DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Meister

CLASSIC LC50 LAMINAAT

meister classic laminaat lc 50 onderscheidt zich door zijn matte looks, innovatieve designs en bijzondere structuren op de oppervlakten. het aanbod aan trendgeoriŰnteerde houtdessins reikt daarbij van esdoorn wit tot noten en jatoba en biedt voor bijna alle woonomgevingen en inrichtingsstijlen de passende vloer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,81

CLASSIC LC55 LAMINAAT

meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,36

CLASSIC LC75 LAMINAAT

meister lc75 is robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos. de vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft deze vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. het heeft een multiclinic kliksysteem en een dikte van 8 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,15

CLASSIC LD 75 S LAMINAAT

meister ld75s is een robuuste laminaatvloer. met zijn v-groef rondom maak deze vloer een erg realistische indruk. de planken zijn 8 mm, hebben een contactgeluiddempende onderlaag en hebben gebruiksklasse 32, wat ze geschikt maakt voor intensief huiselijk gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,36

CLASSIC LD75 LAMINAAT

meister ld75 is een robuuste laminaatvloer. met zijn v-groef rondom maak deze vloer een erg realistische indruk. de planken zijn 8 mm en hebben gebruiksklasse 32, wat de vloer geschikt maakt voor intensief huiselijk gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,85

CLASSIC LD95 LAMINAAT

meister ld95 vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. naast het feit dat deze vloer uitermate geschikt is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-groef, masterclic plus kliksysteem en een dikte van 8 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,45

LAMINAAT LB85

meister classic lb85 (voorheen meister lb 250) bestaat uit 7 verschillende tegelmotieven uitgevoerd in een marmer, travertin, zandsteen of steenmotief. het zijn mooie brede tegels met een uniek decor. bijzonder aan deze collectie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een natuurlijke uitstraling geeft. de groeven aan alle zijden van de plank benadrukken nogmaals de klasse van de vloer en benadrukken de breedte van de tegels. grote tegels in lichte decoren geven een extra gevoel van ruimte. ook in de wat minder grote ruimtes komen deze tegels volledig tot hun recht. de vloerenzijn standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd masterclic plus legsysteem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. bovendien is de toplaag voorzien van een diamond pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het aqua safe systeem tegen het opnemen van vocht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,25

LAMINAAT LC100S

meister lc100s heeft een edele matte look, een innovatief design en een bijzondere structuur. het is voorzien van het makkelijk zelf te leggen kliksysteem van uniclic en heeft als extra de contactgeluiddempende onderlaag van 2,5 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,79

LAMINAAT LC200

meister lc 200 heeft een afwerklaag waarbij de knoesten en groeven extra diep in het laminaat zijn geperst. bovendien is de laminaatvloer beter waterbestendig gemaakt. het is geschikt voor alle woonruimtes in huis, heeft een natuurgetrouw oppervlak, is antistatisch en afgewerkt met aqua safe dat een grondige bescherming tegen vocht garandeert. het het gepatenteerde masterclic plus▒ gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. ook heeft het een diamond pro oppervlak, wat de vloer aantoonbaar krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag. dikte: 7 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,65

LAMINAAT LC200S

meister lc200s is een collectie 1-strook planken van ruim 1,20 m. de planken variŰren van bijzonder rijk tot zeer klassiek en soms extravagant. door de harmonische combinatie van decor en structuur ontstaat een bijzondere real-look. dikte: 10,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,12

LAMINAAT LC55S

meister lc55s is een robuust ogende laminaatvloer. het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan.het is bestand tegen veel externe invloeden. de beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. de vloer is voorzien van het multiclic kliksysteem. dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. door de vloeiende naadverbinding, helpt dit kliksysteem om de vloer schoon te houden. het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,85

LAMINAAT LC75S

meister lc 75 s is uitermate geschikt voor ruimtes met een intensief huishoudelijk beloop en het heeft een uiterst duurzame slijtlaag (klasse ac4/32). eveneens is de installatie van deze laminaatvloer super eenvoudig met het multiclic systeem die ontwikkeld is door meister. dikte: 9,5 mm. v-groef: 4-zijdig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,91

LAMINAAT LD200

meister ld 200 is de ideale vloer voor de liefhebber van een ouderwets degelijke laminaatvloer. buiten de standaard eiken decoren bestaat dit assortiment uit mooie edelhouten decoren. de planken zijn voorzien van twee groeven aan de lange zijde van de plank (behalve style factory 6408, die heeft vier groeven). de vloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd multiclic legsysteem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt. ook is de vloer antistatisch door speciale materialen te gebruiken. bovendien is de toplaag voorzien van een diamond pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het aqua safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,36

LAMINAAT LD200S

meister ld200s is een elegante laminaatvloer. deze trendgeoriŰnteerde serie loopt uiteen van eiken antiek tot spar wit en biedt zo stijlen voor alle woonomgevingen. de vloer is eenvoudig te plaatsen dankzij het masterclicplus systeem. het is voorzien van een contactgeluiddempende onderlaag van 2,5 mm en de vloerdelen zijn van hoge kwaliteit. de planken hebben een hoog weerstandvermogen door het diamond pro oppervlak en dankzij het aquasafe-systeem is het vloerdeel grondig beschermd tegen vocht. de vloeren hebben een dikte van 10,5 mm en zijn extra stevig en geluidsdempend. aan de lange zijden van de plank bevindt zich een v-groef. het antistatische laminaatdeel heeft een verfijnde houtstructuur. zo creŰert het in totaliteit een gevoel van een echte houten vloer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,40

LAMINAAT LD250

meister ld 250 is speciale collectie lange planken met 4-groef. het heeft een hdf basis en een dikte van 8 mm. kwalitatief voldoet deze serie ruimschoots aan de eisen die aan een laminaatvloer van deze klasse wordt gesteld. de antbacteriele diamond pro toplaag en extra behandeling tegen vocht maken de laminaatvloer extreem geschikt voor zware belasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,86

LAMINAAT LD30020

meister ld30020 combineert de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank die in deze vorm alleen door meister wordt aangeboden. dit, omdat de meer dan twee meter lange elementen een verrassend echt decor tonen, dat niet op de plank wordt herhaald zoals bij andere lange laminaatplanken van dit formaat.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,73

LAMINAAT LD30020S

meister ld 300 20 s heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. zelfs experts kunnen hoogwaardige laminaatvloeren meestal pas de tweede keer van een houten vloer onderscheiden. de authentieke impressie van de verschillende houtsoorten zorgt onder andere voor een doorgaand decorbeeld op iedere van de meer dan twee meter lange planken. karakteristiek aan deze vloer is de grote keuze aan eiken-looks. het is een 1-strook (landhuisdeel) heeft een v-voeg aan de lange zijde, een aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht), een diamond pro, antistatisch oppervlak en een contactgeluiddempende onderlaag. het kliksysteem is masterclic plus. dikte: 11,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,90

LAMINAAT LD30025

meister ld30025 heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. deze vloer kan behoorlijk incasseren: high heels, pumps en peep toes, opdat de dame des huizes met haar lievelingsschoenen aan de voeten niet op haar tenen door het huis hoeft te sluipen. het heeft een 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-voeg, aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht) en een diamond pro, antistatisch oppervlak. kliksysteem: masterclic plus. dikte: 9 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,55

LAMINAAT LD30025S

meister ld 300 25 silence heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. op die manier ontstaat een unieke uitstraling. deze vloer kan behoorlijk incasseren: high heels, pumps en peep toes, opdat de dame des huizes met haar lievelingsschoenen aan de voeten niet op haar tenen door het huis hoeft te sluipen. het heeft een 1-strook (landhuisdeel), rondomlopende v-voeg, aquasafe-systeem (omvattende bescherming tegen vocht), diamond pro, antistatisch oppervlak en een contactgeluiddempende onderlaag. kliksysteem: masterclic plus. dikte: 11,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,71

LAMINAAT LD400

meister ld 400 is een collectie lange planken die ruimtes een royale en elegante uitstraling verlenen. met een lengte van 2,60 m zijn deze een wereldwijd unicum. de karaktervolle eiken oppervlakken zijn van een elegante poriŰnstructuur voorzien, die het natuurlijke verloop van het decor volgt en in combinatie met de rondomlopende v-voeg het kasteelplankkarakter in de verf zet. zonder decorherhaling op de afzonderlijke planken en met een gevarieerd kleurenspel oogt de vloer dankzij zijn veelzijdigheid net als echt hout. het heeft een aquasafe-systeem: een omvattende bescherming tegen vocht, een antistatisch, diamonds pro oppervlak en een masterclic plus kliksysteem. dikte: 10,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,62

LAMINAAT LS300

meister ls 300 laminaat vloeren maken overal een goede indruk. dat laat deze collectie zien met zijn geselecteerde oppervlakken en structuren, die perfect op het formaat van deze smalle planken zijn afgestemd. helemaal nieuw in het programma is de ruw gezaagde structuur waarbij duidelijk zicht- en voelbaar zaagsneden worden ge´miteerd. door het bewuste kleurenspel tussen de planken, wordt de natuurlijke hout-look van deze oppervlakken nog extra onderstreept. dikte: 8 mm. velling: 4v. gebruiksklasse: ac4 - klasse 32.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,65

LAMINAAT NB400

meister nb400 is een prachtige nadura vloer welke zeer duurzaam en tijdloos is. het heeft door het gebruik van de wood powder technologie een prachtige 3d uitstraling en is ook nog eens zeer slijtvast met klasse 34. het heeft een microvoeg rondom de plank en is door het unieke masterclic plus kliksysteem zeer gemakkelijk te plaatsen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,39

LD95S CLASSIC

meister ld95s is uitermate geschikt voor ruimtes met een intensief huishoudelijk beloop. de planken hebben een uiterst duurzame slijtlaag (klasse ac4/32). eveneens is de installatie van deze laminaatvloer super eenvoudig met het multiclic systeem. dikte: 9,5 mm. v-groef: 4-zijdig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,96

Meister
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn