DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Motip

ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,09

CONTACTREINIGER

motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,22

CYCLING BANDENDICHTER SPRAY

motip cycling tyre repair is een kwalitatief hoogwaardige spray op rubberbasis voor kleine noodreparaties aan banden, zonder demontage te gebruiken. het is geschikt voor toepassing op fietsbanden (av- en dv-ventiel) en brommer- en scooterbanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

CYCLING CARBON GRIP

motip carbon grip is een hulpmiddel voor de montage van carbon onderdelen. door de unieke receptuur, een combinatie van lithiumvet en kwartsdeeltjes, heeft het een voor het monteren van carbon onderdelen uniek fixerende werking. het vergemakkelijkt de montage, heeft een gericht spuitbeeld, is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

CYCLING CHAIN CLEANER (KETTINGSPRAY)

motip cycling chain cleaner gel is een reiniger met hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van een gelstructuur, emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking. het is geschikt voor het verwijderen van vet en olie en heeft een gericht spuitbeeld en een 360į ventiel.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

CYCLING CHAIN LUBE

motip chain lube ultra is een hoogviskeus smeermiddel voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend en voorkomt slijtage.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,96

CYCLING CHAIN SPRAY SPORT

motip chain spray sport is een smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. het is speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen van racefietsen, crossbikes en mountainbikes. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

CYCLING CHAIN SPRAY ULTRA

motip chain spray ultra is een hoogviskeus smeermiddel met keramiek deeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

CYCLING DISC BRAKE CONDITIONER

motip brake disc conditioner is een kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen. het voorkomt vastklemmen en slijtage, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, heeft een uitstekende hechting en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

CYCLING LAGERVET

motip lagervet cycling is een hoogviskeus lithiumvet voor alle lagers in een speciale dispenser voor een gebruiksvriendelijke en economische dosering. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is waterafstotend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,45

CYCLING PTFE-SPRAY

motip ptfe spray cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

CYCLING SHIELD

motip shield cycling is een spray voor het behandelen van bevestigingsmaterialen ter voorkoming van corrosie. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, een zeer goede hechting en hoog standvermogen. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

CYCLING SILICONENSPRAY

motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

CYCLING SUPER LUBRICANT

motip super lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. het bevat ptfe en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

CYCLING VASELINESPRAY

motip vaselinespray cycling is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt slijtage en vastklemmen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

ELEKTRONICA FREEZER

motip elektronica freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įc en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,81

KERAMISCH VET

motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. het is uitermate geschikt voor de montage van abs-remsystemen en lambda sensoren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,81

KETTINGSPRAY

motip kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 200įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

KOPERVET

motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 40įc tot + 1100įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

KOUD KRIMP

motip freezer is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 50įc en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,45

KOUD KRIMP OLIE

motip shock oil is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. door de heftige temperatuursdaling tot Ė 30įc in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,55

KRUIPOLIE

motip penetrating oil is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. het heeft een goede penetrerende werking en bevat grafiet en mos2. het is vochtverdringend en corrosiewerend, heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

LEKZOEKER

motip lekzoekerspray is geschikt voor het opsporen van lekkages in gasleidingen. het is onbrandbaar, niet corrosief, te verwijderen met water en milieuvriendelijk. het is licht basisch, licht schuimend en dvgw geregistreerd, nummer ng/5170br0105.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

MONTAGEVET

motip zwart montagevet is vet met een zeer goede hechting ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. het is waterafstotend en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een gericht spuitbeeld en een 360¬į ventiel. gebruiksaanwijzing: de te behandelen onderdelen voor montage inspuiten. na verdamping van het oplosmiddel wordt een beschermende film gevormd waardoor latere demontage vergemakkelijkt wordt. de beschermende film kan verwijderd worden met motip industrieel reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,45

MULTISPRAY

motip multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

PAKKINGVERWIJDERAAR

motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

PTFE DROOG

motip ptfe dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,50

PTFE OLIE

motip ptfe olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 250įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,22

PTFE SPRAY

motip ptfe spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is ph-neutraal. het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van Ė 50įc tot + 250įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

REM MONTAGEVET

motip rem montagevet is een metaalvrij vet met een hoge thermische stabiliteit, ter voorkoming van vastklemmen van remsystemen. het is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen. het heeft een uitstekende hechting en een gericht spuitbeeld, is uitermate geschikt voor de montage van remsystemen en vergemakkelijkt de latere demontage. let op, vermijd contact met remschijf en remblokken!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,14

SILICONENSPRAY

motip silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. het is waterafstotend, ph-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. het is bestand tegen temperaturen van - 50ļc tot + 200ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

SNIJ- EN BOOROLIE

motip snijboorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. het beschermt en smeert het gereedschap en vermindert slijtage van het gereedschap. de olie is siliconenvrij en niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

V-SNAARSPRAY

motip v-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van v-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. de spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert v-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,45

VASELINESPRAY

motip vaselinespray is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. de vaseline is waterafstotend en ph-neutraal en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. ook heeft het een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt het slijtage en vastklemmen. het is bestand tegen temperaturen van Ė 30įc tot + 160įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

WHITE GREASE

motip white grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en ph-neutraal. het bevat ptfe (polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įc tot + 160įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,22

WIT SPUITVET

motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en ph-neutraal, bevat ptfe (polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įc tot + 160įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,55

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn