DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meesterhand

GLASWEEFSEL 6050

meesterhand glasweefsel 6050 is geschikt voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan. het aantal stuks dat u bestelt is het aantal meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,28

GLASWEEFSEL 6052

meesterhand 6052 glasweefsel voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,63

GLASWEEFSEL 6060

meesterhand glasweefsel 6060 fijn voor de versteviging van wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd en de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

163,63

GLASWEEFSEL 6062

meesterhand glasweefsel 6062 fijn is een glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd en de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan. het aantal stuks dat u bestelt is het aantal meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

169,15

GLASWEEFSEL 6065

meesterhand glasweefsel 6065 voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,88

GLASWEEFSEL 6100

meesterhand glasweefsel 6100 is geschikt voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan. het aantal stuks dat u bestelt is het aantal meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

144,50

GLASWEEFSEL 6105

meesterhand glasweefsel 6105 voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,88

GLASWEEFSEL 6110

meesterhand glasweefsel 6110 visgraat voor de versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien. het is eenvoudig te onderhouden: veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

216,75

GLASWEEFSEL BOLLETJE

meesterhand glasweefsel 6055 bolletje is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,88

GLASWEEFSEL FIJN VOORGELIJMD & GEVERFD

meesterhand glasweefsel 6074 fijn voorgelijmd & geverfd is glasweefsel voor de versteviging van wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

206,55

GLASWEEFSEL KABEL

meesterhand glasweefsel 6080 kabel is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

194,23

GLASWEEFSEL KLEIN BOLLETJE

meesterhand glasweefsel 6085 klein bolletje is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

174,25

GLASWEEFSEL PROJECT VOORGELIJMD & GEVERFD

meesterhand glasweefsel 6064 project voorgelijmd & geverfd is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

190,40

GLASWEEFSEL STREEP VERTICAAL

meesterhand glasweefsel 6055 bolletje is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,88

GLASWEEFSEL VOORGELIJMD & VOORGEVERFD

meesterhand glasweefsel 6054n voorgelijmd en geverfd is glasweefsel voor versteviging van het wandoppervlak (betere kras-, druk- en stootvastheid). krimp- en haarscheuren tot 1.5 mm worden blijvend overbrugd. de fraaie, decoratieve weefselstructuur zorgt voor een egaal aanzien en het is eenvoudig te onderhouden (veelal kan met het aanbrengen van één nieuwe verflaag worden volstaan).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

207,83

Meesterhand
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn