DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meesterhand

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,76

2-COMPONENTENROLLER

meesterhand 2k roller poolhoogte is speciaal voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven. het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

BUISROLLER

meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,08

LAKROLLER MICROVEZEL

meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag v.o.s. gehalte. de speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,23

LAKVILTROLLER

meesterhand lakviltroller is zeer geschikt voor watergedragen verven, vernis en lakken met lage viscositeit. door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt. de geweven vacht heeft een hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

meesterhand lamsvachtroller premium is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. het is onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,20

MUURVERFROLLER

meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

meesterhand muurverfroller voor grove ondergronden heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. de vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. de rol is eenvoudig te reinigen en is geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,10

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

meesterhand muurverfroller triple blue met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. het is geschikt voor universeel gebruik van muurverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,15

ONDERDEURTJE

meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

SCHUIMROLLER

meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,81

SCHUIMROLLER CONCAAF

meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,07

STRIJKPAD

meesterhand strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

STRUCTUURROLLER

meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliŽf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,34

Meesterhand
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn