DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Neo

AMPEREN METER

neo multimeter, lcd 1999, data hold.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,10

CENTERPOINT

neo centerpoint wordt veel gebruikt in de metaalindustrie. het is een stalen pen met een harde, scherpe punt voor als er een putje in metaal of kunststof gemaakt moet worden. dit putje voorkomt dat de boor wegglijdt van het metaal bij de aanzet van de boormachine. het voorkomt dus beschadigingen bij het te boren materiaal. het is vervaardigd van chroom-vanadium en heeft een slagvaste kop. lengte: 120 mm


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,21

DUIMSTOK

neo duimstok is een houten duimstok van beukenhout. het heeft nauwkeurigheid klasse iii, een tweezijdige schaal in cm en mm en elke 10 cm wit/gele segmenten voor snelle aflezing. de dikte van de segmenten is 2,85 mm, het heeft een dubbele vernislaag ter bescherming tegen weers- en slijtageinvloeden en het is koper versterkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,38

DUIMSTOK

neo duimstok is een houten duimstok van beukenhout met nauwkeurigheid klasse iii, schaal in cm en mm, dubbele vernislaag ter bescherming tegen weers- en slijtage invloeden en verborgen versterkte geledingen van gehard staal. dikte van de segmenten is 3,2 mm. lengte: 2 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,62

GRADENBOOG 1/2

neo torq-nm meter 1/2 is voor het precies op moment aandraaien van schroeven en bouten. het apparaat heeft een slot die het mogelijk maakt de afgestelde hoek vast te zetten. de gradenboog draait mee tot de opgegeven gradenafstelling en de afstelling van deze graden boog is 2 graden. het is geschikt voor een momentsleutel of ratel met 1/2" gereedschap opname.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,65

MINI WATERPAS

neo mini waterpas 10 cm speciaal voor elektra werk heeft 3 libellen, is 1,9 mm dik en draaibaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,48

MULTIMETER

neo multimeter lcd 1999 data hold.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,54

ROLBAND

degelijk huis gemaakt van abs plastic, stalen tape, 9,5mm breed, beschermd tegen uv invloeden, verbleking en stof dankzij een nylon coating, smalle behuizing past in elke gereedschapsgordel, begin van de tape voorzien van haak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,10

ROLBAND

huis gemaakt van slagbestendig plastic, anti slip stukken voorzien de aparaat van extra grip, fiberglass tape is versterkt en resistent tegen atmosferische invloeden en verbleken, eind voorzien van haaklengte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,81

ROLBAND

pistoolgreep model, huis gemaakt van slagbestendig plastic, anti slip stukken voorzien de aparaat van extra grip, fiberglass tape is extra beschermd tegen verbleken, zon en vochtige omstandigheden, eind voorzien van haak. lengte tape 50mtr, breedte 13mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,93

ROLBAND

pistoolgreep model, degelijk huis gemaakt van abs plastic, stalen tape, 9,5mm breed, beschermd tegen uv invloeden, verbleking en stof dankzij een nylon coating, snel opwind mechanisme 3:1, begin van de tape voorzien van haak, lengte tape 50 mtr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,65

ROLMAAT

neo rolmaat is een rubber rolmaat met een non slip huis, een magnetische tip, nylon gecoat blad voor maximale bescherming en weerstand en dubbel opwind mechanisme. het beginstuk is extra beschermd door extra klinknagels en de rolbandmaat kan eenvoudig zelfstandig staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,93

ROLMAAT

huis uit twee materialen gemaakt met een anti slip oppervlak, nylon gecoat blad voor extra weerstand tegen beschadigingen, terugrol mechanisme met extra bumper beschermt de tip tegen afbreken, lengte tape 2mtr, breedte 16mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,55

ROLMAAT

neo rolmaat nylon gecoat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,35

ROLMAAT NYLON

neo rolband nylon is speciaal gevormd naar de hand, heeft een nikkel coating op kunststof huis, een nylon gecoate tape en het oprolmechanisme met bumper voorkomt afbreken van de tip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,03

ROLMAAT RUBBER

neo rolmaat rubber met non slip huis, magnetische tip en nylon gecoat blad voor maximale bescherming en weerstand en het is tweezijdig geprint.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,02

SCHUIFMAAT

schuifmaat met 4 functies voor interne, externe, diepte en offset metingen. gemaakt van gehard rvs, hoge precisie nonius gemaakt uit één stuk rvs (geen bevestiging of schroef), mm en inch schaal, oppervlakte voorzien van gematteerd chroom, met schroef voor het vastzetten van de schuif, geleverd in kunststof box, totale lengte 234mm, max meetschaal 150mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,59

SCHUIFMAAT

digitale schuifmaat met 5-cijferig display, gemaakt van gehard rvs, 4 functies voor interne, externe, diepte en offset metingen, nulpunt instelling mogelijk in elke positie, geleverd in kunststof box.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,43

WATERPAS

neo waterpas is van aluminium, voorzien van 2 libellen, heeft een lengte van 20 cm en een wanddikte van 1,3 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,93

WATERPAS

neo waterpas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,54

WATERPAS TORPEDO

neo torpedo waterpas is magnetisch, heeft 3 libelles en de rubber bekleding zorgt voor bescherming tegen vallen. lengte: 23 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,70

Neo
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn