DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meister

DESIGNVLOER CLASSIC DD75

meister dd 75 heeft een klassieke plankmaat van 1,29 meter bij 19,4 centimeter en een dikte van maar 5 millimeter. de vloer is hierdoor buigzamer waardoor een glooiing in de ondergrond geen probleem geeft. door de multiclic verbinding is deze vloer zelfs voor een ongeoefende legger gemakkelijk te plaatsen. met het meister aanslagblok 5 mm kunnen de planken probleemloos in elkaar getikt worden. de aquasafe drager zorgt er daarnaast voor dat de vloer direct na het leggen goed vochtbestendig is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,66

DESIGNVLOER CLASSIC DD85S

meister dd85s is uitermate geschikt voor het leggen op bestaande ondergronden, bijvoorbeeld op tegels. door de stabiele speciale aquasafe-plaat drukt de ondergrond niet door. het heeft een dikte van 5 mm en een rondomlopende microvoeg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,95

LAMINAAT DD300

meister dd300 is de eerste soepele 5 mm click designvloer in lange planken formaat met een betrouwbaar clicksysteem, ook bij temperatuur veranderingen. het is 100% pvc-vrij, bevat geen ftalaten of andere weekmakers en is daarmee niet schadelijk voor de gezondheid. het is een combinatie van een laminaat en pvc vloer. de toplaag van de vloer is kunststof, maar dan zonder pvc. het oppervlak heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en voetwarm aanvoelt. de vloer bestaat uit een aquasafe kern met aan de onderzijde een tegenfineer om krom trekken te voorkomen. de toplaag is een speciale elastische folie, silent touch. de landhuisplanken vol variaties met het royale formaat van 215 x 21.6 cm planken plaatst deze vloer in de buitencategorie in uitstraling en in gemak. de vloer leggen gaat snel en eenvoudig met het gepatenteerde multiclic-systeem en is bovendien makkelijk te reinigen. het is een vloer die ook na vele jaren nog een schitterend uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud heeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,06

LAMINAAT DD300S

meister dd 300 s bestaat uit een collectie authentiek ogende houtdessins die ontleend zijn aan echt hout. deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. deze designvloeren zijn bijzonder robuust en leveren de ideale voorwaarden om zowel particuliere als commerciŽle ruimtes bij normale belasting vorm te geven. de vloer is daarnaast voorzien van een geÔntegreerde ondervloer waarmee deze designvloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming. dikte: 6 mm met geÔntegreerde ondervloer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,55

LAMINAAT DD350S

meister dd350s is een collectie vloeren waarbij veel waarde wordt gehecht aan een volmaakte ecologische productie. de rondomlopende microvoeg en de ingeprente structuren benadrukken het landhuiskarakter. met authentieke houtdessins variŽrend van witte den tot antiekgrijs is er een vloer voor elke interieurstijl. het eenvoudige onderhoud maakt de vloer nog aantrekkelijker. de vloer heeft overigens een contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk. dikte: 9,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,25

LAMINAAT DD75S

meister dd75s is een comfortabel ogende, ongecompliceerde laminaatvloer. het is een laminaatvloer die voldoet aan alle eisen op het gebied van belastbaarheid en duurzaamheid, samengebracht tot een perfect design. het is bestand tegen veel externe invloeden en de beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. het is voorzien van het multiclic kliksysteem. dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. door de vloeiende naadverbinding, helpt het multiclic kliksysteem om de vloer schoon te houden. het heeft een v-groef rondom en een dikte van 5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,16

LAMINAAT DD85

meister designvloer classic dd 85 is een sterk alternatief voor zowel een laminaat- als een pvc-vloer. de natuurgetrouwe uitstraling is een prima basis voor de woning en voldoet aan alle eisen van goed design, intensieve bruikbaarheid en duurzaamheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,46

Meister
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn