetbaar als eindlaag op de bovenbouw van schepen, trappen en gangboorden en uiteenlopende industriële toepassingen. theoretisch verbruik: ca. 12-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,60

NELFADUR TOPFINISH ZIJDEGLANS

nelf nelfadur topfinish zijdeglans is een weerbestendige, stoot-, slijt- en krasvaste, 2-componenten lakverf op basis van polyurethaanhars. het is geschikt voor toepassing op reeds behandeld staalwerk buiten waaraan hoge eisen worden gesteld, zoals damwandbeplating met toplaag (verweerd plastisol e.d. ), staalconstructies, scheepsdekken en beton. het is water- en chemicaliënbestendig en na ca. 1 week is de mechanische en chemicaliënbestendigheid bereikt. theoretisch rendement: ca. 9-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,29

NELFADUR VERNIS 2DN

nelf nelfadur vernis 2dn is een 2-componenten vernis op basis van polyurethaanhars voor buitentoepassing. het is geschikt voor toepassing op nieuwe en reeds met 2-componenten behandelde ondergronden zoals (hard)hout, metaal en aluminium. het is ook inzetbaar als uv-bestendige toplaag over nelfapox stl premiumcoat en nelfadur lakverf 2dn/ nelfadur topfinish zg. het is tevens toepasbaar als blanke sealer op metaal en aluminium en als beschermlaag in epoxy afgewerkte buitenzwembaden. het heeft een goede slijtvastheid, is water- en weerbestendig en niet vergelend. theoretisch verbruik: ca. 15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,32

NELFAMAR MULTIGLOSS RV

nelf nelfamar multigloss rv is een universeel inzetbare, hoogglanzende aflak op basis van sneldrogende alkydharsen voor voorbehandeld metaal. het is sneldrogend en weer- en waterbestendig. theoretisch rendement: ca. 13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,04

NELFAPOX UNIVERSEEL PRIMER ZF

nelf nelfapox universeel primer zf is een primer op basis van epoxyhars met uitstekende roestwerende eigenschappen voor ondergronden van ontroest staal, hout en kunststof. daarnaast is het ook uitstekend toe te passen als tussen- of bijwerklaag. het is overschilderbaar met epoxy-, polyurethaan-, chloorrubber-, vinyl- en alkydverven na ca. 16 uur, maar binnen 6 maanden. theoretisch rendement: ca. 5-6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,04

NELFASOL VERDUNNER 3212

nelf nelfasol verdunner 3212 is een verdunner voor vinyl-, polyurethaan- en chloorrubberverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,20

NELFASOL VERDUNNER 3216

nelf nelfasol verdunner 3216 is een trage verdunner voor vinyl- en polyurethaanverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,30

NELFASOL VERDUNNER 3226

nelf nelfasol verdunner 3226 is een snelle (spuit)verdunner voor epoxy-, chloorrubber- en vinylverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,06

NYLO COAT STX

nelf nylo coat stx is een halfglanzende, waterverdunbare vloer- en betonverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren en stootvaste wandafwerking maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van mdf tafelbladen en kasten en andere belaste delen. het is goed weerbestendig, makkelijk reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en laat zich makkelijk verwerken. het is niet geschikt voor garagevloeren. theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,96

NYLO FINISH PU/WV BLANK

nelf nylo finish pu/wv (a+b) is een waterverdunbare, 2‐componenten, zijdematte blanke lak op basis van hoogwaardige polyurethaan. het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking en staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. het is ook ideaal voor het aflakken van wanden in de keuken. het is zeer goed reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en een minimale geurbelasting, is chemicaliënbestendig en niet vergelend. aantal aanbevolen lagen: 3. overschilderbaar na 16 uur maar binnen 48 uur. volledig belastbaar na 7-14 dagen. theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,29

NYLO TOPCOAT PU/WV

nelf nylo topcoat pu/wv is een halfglanzende, 2-componenten, waterverdunbare, polyurethaan coating. het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (anti-slip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. ook is het uitermate geschikt als stootvaste hygiënische wand– en vloerafwerking. het heeft een goede slijtvastheid, is niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een goede chemische bestendigheid voldoet aan haccp eisen en is zeer goed weerbestendig. na ca. 7 dagen is de maximale mechanische en chemische bestendigheid bereikt. potlife: ca. 2 uur (daarna niet meer gebruiken). theoretisch redement: ca. 7,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,39

NYLOSTOP

koopmans nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliënvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. het kan in één bewerking op staand werk in een dikte van 1 ā 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

PARKETLAK AQUA

koopmans parketlak aqua zijdeglans is een sneldrogende, waterverdunbare, slijt- en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank) hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen. verbruik: ca. 5-7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,45

PARKETLAK PU

koopmans parketlak pu is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op parketvloeren en andere diverse houten objecten binnen zoals trappen, meubelen, tafelbladen, deuren en plafond-, wand-, en scheepsbetimmeringen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,26

PERKOLEUM DECORATIEBEITS

koopmans perkoleum decorbeits rustic is een kleurgevende, krasvaste, waterverdunbare, decoratieve, transparante beits voor de behandeling van hout in het interieur. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,50

PERKOLEUM GARANT UV

koopmans perkoleum garant uv is een hoogglanzende, dekkende, oplosmiddelarme coating voor vrijwel alle houtsoorten buiten. het is speciaal voor plaatsen waar hoge uv-bestendigheid vereist is, zoals ramen, kozijnen, deuren en gootlijsten. het is zowel op nieuw als reeds geschilderd hout toepasbaar. verbruik: ca. 16-17 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,05

PERKOLEUM HOOGGLANS MENGMACHINE

koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,07

PERKOLEUM HOOGGLANS READY MIXED

koopmans perkoleum hoogglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,10

PERKOLEUM HOOGGLANS TRANSPARANT READY MIXED

koopmans perkoleum transparant is een oplosmiddelarme, vochtregulerende, hoogglanzende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,79

PERKOLEUM ZIJDEGLANS MENGMACHINE

koopmans perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,40

PERKOLEUM ZIJDEGLANS READY MIXED

koopmans perkoleum zijdeglans is een dekkende, oplosmiddelarme, vochtregulerende, uv-bestendige beits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. het is toepasbaar als eenpotsysteem en tevens geschikt als muurolie op steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,74

PERKOLEUM ZIJDEGLANS TRANSPARANT READY MIXED

koopmans perkoleum zijdeglans transparant is een duurzaam elastische, oplosmiddelarme, vochtregulerende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten in een eenpotsysteem. het is geschikt voor o.a. de woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. het is tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. het is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend, heeft een sterk impregnerende werking, verwerkt zeer soepel, is door het lijnoliegehalte iets langzamer drogend dan traditionele lakverf en is uv-bestendig. het is niet geschikt als eerste laag op iroko. verbruik: ca. 14-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,74

PERKOLIN AFBIJT

koopmans perkolin afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

PK CLEANER NS 90

koopmans p.k. cleaner ns 90 is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,63

RAUWE LIJNOLIE

koopmans lijnolie rauw is een met een minimum aan energie geproduceerd natuurproduct dat toepasbaar is als bindmiddel voor oliehoudende verven. het product wordt vooral gebruikt als basis voor kunstschilderverf en verf welke wordt toegepast bij verschillende imitatie technieken. een geringe toevoeging (1–5% max.) kan als verdunner dienen in oliehoudende verf met als doel het impregnerend vermogen te verhogen. tevens is het product geschikt om gereinigde kwasten in te bewaren en zo in optimale conditie te houden. het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 5-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,11

ROBS TUINBEITS

koopmans rob’s tuinbeits is een onderhoudsmiddel op basis van alkydhars met lijnolie. het is een sterk impregnerende, transparante beits voor de bescherming en verfraaiing van onbehandeld en geïmpregneerd tuinhout buiten zoals schuttingen, pergola's, overkappingen en (steiger)houten tuinmeubelen. verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,30

ROESTFIXEER

koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. het is overschilderbaar na ca. 48 uur. verbruik: ca. 7-14 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,88

SCHOOLBORDENVERF

koopmans schoolbordenverf is een matte, met krijt beschrijfbare verf op basis van alkydhars voor binnen die op wanden, plaatmateriaal en schoolborden kan worden aangebracht. het is goed reinigbaar en goed dekkend. verbruik: ca. 13-14 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

SICCATIEF MM

koopmans siccatief mm is een siccativeringsmiddel, welke wordt gebruikt om natuurlijke oliën, zoals lijnolie, sneller te laten drogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,75

SNELGROND

koopmans snelgrond is een super sneldrogende grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. door de snelle droging is het mogelijk om meerdere lagen op een dag aan te brengen. het heeft een uitstekende hechting en hoge dekkracht. het is na 2 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 8-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,42

TEAKOLIE

koopmans teakolie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,29

VERDUNNER EP

nelf nelfasol verdunner is een (reinigings)verdunner voor epoxyverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,97

VERDUNNER PROFESSIONEEL 3210

koopmans nelfasol verdunner professioneel 3210 is een aromaatvrije terpentine voor perkoleum en alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,34

VLOERLAK PU ZIJDEGLANS

koopmans vloerlak pu zijdeglans is een dekkende lakverf op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydhars voor houten vloeren binnen. verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,97

WEGENVERF

koopmans wegenverf is een zeer sneldrogende, matte verf op basis van acrylaat-copolymeer, geschikt voor wegenmarkering en voor de isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. het is geschikt voor o.a. beton, bitumenasfalt en steen(achtige) ondergronden. het kan eventueel met glasparels ingestrooid worden voor reflectie. verbruik: ca. 4 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,40

ZIJDEGLANS AQUA

koopmans zijdeglans aqua is een sneldrogende, dekkende, waterverdunbare zijdeglans aflak op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased) voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op nieuw of behandeld hout, meubilair en voorbehandelde metalen. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,62

ZIJDEGLANS MENGMACHINE

koopmans zijdeglans is een goed vloeiende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,91

ZIJDEGLANS READY MIXED

koopmans zijdeglans is een goed vloeiende zijdeglanzende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. het is geschikt voor (voor)behandelde houten en metalen oppervlakken. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

Koopmans
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn