DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Orange nano

ANTICORROSION METAL

orange nano guardon® anticorrosion metal is een kant-en-klare, anorganische anti-corrosie coating op basis van zink en aluminium partikels in een titaniumdioxide matrix voor metaal die op kamertemperatuur kan worden verwerkt en uitgehard. het product is zeer geschikt voor industriële coating en vormt een zeer dunne, extreem harde beschermlaag die zeer corrosiebestendig is. het beschermt net zo goed als thermisch verzinken, is veelzijdig, flexibel en eenvoudig in het gebruik en heeft een thermische bestendigheid tot 350°c (piekbelasting). het biedt meer dan 1.000 uur bescherming tegen corrosie volgens din en iso 9227. verbruik: ca. 17 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,46

ANTIGRAFFITI GUARDON MINERAL PROTECTED SURFACES

orange nano cleanon® antigraffiti guardon® mineral protected surfaces is een reiniger voor het verwijderen van graffiti, verf en permanent markers op oppervlakken die behandeld zijn met guardon® antigraffiti mineral (semi) permanent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,42

ANTIGRAFFITI MINERAL PERMANENT

orange nano guardon® antigraffiti mineral permanent beschermt poreuze minerale bouwmaterialen permanent tegen graffiti. het is een geavanceerd anti-graffiti systeem dat zonder enige moeite vele graffiti aanvallen doorstaat. daarnaast heeft dit product een afstotende werking op water, olie en andere vloeistoffen en remt het de groei van micro-organismen, schimmels en algen. vervuiling heeft de neiging om van het oppervlak “af te glijden”. dit remt de opbouw van vervuiling en verlengt de tijd tussen opeenvolgende reinigingen. het materiaal wordt minder snel vies en de reiniging ervan kost minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. toepasbaar op (kalk)zandsteen (geen udelfanger zandsteen), baksteen, beton, marmer en graniet, klinkers en mineraal stucwerk (beperkt). niet toepasbaar op geverfde ondergronden en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,92

ANTIGRAFFITI MINERAL PERMANENT PRIMER

orange nano guardon antigraffiti mineral permanent primer voorkomt het donker kleuren van het oppervlak als gevolg van het gebruik van guardon® antigraffiti mineral permanent. dit product kan op alle absorberende minerale oppervlakken zoals beton, zandsteen, kalkzandsteen en baksteen worden gebruikt en hoeft niet te worden toegepast op gepolijste ondergronden zoals marmer en graniet. het is niet toepasbaar op geverfde ondergronden en pleisterwerk. de primer heeft een goede chemische bestendigheid en heeft geen negatief effect op de dampdoorlatendheid van guardon antigraffiti mineral permanent noch de reinigende werking van cleanon antigraffiti guardon protected surfaces. verbruik: ca. 8-16 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,00

CLEANON REMOVER ALGAE & MOSS

orange nano cleanon remover algae & moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. de werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). verbruik: ca. 0,2–0,5 liter per m².


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,54

INFINICLEAN DEEPCLEAN+ODORCONTROL RTU

orange nano infiniclean deepclean+odorcontrol rtu is een gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van problematische vlekken en onprettige geuren in harde oppervlakken zoals voegen, beton en baksteen. de formule reinigt het oppervlak direct door de verwijdering van oppervlaktevervuiling en daarnaast dringen unieke micro-organismen diep in de poriën van het materiaal en breken ingedrongen vervuiling en geuren gedurende enkele dagen na de reiniging af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,34

PEEBACK MINERAL

orange nano peeback® mineral is een super hydrofobe coating die, doordat urine gereflecteerd wordt, wildplassen ontmoedigt en de gevel beschermt tegen indringing en aanhechting van urine maar ook water en olie. de coating is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen uv en mechanische slijtage. ook remt het de groei van micro-organismen, schimmels en algen. het product vormt een ademende beschermlaag de opbouw en aanhechting van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. daarnaast kost de reiniging van gevels die behandeld zijn met deze coating beduidend minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen en is de behandelde oppervlakte meer dan 10 jaar beschermd. toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, ruw marmer en graniet, (siliconenhars)pleister, gepolijst marmer en graniet en geglazuurde tegels. verbruik: ca. 100 gram per m².

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,81

RESTORE+PROTECT SOLID SURFACES PRO

orange nano guardon® restore+protect solid surfaces pro is een transparante, permanente coating voor het herstel van verweerde en/of geoxideerde gladde, niet absorberende oppervlakken zoals bijvoorbeeld rvs, aluminium, gepoedercoate oppervlakken, geverfde oppervlakken, brons, koper en gevelbekledingsmaterialen zoals trespa en dibond. het product beschermt zeer lang en effectief tegen externe invloeden. door de verminderde aanhechting van vuil wordt het gecoate oppervlak eenvoudig te reinigen. duurzaamheid: ca. 5-10 jaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,28

SELFCLEAN MINERAL

orange nano guardon selfclean mineral is een zelfreinigende coating voor minerale bouwmaterialen op waterbasis. het houdt het gecoate oppervlak actief schoon en breekt vervuiling en algen af en het oppervlak wordt zelfreinigend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,32

STAYCLEAN + PROTECT MINERAL PRO

guardon® stayclean+protect mineral pro is een silaan-systeem op waterbasis dat minerale bouwmaterialen een zeer langdurige hydro- en oleofobe bescherming biedt. het beschermt tegen invloeden van buitenaf, is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen uv en mechanische slijtage. het product vormt een ademende beschermlaag die door haar lage oppervlakte energie de opbouw van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. dit kost dus minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, marmer en graniet, (siliconenhars)pleister en geglazuurde tegels. duurzaamheid: meer dan 10 jaar. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

262,54

STAYCLEAN + PROTECT WOOD

orange nano guardon stayclean+protect wood biedt een jarenlange, vrijwel onzichtbare bescherming voor uiteenlopende houtsoorten binnen en buiten. het geeft hout een hydro- en oleofobe bescherming en vormt een makkelijk reinigbaar oppervlak. het voorkomen van vochtindringing verlengt de levensduur van het behandelde hout en ook remt dit product de vorming en groei van groene aanslag, algen, mos en schimmels. het ultrafijne, transparante tioâ‚‚in dit product absorbeert uv-straling waardoor de natuurlijke verkleuring van hout sterk wordt vertraagd. verbruik: ca. 2-10 m² per liter, afhankelijk van de houtsoort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,06

STAYCLEAN+PROTECT MARBLE & NATURAL STONES

orange nano guardon® stayclean+protect marble & natural stones vormt een uitstekende bescherming voor (gepolijst) marmer en natuursteen. het product is zeer geschikt om makkelijk reinigbare oppervlakken te creëren op marmer, natuursteen en geglazuurde tegels. het is uv-stabiel, vormt een zeer goed water en olie afstotend oppervlak, vermindert de hechting van o.a. kauwgom en aanplakbiljetten en het remt de groei van micro-organismen, schimmels en algen. duurzaamheid: ca. 5 jaar. zwaar belaste (horizontale) oppervlakken dienen elke 0,5 tot 2 jaar opnieuw behandeld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

189,67

Orange Nano
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn