DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AFBIJTMIDDEL

motip afbijtmiddel is een zeer effectief hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. het heeft een gelstructuur en is gebruiksvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,44

AFWERKPLAMUUR

motip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

AIRCO REFRESHER

motip airco refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

AIRCO REINIGER

motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

ALU PRESSURE CAN

motip alu-can is een navulbare, aluminium bus voor het verwerken van motip werkstoffen. de minimale druk is 5 bar, de maximale druk is 10 bar (perslucht). het is geschikt voor het verwerken van 500 ml werkstof, zoals kopervet (can van 5 liter), remmenreiniger (can van 5 liter en drum van 25 liter), multispray (can van 5 liter) en universele reiniger (can van 5 liter). let op, het is bestelbaar als losse pressure can (v05000) en als set toebehoren (v05001) voor de can.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,98

ALU-ZINK

motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,94

ALU-ZINKSPRAY

motip alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. ook is het hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

ANTI CONDENS

motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

ANTI CORROSIE PRIMER

motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

ANTI ROEST WAXCOATING

motip anti roest waxcoating is een beschermingsmiddel op wasbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. de waxcoating is bestand tegen weersinvloeden, zout, water en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is aan te brengen in dikke lagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,09

ANTI STEENSLAG

motip undercoating anti steenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. het is overspuitbaar met alle verfsystemen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is geluiddempend en blijvend elastisch. verbruik: ca. 2-3 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

BACKLIGHT

motip backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. de lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

BACKLIGHT REMOVER

motip backlight remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. de remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

BENZINE INJECTIE REINIGER

motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. een blik is voldoende voor 60 liter benzine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,13

BIJSPUITVERDUNNING

motip bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

BITUMEN

motip bitumen is een beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is tevens blijvend elastisch en geluiddempend. verbruik: ca. 2-3 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

BRAKE CALIPER SPRAY

motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. de lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. de lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. verbruik: ca. 4 remklauwen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

BUMPER BLACK

motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

BUMPERLAK

motip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 2 bumpers per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

CAMOUFLAGELAK

motip camouflage is een camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

CAP RONDSTRAAL

motip vrouwelijk ventiel rondstraal is een reserve spuitkopje voor motip kompakt en deco effects.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,56

CARAT

motip carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

CARBURATEUR REINIGER

motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,94

CHROME POLISH

motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

CHROOMLAK

motip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

CITRUS REINIGER

motip citrus cleaner is geschikt voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. de reiniger heeft een hoog en langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid, is niet corrosief en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,76

COCKPITSPRAY

motip cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

COLORCARD INDUSTRIAL

motip colorcard industrial met de diverse kleuren van de industrial productlijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,78

COLORMARK LINEMARKER 2-COMPONENTEN VERF

motip colormark 2k linemarking is geschikt voor binnen- en buitengebruik. de verf, in handige spuitbus, zorgt voor een duurzame markering op verschillende ondergronden. de spray is sneldrogend en bestand tegen water, benzine, olie, chemicaliŽn en strooizout. daarom is deze markeerverf ideaal voor gebruik in het verkeer. het bevat geen schadelijke zware metalen. droogtijd: 20 uur. 1 bus markeert 50 meter bij een lijnbreedte van 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,72

COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

motip colormark is dť standaardmarkering voor betonvloeren. het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. de bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. de verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. de bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. droogtijd: 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,19

COLOUR

motip colourspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

COLOUR POLISH

motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,21

COLOUR RENOVATOR

motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

CONTACTREINIGER

motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

CRAFTS SPRAY

motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

CYCLING BANDENDICHTER SPRAY

motip cycling tyre repair is een kwalitatief hoogwaardige spray op rubberbasis voor kleine noodreparaties aan banden, zonder demontage te gebruiken. het is geschikt voor toepassing op fietsbanden (av- en dv-ventiel) en brommer- en scooterbanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

CYCLING BIO CLEANER

motip bio cleaner cycling is een zeer effectieve, biologisch afbreekbare reiniger voor alle onderdelen van de fiets. het is gebruiksvriendelijk, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,20

CYCLING CARBON GRIP

motip carbon grip is een hulpmiddel voor de montage van carbon onderdelen. door de unieke receptuur, een combinatie van lithiumvet en kwartsdeeltjes, heeft het een voor het monteren van carbon onderdelen uniek fixerende werking. het vergemakkelijkt de montage, heeft een gericht spuitbeeld, is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING CHAIN CLEANER (KETTINGSPRAY)

motip cycling chain cleaner gel is een reiniger met hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van een gelstructuur, emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking. het is geschikt voor het verwijderen van vet en olie en heeft een gericht spuitbeeld en een 360į ventiel.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,73

CYCLING CHAIN LUBE

motip chain lube ultra is een hoogviskeus smeermiddel voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend en voorkomt slijtage.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,20

CYCLING CHAIN SPRAY SPORT

motip chain spray sport is een smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. het is speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen van racefietsen, crossbikes en mountainbikes. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING CHAIN SPRAY ULTRA

motip chain spray ultra is een hoogviskeus smeermiddel met keramiek deeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING DISC BRAKE CONDITIONER

motip brake disc conditioner is een kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen. het voorkomt vastklemmen en slijtage, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, heeft een uitstekende hechting en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING E BIKE CONTACTSPRAY

motip cycling contact reiniger is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend en niet corrosief en laat geen residu achter. het heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken. het is toepasbaar op schakelaars, kabels en stekkers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING E-BIKE ELECTRO BESCHERMER

motip cycling electro beschermer is een elektrobeschermer met goede penetrerende werking voor elektrische systemen die tegen vocht beschermd moeten worden. de elektrobeschermer is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen. het heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING LAGERVET

motip lagervet cycling is een hoogviskeus lithiumvet voor alle lagers in een speciale dispenser voor een gebruiksvriendelijke en economische dosering. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is waterafstotend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,26

CYCLING PTFE-SPRAY

motip ptfe spray cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING REMMENREINIGER

motip cycling brake cleaner is een remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. het laat geen residu achter, is niet geleidend, niet corrosief en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. het is toepasbaar op remschijven en remblokjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING SCHUIMREINIGER

motip cycling schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. het is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

CYCLING SHIELD

motip shield cycling is een spray voor het behandelen van bevestigingsmaterialen ter voorkoming van corrosie. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, een zeer goede hechting en hoog standvermogen. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING SHINE & PROTECT

motip cycling shine & protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. het product is niet polijstend en bevat siliconen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

CYCLING SILICONENSPRAY

motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING SUPER LUBRICANT

motip super lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. het bevat ptfe en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

CYCLING VASELINESPRAY

motip vaselinespray cycling is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt slijtage en vastklemmen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

DECO EFFECT HITTEBESTENDIGE LAK

motip kwastblik hittebestendig is een hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 800ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,73

DECO EFFECT KERAMIEKLAK

motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

DIESEL INJECTIE REINIGER

motip diesel injection cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. een blik is voldoende voor 60 liter diesel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,13

DIESEL SYSTEM CLEANER PLUS

motip diesel system cleaner plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

DPF CLEANER

motip dpf cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

DPF-REINIGER

motip dpf cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

EGR REINIGER

motip egr cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in egr-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

ELEKTROBESCHERMER

motip electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en ph-neutraal. daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

ELEKTRONICA FREEZER

motip elektronica freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įc en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,15

ENGINE OIL FLUSH

motip engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,13

ENGINE OIL STOP LEAK

motip engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. het is speciaal om olie lekkage te stoppen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

ENGINE PAINT

motip engine paint is lak voor het behandelen van motorblokken. de lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

FIJNPLAMUUR

motip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

FILLER GEEL

motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. de filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

FLUO SPOTMARKER ALLROUND

motip colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. de gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įc), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

FLUORESCERENDE LAK

motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met motip primer wit. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag motip acryl blanke lak aan te brengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

FOOD GRADE KETTINGOLIE

motip food grade chain-oil is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139848. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet, en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een zeer goede hechting. het is dilatant, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE MACHINE OLIE

motip food grade machine-oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139847. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE MACHINE REINIGER

motip food grade machine cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie a1, nummer 140010. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360į ventiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE SILICONENOLIE

motip food grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139226. het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE SPUITVET

motip food grade grease met ptfe voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139849. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE ULTRA OIL

motip food grade ultra oil is een universele olie met ptfe voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig nsf registratie h1 nummer 139850. het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

FOOD GRADE VASELINE

motip food grade vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig nsf registratie h1, nummer 139225. het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,29

GLASS CLEANER

motip glass cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

motip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

motip polyester glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,25

GLASVEZELMAT

motip glasvezelmat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

GLASVEZELWEEFSEL

motip glasvezel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,00

GLASVLIES

motip glasvlies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

GLUE SPRAY

motip glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,94

GRONDVERF

motip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

HAMERSLAG LAK

motip hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

motip hechtprimer voor kunststof is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. theoretisch verbruik: 2-3 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

motip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE LAK

motip hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. donker antraciet, zwart, wit, antraciet, beige, grijs, bruin en zilver zijn hittebestendig tot 800 graden celcius. rood is hittebestendig tot hittebestendig tot 300 graden celcius. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

motip hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,13

IMPREGNEERMIDDEL

motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL BLANKE LAK

motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

motip eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

motip industrial spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINKSPRAY

motip industrial zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 350 ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIEEL REINIGER

motip industrieel reiniger is een universele reiniger voor het verwijderen van a-polaire en polaire verontreinigingen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. het heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking, een krachtig, gericht spuitbeeld en het is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,94

INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

INTERIOR CLEANER

motip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

KAUWGOMVERWIJDERAAR

motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įc, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

KERAMISCH VET

motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. het is uitermate geschikt voor de montage van abs-remsystemen en lambda sensoren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,46

KETTINGSPRAY

motip kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 200įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.