DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meister

KURKVLOER CLASSIC KC85

meister kc85s is goed voor de gewrichten, zacht en warm voor de voeten en heerlijk huiselijk. het gelakte oppervlak maakt de vloer zeer eenvoudig te reinigen en verleent hem een licht glanzende finish. het moderne grote tegelformaat kan dankzij het gepatenteerde kliksysteem masterclicplus ook nog eens eenvoudig en stevig zelf worden gelegd. afmetingen: 910 x 304 mm met een dikte van 10 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,08

KURKVLOER KC400S

meister kc400s is een kurkvloer van hoogwaardige kwaliteit. de kurkvloer is voorzien van een laklaag die de vloer extra bescherming verleent en voor optimale hygiŽne, eenvoudige reiniging en stevigheid zorgt. door verschillende kurkstructuren krijgen vloeren hun unieke uiterlijk en hun natuurlijke karakter. de keuze gaat daarbij van lichte en natuurlijke tot kleurige en met een patroon bedrukte oppervlakken. dankzij deze grote verscheidenheid horen kurkvloeren niet meer alleen in slaap- en kinderkamers, maar in alle woonruimten thuis. de vloer is voorzien van een contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk. dikte: 10,8 mm. dekmaat: 910x304mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,23

KURKVLOER PURO KD300

meister kd300s natuurgeolied is door de natuur geÔnspireerd en tijdloos fraai. de enorme elasticiteit is prettig voor de gewrichten en de aangename warmte een lust voor de voeten. het bidet ook goede geluidsisolatie en is dus het perfecte materiaal voor o.a. woon-, slaap- en eetkamer. dikte: 10 mm (bovenlaagdikte 2,5 mm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,56

LINOLEUM LIB400S

meister lib 400 s is een ideale linoleumvloer voor huiselijk gebruik maar ook voor projectgebruik met een normale belasting zoals kantoren, lokalen en winkelruimtes. deze linoleumvloer is voorzien van het uniclic kliksysteem en is geschikt voor warmwater vloerverwarming.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,03

Meister
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn