DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Motip

AIRCO REINIGER

motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

ALU-ZINK

motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,94

ALU-ZINKSPRAY

motip alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. ook is het hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

ANTI CORROSIE PRIMER

motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,09

BACKLIGHT

motip backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. de lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

BACKLIGHT REMOVER

motip backlight remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. de remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

BIJSPUITVERDUNNING

motip bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

BRAKE CALIPER SPRAY

motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. de lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. de lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. verbruik: ca. 4 remklauwen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

BUMPERLAK

motip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 2 bumpers per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

CARAT

motip carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

CARBURATEUR REINIGER

motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,94

CHROOMLAK

motip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

motip colormark is dť standaardmarkering voor betonvloeren. het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. de bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. de verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. de bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. droogtijd: 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,19

COLOUR

motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

CRAFTS SPRAY

motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,73

CYCLING SHINE & PROTECT

motip cycling shine & protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. het product is niet polijstend en bevat siliconen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,67

DECO EFFECT KERAMIEKLAK

motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

EGR REINIGER

motip egr cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in egr-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

ELEKTROBESCHERMER

motip electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en ph-neutraal. daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

ENGINE PAINT

motip engine paint is lak voor het behandelen van motorblokken. de lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

FILLER GEEL

motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. de filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

FIXEERSPRAY

motip specials colourspray fixeerspray is een blanke, sneldrogende, universele acrylaatlak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het beschermen en fixeren van ondergronden van papier, linnen, hout, koper, messing, aluminium, glas, aardewerk, brooddeeg en gedroogde grassen en bloemen. het heeft een duurzame glans, is bestand tegen weersinvloeden en is krasvast en stootvrij. het beschermt tegen oxidatie en is uv-bestendig en lichtecht. niet geschikt voor het behandelen van met alkydharslak behandelde ondergronden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,98

FLUO SPOTMARKER ALLROUND

motip colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. de gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įc), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

FLUORESCERENDE LAK

motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met motip primer wit. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag motip acryl blanke lak aan te brengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

GLASS CLEANER

motip glass cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

GRONDVERF

motip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

HAMERSLAG LAK

motip hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

motip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE LAK

motip hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. donker antraciet, zwart, wit, antraciet, beige, grijs, bruin en zilver zijn hittebestendig tot 800 graden celcius. rood is hittebestendig tot hittebestendig tot 300 graden celcius. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

IMPREGNEERMIDDEL

motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL BLANKE LAK

motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

motip eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

motip industrial spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINKSPRAY

motip industrial zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 350 ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INTERIOR CLEANER

motip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,86

KOMPAKT METALLIC

motip kompakt metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,94

KOUD ONTVETTER

motip koud ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

LAK WIT

motip rallye lak wit is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en uv-bestendig. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

LAK ZWART

motip rallye lak zwart is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en uv-bestendig. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

MARKERINGSPRAY

motip markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 60 meter per 600 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

METALLIC LAK

motip metallic lak is een sneldrogende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, steen, hout, glas en diverse soorten kunststof. de lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

MOTORREINIGER

motip motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het reinigen van motoren van voertuigen. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,94

NON FLUO SPOTMARKER 180 GRADEN

motip colormark spotmarker heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180į spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įc) inzetbaar. het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. de veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

PRIMER

motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. de primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

RADIATORLAK

motip radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,01

RAL INDUSTRIAL LAK

motip industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. het is bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad