DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meesterhand

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,76

2-COMPONENTENROLLER

meesterhand 2k roller is speciaal voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven. het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

AQUA PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand aqua patentpunt synthetisch is een professionele kwast speciaal voor watergedragen lakken. door de unieke mix van vezelkrop garandeert deze kwast een hoge verfopname en verfafgifte. het heeft een probleemloze verwerking, smeert zeer soepel en is geschikt voor traditioneel besnijden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

BEUGEL 6/8 CM

meesterhand 2k softgrip beugel is een steekbeugel van verzinkt staal en met softgrip handvat, waardoor de beugel fijn in de hand ligt. het wordt gebruikt om makkelijk en snel grote oppervlakken te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,14

BEUGEL VOOR VLOERROLLERS

meesterhand variobeugel voor vloerrollers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,09

BUISROLLER

meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,08

CLASSIC BANDKWAST OVAAL

meesterhand classic ovaal bandkwast is een ovalen bandkwast met een ronde steel en zwart chinees varkenshaar. het wordt voornamelijk gebruikt om grote oppervlakken, zoals de brede vlakken van kozijnen, te schilderen. geschikt voor verf op terpentinebasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,05

CLASSIC GEBOGEN PENSEEL

meesterhand classic gebogen penseel met zwart chinees varkenshaar, een platte steel en nikkelen bus. dit penseel wordt aanbevolen voor de professional en zorgt voor een optimale laagdikte, zodat de verf goed en snel kan drogen. het zorgt voor een strakke vloeiing en verhaart nagenoeg niet. dit product is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,12

CLASSIC LYONSPENSEEL WIT

meesterhand classic lyonspenseel is speciaal voor nauwkeurige verfklussen en precisiewerk. het wordt met name gebruikt voor de afwerking en het schilderen van bijvoorbeeld de achterzijde van cv-leidingen en de sponning in een kozijn. het heeft een platte steel en wit chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,79

CLASSIC PATENTPUNT KWAST

meesterhand classic patentpunt kwast van topkwaliteit zwart chinees varkenshaar. het is 90% tops en geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,65

CLASSIC PLATTE KWAST

meesterhand classic platte kwast is een platte kwast van topkwaliteit met zwart chinees varkenshaar. het is geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,14

CLEAN & GO + KWASTENREINIGER SET

meesterhand clean & go + kwastenreinigerset.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,12

CLEAN & GO KWASTENREINIGER

meesterhand clean & go kwastenreiniger concentraat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,59

GLASVLIES VOORBEHANDELD

meesterhand glasvlies voorbehandeld is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,78

GLASWEEFSELLIJM

meesterhand glasweefsellijm is geschikt voor het verlijmen van meesterhand glasweefsel op o.a. wanden en plafonds van beton, gasbeton, pleisterwerk, gipskarton en gipselementen. het is uitsluitend binnen toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,51

GOLD GEBOGEN PENSEEL SYNTHETISCH

meesterhand gold gebogen penseel synthetisch is een kwast met kunststofharen, uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken. het heeft een goede vloeiing en is uitermate geschikt om mooi af te zetten. dit gebogen penseel is erg handig om te lakken op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld achter de radiator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,86

GOLD OVALEN KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold ovaal synthetisch met kunststofharen is door diverse schilders getest en zeer goed ontvangen. het is speciaal bedoeld voor het verwerken van de nieuwe generatie lakverven zoals sikkens rubbol xd, rubbol az, rubbol satura en diverse lakverven van o.a. sigma en wijzonol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

GOLD PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand gold patentpunt synthetisch heeft een nieuw soort kunststof haren waardoor de verf nog beter vloeit en er geen kwaststrepen in het schilderwerk ontstaan. het is speciaal geschikt voor de nieuwste generatie lakverven. zo worden maat 12 en 14 veel gebruikt voor standaard buitenschilderwerk en maat 16, 18 en 20 voor het (in één keer schilderen van) het grotere/bredere schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

GOLD PLATTE KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold plat synthetisch is een kwast met vernieuwde kunststofharen, geschikt voor synthetische verf, en zorgt voor een superstrak eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,07

GOLD PURDY KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold purdy synthetisch is een kunststofharen kwast die zorgt voor perfecte vloeiing en goede besnijding. de schuine vorm zorgt ervoor dat deze kwast zeer geschikt is voor het schilderen van strakke lijnen. het is uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,78

INZETSTRIJKVAATJE KUNSTSTOF

meesterhand inzetstrijkvaatje kunststof is geschikt voor verzetblikken/(conische) strijkvaatjes. zo wordt een verzetblik niet vuil gemaakt en kan deze voor langere tijd of meerdere kleuren gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

KWAST OVAAL PROF

meesterhand kwast ovaal voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,30

KWAST ROND PROFESSIONEEL

meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,21

KWASTEN KLEM

meesterhand kwasten klem voor de professionele schilder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

LAKROLLER MICROVEZEL

meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag v.o.s. gehalte. de speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,23

LAKVILTROLLER

meesterhand lakviltroller heeft een geweven vacht met een korte, hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel. het is ideaal omwatergedragen verven, vernis en lage viscositeit lakken aan te brengen. ook terpentinegedragen verf is probleemloos aan te brengen met deze lakviltroller. door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

meesterhand lamsvachtroller premium is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. het is onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,20

LINOMAT ROLLER

deze roller is een geavanceerde oplossing voor het snel, schoon rollen bij hoeken en randen. hierdoor gaat geen tijd verloren aan het afplakken van de aangrenzende oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,27

MUURVERFROLLER

meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

meesterhand muurverfroller voor grove ondergronden heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. de vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. de rol is eenvoudig te reinigen en is geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,10

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

meesterhand muurverfroller triple blue met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. het is geschikt voor universeel gebruik van muurverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

ONDERDEURTJE

meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

ONTLUCHTINGSROL

meesterhand 2k ontluchtingsrol om lucht uit vloercoatings te prikken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,13

OPBERGHOES - AFDEKZEIL

meesterhand opberghoes/afdekzeil is een premium product voor de professionele schilder. het is een handige bewaarzak voor muurverf en/of lakbakjes compleet met roller, en tevens te gebruiken als afdekzeil voor onder andere deuren. afmetingen: 75 cm lang x 50 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,26

PREMIUM AQUA PLATTE KWAST

meesterhand premium aqua kwast is een soepel smerende kwast met een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte. het is speciaal voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM AQUA RONDE KWAST

meesterhand premium aqua kwast rond is een soepel smerende kwast, speciaal voor watergedragen lakken, en heeft een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,05

PREMIUM GEBOGEN PENSEEL

meesterhand premium gebogen penseel van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH OVAAL

meesterhand premium kwast synthetisch ovaal heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,11

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH PLAT

meesterhand premium kwast synthetisch plat heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH ROND

meesterhand kwast rond alkyd is van kunststof haar, heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie verven op terpentinebasis en watergedragen producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

PREMIUM PURDY

meesterhand purdy van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,05

RENOVATIEVLIES 6010

meesterhand renovatievlies 6010 heeft geen bepaalde structuur of design en heeft veel weg van glasweefselbehang. het vliesbehang wordt op een behangklare ondergrond geplakt en vervolgens overgeschilderd in een kleur naar wens. dit product is zeer sterk en overbrugt kleine scheuren. let op: het aantal stuks is het aantal meter. gewicht: 150 gram per m².


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

73,21

RENOVATIEVLIES 6030

meesterhand renovatievlies 6030 is glasweefsel voor de versteviging van wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd en de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan). een rol bevat 25 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

69,22

SCHILDERSDOEKEN

meesterhand schildersdoeken zijn ideaal voor het ontvetten en ze nemen schuur- en vloeistoffen op. doos bevat 180 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,68

SCHUIMROLLER

meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,81

SCHUIMROLLER CONCAAF

meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,07

STRIJKPAD

meesterhand strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

STRIJKVAATJE CONISH

meesterhand conische strijkvaatjes worden vooral veel gebruikt door professionele schilders. de laatste jaren is het strijkvaatje, met het upgraden van het doe-het-zelf segment, ook voor de consument een veel gebruikt product geworden. de inhoudsmaat 2,5 liter wordt veruit het meest gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,76

STRUCTUURROLLER

meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliëf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,34

ZELFKLEVENDE BESCHERMFOLIE

meesterhand zelfklevende beschermfolie is geschikt voor het afdekken van onstabiele ondergronden zoals agressieve vloeistoffen, steigers, trappen en ander zwaar materieel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,08

Meesterhand
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn