DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meesterhand

AQUA PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand aqua patentpunt synthetisch is een professionele kwast speciaal voor watergedragen lakken. door de unieke mix van vezelkrop garandeert deze kwast een hoge verfopname en verfafgifte. het heeft een probleemloze verwerking, smeert zeer soepel en is geschikt voor traditioneel besnijden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

BLOKWITTER VIERKANT

meesterhand classic blokwitter vierkant heeft wit varkenshaar. het is geschikt voor het witten van plafonds en muren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,09

CLASSIC BANDKWAST OVAAL

meesterhand classic ovaal bandkwast is een ovalen bandkwast met een ronde steel en zwart chinees varkenshaar. het wordt voornamelijk gebruikt om grote oppervlakken, zoals de brede vlakken van kozijnen, te schilderen. geschikt voor verf op terpentinebasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,19

CLASSIC GEBOGEN PENSEEL

meesterhand classic gebogen penseel met zwart chinees varkenshaar, een platte steel en nikkelen bus. dit penseel wordt aanbevolen voor de professional en zorgt voor een optimale laagdikte, zodat de verf goed en snel kan drogen. het zorgt voor een strakke vloeiing en verhaart nagenoeg niet. dit product is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,60

CLASSIC LYONSPENSEEL WIT

meesterhand classic lyonspenseel is speciaal voor nauwkeurige verfklussen en precisiewerk. het wordt met name gebruikt voor de afwerking en het schilderen van bijvoorbeeld de achterzijde van cv-leidingen en de sponning in een kozijn. het heeft een platte steel en wit chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,70

CLASSIC PATENTPUNT KWAST

meesterhand classic patentpunt kwast van topkwaliteit zwart chinees varkenshaar. het is 90% tops en geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,17

CLASSIC PLATTE KWAST

meesterhand classic platte kwast is een platte kwast van topkwaliteit met zwart chinees varkenshaar. het is geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,97

GOLD GEBOGEN PENSEEL SYNTHETISCH

meesterhand gold gebogen penseel synthetisch is een kwast met kunststofharen, uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken. het heeft een goede vloeiing en is uitermate geschikt om mooi af te zetten. dit gebogen penseel is erg handig om te lakken op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld achter de radiator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,57

GOLD OVALEN KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold ovaal synthetisch met kunststofharen is door diverse schilders getest en zeer goed ontvangen. het is speciaal bedoeld voor het verwerken van de nieuwe generatie lakverven zoals sikkens rubbol xd, rubbol az, rubbol satura en diverse lakverven van o.a. sigma en wijzonol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,85

GOLD PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand gold patentpunt synthetisch heeft een nieuw soort kunststof haren waardoor de verf nog beter vloeit en er geen kwaststrepen in het schilderwerk ontstaan. het is speciaal geschikt voor de nieuwste generatie lakverven. zo worden maat 12 en 14 veel gebruikt voor standaard buitenschilderwerk en maat 16, 18 en 20 voor het (in één keer schilderen van) het grotere/bredere schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

GOLD PLATTE KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold plat synthetisch is een kwast met vernieuwde kunststofharen, geschikt voor synthetische verf, en zorgt voor een superstrak eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,52

GOLD PURDY KWAST SYNTHETISCH

deze nieuwe kunststofharen kwast zorgt voor perfecte vloeiing en goede besnijding. de schuine vorm zorgt ervoor dat deze kwast zeer geschikt is voor het schilderen van strakke lijnen. uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,16

KWAST OVAAL PROF

meesterhand kwast ovaal voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,30

KWAST ROND PROFESSIONEEL

meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,21

PREMIUM AQUA PLATTE KWAST

meesterhand premium aqua kwast is een soepel smerende kwast met een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte. het is speciaal voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM AQUA RONDE KWAST

meesterhand premium aqua kwast rond is een soepel smerende kwast, speciaal voor watergedragen lakken, en heeft een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,05

PREMIUM GEBOGEN PENSEEL

meesterhand premium gebogen penseel van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH OVAAL

meesterhand premium kwast synthetisch ovaal heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,11

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH PLAT

meesterhand premium kwast synthetisch plat heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH ROND

meesterhand kwast rond alkyd is van kunststof haar, heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie verven op terpentinebasis en watergedragen producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

PREMIUM PURDY

meesterhand purdy van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,05

Meesterhand
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn