DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meister

ACTIEFREINIGER R280

meister cc aktiefreiniger r280 is geschikt voor de reiniging van nieuw gelegde vloerbedekkingen en het verwijderen van sterke vervuilingen zonder oplossen van polymeerlagen (tussenreiniging).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,27

DR. SCHUTZ BASISREINIGER

meister dr. schutz basisreiniger is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

DR. SCHUTZ ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)

meister dr. schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. er moet altijd nabehandeld worden met water.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,78

DR. SCHUTZ H2OIL

meister dr. schutz h2oil is een natuurlijke watergedragen verzorgingsolie voor de verzorging en verfrissing van onder andere meister lindura vloeren. het geeft de vloer een halfmat uiterlijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,52

DR. SCHUTZ LAMINAAT REINIGER

meister dr. schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,44

DR. SCHUTZ LAMINAATREINIGER CC

meister dr. schutz laminaatreiniger cc voor laminaat en naduravloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

DR. SCHUTZ PARKET- EN KURK

meister dr. schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste, gelakte parket- en kurkvloeren. het werkt intensief vuiloplossend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,80

DR. SCHUTZ PREMIUM OLIE

meister dr. schutz premium onderhouds olie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,77

DR. SCHUTZ PU REINIGER

meister dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van dr. schutz zijn behandeld. dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. verbruik: ca. 100 m per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m met 0,1 liter (periodieke reiniging).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,06

DR. SCHUTZ TOTAAL ONDERHOUD MAT

meister dr. schutz totaal onderhoud mat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,37

HARDWAS

meister hardwas set voor het herstellen van kleine beschadigingen. inhoud: per kleur telkens 3 verschillende kleuren wasstaafjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,66

HARDWAS VOOR MEISTER VLOEREN

meister hardwas voor meister vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

HOUTZEEP CC

meister cc houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,99

HOUTZEEP WIT

meister dr. schutz houtzeep wit is voor de dagelijkse reiniging van de vloer. het is geschikt voor alle geoliede en gewassen houten vloeren en kurkvloeren.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,49

PARKET- EN KURKREINIGER

meister dr. schutz parket- en kurkreiniger is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte, parket en kurkvloeren. het werkt intensief vuiloplossend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,91

Meister
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn