DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AIRCO REFRESHER

motip airco refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,92

ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,45

BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

DPF-REINIGER

motip dpf cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,00

INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,38

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

motip one shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

motip plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

SPEED WAX

motip speed wax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. het beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. het is niet polijstend en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

STICKER VERWIJDERAAR

motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,46

STOFVRIJ

motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,81

TEXTILE CLEANER

motip textiel cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

TYRE SHINE

motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. niet geschikt voor tweewielers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,33

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn