DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Owatrol

ABSOLUTE PRIMER

owatrol absolute primer is een hechtprimer voor moeilijke ondergronden zoals kunststoffen (behalve polyethyleen en polypropyleen), binnen en buiten. het is na 8 uur overschilderbaar met elk product uit de owatrol spirit serie. verbruik: 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,25

ACTIVATOR BRONS SPIRIT

owatrol brons spirit is geschikt voor het opstarten van het oxidatieproces op owatrol reactiv leaf brons. dit product kan worden aangebracht nadat owatrol reactiv leaf brons 6 uur heeft kunnen drogen. hiermee wordt het oxidatie(brons)proces geactiveerd. gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in met owatrol spirit brons activator en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. dit kan met een doek, spons of borstel. hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15 tot 30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

ANTIK CRACKLE

owatrol antik crackle is een reukloze, sneldrogende technische verflaag op waterbasis die ervoor zorgt dat er een zeer natuurlijk antiek craquelťeffect ontstaat. het zorgt voor een willekeurige vorming van barsten die aan oude barsten doen denken. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag owatrol absolute primer aan te brengen. rendement: 5-6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,85

AP 60

owatrol rustol-primer ap.60 combineert de specifieke eigenschappen van rustol-owatrol met de eigenschappen van een uitstekende antiroestverf. dankzij het unieke bevochtigings- en indringingsvermogen verzadigt deze primer volledig de achtergebleven roest en bereikt het de diepste poriŽn van de ondergrond. het gezonde metaal wordt volledig geÔsoleerd en de oppervlakken worden gestabiliseerd. daarbij worden lucht en vocht, die altijd aan de basis liggen van nieuwe roestvorming, verdreven. het zorgt al bij de eerste behandeling voor een zeer sterke, perfect hechtende beschermlaag die het metaal efficiŽnt tegen roest zal beschermen. het is na 24-48 uur overschilderbaar met alle verven op alkydbasis (synthetisch, 1-component, alkyd-urethaan). verwerking op nieuwe oppervlakken: direct 1 of 2 lagen aanbrengen. verwerking op licht verroeste oppervlakken: lichtjes afborstelen met een staalborstel en vervolgens 1 tot 2 lagen aanbrengen. verwerking op sterk verroeste oppervlakken: behandelen zoals licht verroeste oppervlakken maar voor de eerste laag 5 tot 20% rustol-owatrol toevoegen. verwerking op verroeste geschilderde oppervlakken: het is aanbevolen om voor de eerste laag een pure laag rustol-owatrol aan te brengen. theoretisch verbruik: ca. 16 tot 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,50

AQUADECKS

owatrol aquadecks is een impregnerend en goed hechtend houtbeschermingsproduct op basis van acryl-alkyd dat geschikt is voor alle houtsoorten buiten en binnen. het verzadigt, impregneert en stabiliseert het hout zodat het risico op scheurvorming, kromtrekken of andere schade veroorzaakt door vocht en zon wordt geminimaliseerd. het kan worden aangebracht op nieuw of verweerd hout, is een matte afwerking die de uitstraling van het hout benadrukt, bevat hoogwaardige uv-absorberende trans-oxide pigmenten, zorgt voor een zeer duurzame afwerking, is reukarm en sneldrogend, is gemakkelijk verwerkbaar en het materiaal is eenvoudig te reinigen met water en zeep. overschilderbaar na ca. 48 uur. theoretisch verbruik: ca. 10 tot 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,75

AQUANETT

owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,20

ATG ANTISLIP VOOR HOUT

owatrol atg is een zijdeglanzende antislipbeits op basis van alkydhars voor nagenoeg alle houtsoorten. het is een voedende, slipvaste beits, biedt een duurzame bescherming, voorkomt vergrijzing, is eenvoudig in gebruik, toepasbaar op o.a. scheepsdekken, opstapplateaus, steigers, pontons en zwembadranden en kan worden gebruikt in combinatie met aquanett en/of net-trol. aantal aanbevolen lagen: 1 Š 2. rendement: ca. 13 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,20

ATM007

owatrol atm007 is een atmosreiniger op waterbasis. het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. het reinigt met een blijvende werking. het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. niet geschikt voor glas en riet. let op: het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,75

BLOCKING PRIMER

owatrol blocking primer is een isolerende grondlaag die kan worden afgewerkt met owatrol reactiv leaf koper, roest of brons. het is geschikt voor het primeren van zuurgevoelige oppervlakken zoals eiken, kastanje en red cedar, binnen en buiten. het is na 8 uur overschilderbaar. rendement: cca. 6-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,70

CHOUKROUT

owatrol choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. het hecht uitstekend op de meeste ondergronden, zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,40

CIP

owatrol cip is een universele grondlaag, overschilderbaar met alle soorten verfsystemen. het lost niet op en garandeert een goede hechting van de volgende lagen. het heeft een duurzame werking door indringing en passivering van de ondergrond. het zorgt voor perfecte isolatie van het gezonde metaal en een uitzonderlijke hechting. het is overschilderbaar na minstens 72 uur. theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,70

COMPO CARE

owatrol compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. de eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,35

COMPO-CLEAN

owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,25

COPPER SPIRIT ACTIVATOR

owatrol koper spirit spray is een activator voor het creŽren van decoratieve kopereffecten. het is toepasbaar op onbehandeld koper en alle ondergronden die voorbehandeld zijn met owatrol reactiv leaf copper. bij het gewenste resulaat kan het oxidatieproces gestopt worden met spirit sealer. het is klaar voor gebruik. rendement: afhankelijk van het gewenste effect ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

COSMOBOIS

owatrol cosmobois grenen vult o.a. gaten en scheuren, hardt uit in 10 minuten zonder krimp en is af te werken met o.a. beits, verf en impregneerolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,45

COSMOFER

owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). het is goed bestand tegen hitte (120įc), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

CRACKLE SPIRIT

owatrol crackle spirit stap 1 is een eerste laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend (het product blijft kleverig en is na 4-6 uur overschilderbaar met stap 2). het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om een laag owatrol absolute primer aan te brengen. rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,95

CRACKLE SPIRIT STAP 2

owatrol crackle spirit stap 2 is de tweede laag van het crackle spirit-systeem waarmee eigentijdse craquelť-effecten worden gecreŽerd. het creeert fijne gelijkmatige barsten die aan porselein doen denken. het is op waterbasis, reukloos en sneldrogend. het moet worden aangebracht op de droge (mogelijk kleverige) laag crackle spirit stap 1. rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,95

D.1 PRO

owatrol d.1 pro is een matte houtverzadiger op basis van alkydhars voor tropisch hout zoals teak, ipť, movingui en bangkirai, binnen en buiten. het heeft een verbeterde uv-bescherming, is geschikt voor harde, vettige houtsoorten die moeilijk impregneerbaar zijn, wordt niet steeds donkerder van kleur, dringt zeer diep in het hout, is niet filmvormend, schimmelbestendig, eenvoudig in gebruik(schuren of afbijten is overbodig) en het is mogelijk om plaatselijk bij te werken. het is geschikt voor horizontale en verticale toepassing op o.a. terrassen, vlonders, bootdekken, poorten, tuinmeubels, parketvloeren, lambrisering, trappen, deuren, ramen en lijstwerk. theoretisch verbruik: in een meerlagensysteem: 1 tot 4 m≤ per liter en in een onderhoudsbeurt 8 tot 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,50

D2 OLIE

owatrol deks olje d.2 is geschikt voor het duurzaam verfraaien van alle in de botenbouw gebruikte houtsoorten. het is te gebruiken op nieuw en oud hout, zowel binnen als buiten, maar uitsluitend op hout dat tevoren werd behandeld met d1. het is geschikt voor werkzaamheden boven de waterlijn. rendement: 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,95

DILUNETT

owatrol dilunett is een oplosmiddelvrije gel zonder paraffine en is niet ontvlambaar. het verwijdert beits, was, vernis, verf en antifouling. het maakt de aanwezige laag wateroplosbaar en verwijdert tot 8 verflagen in 1 keer. het is eenvoudig in gebruik en ook op de meest moeilijk bereikbare plekken zelfwerkend. het verdampt niet en droogt niet op en kan worden gebruikt op hout, metaal, kunststof, steen en cement en is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of onderdelen met veel snijwerk, zowel horizontaal als verticaal, zoals deuren, hekken en afsluitingen. het is vooral geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken, het vervliegt niet, droogt niet op en blijft lange tijd actief. het tast kunststoffen, rubber, synthetische pleisters of gelcoats niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,15

DSP 800

owatrol dsp 800 is een universeel krachtig en snelwerkend afbijtmiddel. het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten. het heeft een snelle werking: de ondergrond is opnieuw overschilderbaar na 1 uur. het werkt op 1- en 2-componentenverven op solvent-, water-, pu- en epoxybasis, vernis, beitsen en pleisters op bijna alle ondergronden inclusief tanninerijke houtsoorten. het is niet geschikt voor plastic en voor lang contact met aluminium.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,75

EB

owatrol e-b fixeert poederige ondergronden en vermindert het risico op afbladderen. het blokkeert onstabiele ondergronden en is geschikt voor alle ondergronden binnen en buiten. het is overschilderbaar na 4 uur. in tegenstelling tot water, breekt dit product acryl- en vinylharsen niet af en kunnen verfoverschotten als fixerende grondlaag worden opgebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,05

ESP

owatrol esp reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,70

FLOETROL

owatrol floetrol is een additief voor emulsieverven, acryl- en latexverven, dikke coatings, halfdikke coatings en decoratieve verven. het zorgt voor een uitstekende vloei en een vlotte verwerkbaarheid, vertraagt de droogtijd en vermindert borstelstrepen of 'sinaasappelhuid' bij sommige verven. het verlengt de open tijd, wat een groter gebruikscomfort biedt, is ideaal voor speciale decoratie-effecten en vermijdt aanzetten en rimpels, vooral bij droog, warm of winderig weer.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,50

H4 WOOD

owatrol h4 wood is een kleurloze, waterproof bescherming voor hout. het is siliconenvrij en het beschermt het hout tegen milieuvervuilende belasting. het is hydrofoberend en daarom waterafstotend en het stelt het hout in staat om natuurlijk te vergrijzen en tevens te beschermen tegen indringen van o.a. water, schimmel en vervuiling. het is geheel kleurloos en heeft geen effect op het uiterlijk van het behandelde hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,20

LIANFLOOR

owatrol lianfloor is een vulmiddel op styreen-acrylbasis voor voegen, barsten, gaten en kieren van max. 2 cm breed. het is geschikt voor alle soorten hout, geurloos, niet verkleurend, heeft een snelle droging, is eenvoudig schuurbaar en behoudt elasticiteit in de loop van de tijd. het wordt gemengd met het schuurstof (korrel nr. 80 tot 100) en voorkomt dat de vloerplanken door de parketvernis aan elkaar kleven. de voegen tussen de planken blijven op die manier als Ďschokdemperí fungeren. het is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,45

NATURAL VARNISH

owatrol natural varnish is een matte beschermvernis op waterbasis voor het beschermen van de decoratieve effecten van het spirit-assortiment. het beschermt oppervlakken en voorwerpen zowel binnen als buiten en heeft na droging een matte natuurlijke uitstraling. op een effect dat met rust spirit, copper spirit of bronze spirit is gecreŽerd, is een voorafgaande behandeling met het neutraliseermiddel spirit sealer noodzakelijk. de vernis wordt niet aangeraden voor vloeren omdat hij kan opglanzen. het is niet geschikt voor sterk geroeste metalen ondergronden buiten en niet voor intens aan uv en weersomstandigheden blootgestelde plaatsen. rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,70

NET-TROL

owatrol net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout zoals ceder, lork, grenen (al dan niet druk geÔmpregneerd), teak, iroko en ipť buitenshuis herstelt. in tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast dit product de houtvezelsniet aan. het verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien. theoretisch verbruik: ca. 5 tot 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,10

OLEOFLOOR

owatrol oleofloor is een hoog presterende olie op basis van gemodificeerde polyurethaanharsen voor een warme en heldere uitstraling. het beschermt en verfraait al het houtwerk binnenshuis (parket, planken vloeren, trappen, werkbladen,lambrisering) en is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. het is ook geschikt voor de renovatie van onbehandeld hout. het is geschikt voor intensief gebruik, zorgt voor een warme en heldere uitstraling van het hout, heeft een aangename geur, is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een snelle droging, trekt uitstekend in en voedt het hout grondig. het is uitstekend bestand tegen schuren en chemische producten, heeft een verbeterde weerstand tegen water, glanzend maken is niet nodig en gebruik van zwaar en duur gereedschap is evenmin noodzakelijk. het kan, alleen voor de eerste laag, worden aangekleurd met een universeel pigment (max. 3%). let op: altijd eerst een test uitvoeren. aanbevolen aantal lagen: 1-2 (tweede laag binnen 12 uur aanbrengen). verbruik: ca. 15-20 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,60

OLIE PUUR

owatrol rustol owatrol oil is een penetrerend antiroestmiddel. het stopt roestvorming, voorkomt nieuwe corrosie en dringt door tot het gezonde metaal. het isoleert de ondergrond en verdrijft lucht en vocht. de olie hecht op alle ondergronden, ook verzinkte oppervlakken, aluminium, zink en hout. het behoudt het oorspronkelijke uitzicht van de ondergrond, versterkt de hechting en vormt een ideale hechtlaag voor primers of afwerklagen. het kan worden gebruikt met o.a. luchtdrogende vernissen, verven, lakken en beitsen op alkydbasis, olieverven, synthetische verven, 1 component-urethaansystemen, verven op basis van asfaltbitumen en lakplamuur. het kan niet worden toegevoegd aan sneldrogende verven (type autolakken), verven op basis van chloorrubber of 2-componentensystemen. het is overschilderbaar na 24-48 uur. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,10

OWATROL D1 OLIE

owatrol deks olje d.1 is voor duurzame bescherming en verfraaiing van alle houtsoorten die in de botenbouw worden gebruikt en waarvan bekend is dat ze een grote dichtheid hebben en moeilijk te behandelen zijn. het is geschikt voor toepassing op zowel nieuw als oud hout, binnen en buiten, op houten schepen boven en zelfs onder de waterlijn. door de diep indringende en beschermende eigenschappen wordt een uitstekende isolatie verkregen en bovendien een hechtlaag voor behandeling met traditionele middelen onder de waterspiegel. deze traditionele middelen moeten zonder meer worden opgebracht indien de oppervlakken voor langere duur in aanraking met water zullen komen. de behandeling moet herhaald worden tot de ondergrond verzadigd is (tot het hout het product niet meer opslorpt). verbruik: ca. 8 tot 12 m≤ per liter per laag. ingebruikname: na 3 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,70

OXID VERNIS

owatrol oxid vernis is een kras- en slijtvaste metaalvernis die ook over geroeste oppervlakken aangebracht kan worden. hiermee wordt roest geconserveerd en het zorgt voor een mooi vintage uiterlijk. het is geschikt ter decoratie of functioneel gebruik op o.a. tafels, stoelen, meubelen, schuttingen en poorten. het heeft een lange levensduur en is uv-bestendig. het is ook geschikt voor ongeroest staal en het kan worden toegepast op ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,55

POLISHFLOOR

owatrol polishfloor is een metalliserende polish op basis van polymeerdispersie en was voor het onderhoud en bescherming van gevernist parket. het legt een beschermende laag op het oppervlak, beschermt de vernislaag tegen slijtage en versterkt de glans en de kleur van het parket. het is geschikt voor een eerste onderhoudsbeurt en periodiek onderhoud van met vernis afgewerkte parket, plankenvloeren en trappen en kan ook worden gebruikt voor in de fabriek of werkplaats gevernist parket, linoleum en kurk. het is ook geschikt voor legklaar parket en laminaat. verbruik: ca. 40 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,15

POLYTROL

owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

PREPDECK

owatrol prepdeck verwijdert de vorige afwerkingslagen van buitenhoutwerk, ook afwerkingen op 100% acrylbasis. het vermindert de fabrieksglans van nieuw hout, zorgt voor een betere indringing van de afwerkingslaag bij nieuw hout, verwijdert de markeringen op nieuw hout en reinigt hout dat in weer en wind heeft gestaan. het kan in pure of verdunde vorm worden gebruikt. rendement per laag (onverdund): ca. 3 tot 4 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,00

PRIMAFLOOR

owatrol primafloor is een 1-component isolerende grondlaag en houtkleurmiddel op basis van hoogwaardig acryl. het is geschikt voor alle houtsoorten, niet lichtgevoelig, het vergeelt niet in de loop van de tijd, is kleur- en reukloos, gebruiksklaar, vertraagt doorslaande vlekken op houtsoorten die veel looistoffen of natuurlijke olie bevatten en kan worden afgewerkt met alle soorten parketvernis. het verbetert de levensduur van de vernislaag, zorgt voor een optimaal resultaat en isoleert het houtoppervlak (meer bepaald bij tropische houtsoorten) voor de afwerking met parketvernis. geschikt voor toepassing op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen. verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,10

PURA-TROL

owatrol pura-trol is een sterk geconcentreerde formule voor een snelle werking met een minimale inspanning, zonder schrobben. het reinigt metalen en bouwmaterialen zonder ze aan te tasten. het is gemakkelijk aan te brengen met verstuiver, borstel of doek. vervolgens moet het 10 minuten inwerken en kan het daarna worden afgespoeld met een hogedrukreiniger. het is een concentraat: 1 liter pura-trol kan verdund worden met 20 liter water. bij sterk vervuilde oppervlakken wordt geadviseerd 1 liter pura-trol te verdunnen met 10 liter water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,85

REACTIV LEAF BRONS

owatrol reactiv leaf brons is een bronskleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. het product geeft het effect van brons. als het in combinatie met owatrol bronze spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk oxideblauw. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone ondergrond die op de juiste manier is voorbereid. op een bronzen ondergrond is de coating niet nodig omdat het product bronze spirit het brons direct oxideert. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal of non-ferrometalen is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

REACTIV LEAF KOPER

owatrol reactiv leaf koper is een reukloze koperkleurige coating, geschikt voor alle correct voorbehandelde ondergronden. het geeft het effect van koper. als het in een systeem met owatrol copper spirit wordt aangebracht, ontstaan decoratieve effecten van natuurlijk kopergroen. dit moet dan 5 minuten na het opbrengen worden aangebracht. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal, non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen of bloedend hout zoals eik en kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

REACTIV LEAF ROEST

owatrol reactiv leaf roest is geschikt voor toepassing op alle non-ferro-ondergronden die op de juiste manier zijn voorbehandeld en creŽert een laag die reageert met owatrol rust spirit. owatrol rust spirit reageert met de metaaldeeltjes uit reactiv leaf rust en creŽert een decoratief natuurlijk roesteffect. het is geschikt voor elke gezonde, droge en schone (non-ferro)ondergrond die op de juiste manier is voorbehandeld. op een ondergrond met een minder goede hechting (o.a. kunststof, glas, keramiek, roestvrij staal en non-ferrometalen) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol absolute primer aan te brengen. op een zuurgevoelige ondergrond (bepaalde kunststoffen en bloedend hout zoals eik of kastanje) is het noodzakelijk om eerst een laag owatrol blocking primer aan te brengen. reactiv leaf rust kan na ca. 6 uur worden behandeld met rust spirit. rendement: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,10

RUSTOL RA.85 DECORATIEVE VERF EN ROESTCONSERVERING

owatrol rustol ra.85 is een sterke, isolerende, aluminiumkleurige lak. het is lichtversterkend en heeft een duurzame glans dankzij de met het bindmiddel rustal-owatrol perfect omhulde aluminiumdeeltjes. dit bindmiddel voorkomt tevens het risico op afschilferen. het heeft een zeer homogene structuur, perfecte vloei, is zeer goed bestand tegen luchtvervuiling, heeft een sterk bevochtigings- en indringingsvermogen, uitstekende corrosiewerende eigenschappen, sterke filmeigenschappen (hechting, soepelheid, strakke film) en is bestand tot +175 įc. het is geschikt voor buitentoepassing op o.a. hekken, traliewerk, metalen constructies en gebinten, daken, tanks en opslagbakken, aanhangwagens en knalpotten. het is geschikt voor binnentoepassing op o.a. machines, pompen, elektrische apparatuur en leidingen. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na 24-48 uur. verbruik: ca. 18 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,35

SEASONITE

owatrol seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

SOAPCLEAN

owatrol soap clean is een speciale reiniger voor met olie of vernis afgewerkte houten vloeren. het bevat een hoge concentratie aan werkzame stoffen, laat geen sporen na, is niet glad, is eenvoudig in gebruik en heeft een aangename geur. het reinigt zonder het oppervlak aan te tasten, herstelt de oorspronkelijke uitstraling van de vloer en is geschikt voor regelmatig onderhoud. toepasbaar op met olie of vernis afgewerkte houten vloeren, vinylvloeren, laminaat en melamine. het is niet geschikt voor metalen of gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,15

SPACENETT

owatrol spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals owatrol polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. verbruik: ca. 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,30

SPIRIT ROESTACTIVATOR

owatrol rust spirit is geschikt voor het starten van het oxidatieproces op owatrol reactiv leaf roest. dit product kan worden aangebracht nadat owatrol reactiv leaf roest 6 uur heeft gedroogd. hierdoor wordt het oxidatie(roest)proces geactiveerd. gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak gelijkmatig in en zorg voor een ongelijkmatige verdeling. dit kan met een doek, spons of borstel. hiermee zijn oneindig veel decoratieve effecten te maken. het kan verschillende keren, in tussenpozen van 15-30 minuten, opnieuw aangebracht worden om het gewenste effect te verkrijgen. rendement: ca. 10-15 m≤ per liter, afhankelijk van het gewenste effect.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,60

SPIRIT SEALER

owatrol spirit sealer is een neutralisator voor de systemen rust spirit, copper spirit en bronze spirit. hiermee wordt het oxidatieproces van deze drie producten gestopt en het gecreŽerde gekleurde effect gefixeerd op het gewenste moment. na droging heeft het een zijdeglanzende afwerking. rendement: ca. 8-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,00

TEXTROL

owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

TEXTROL HES

owatrol textrol hes is een high solid houtverzadiger voor terrassen en gevelbetimmering. het is op basis van natuurlijke plantaardige oliŽn, heeft verbeterde uv-remmers, accentueert de natuurlijke schoonheid van het hout, is zeer goed bestand tegen uitzetten en krimpen van het hout, is niet filmvormend, bladdert niet af en is microporeus. het is geschikt voor al dan niet behandelde zachte houtsoorten (drukgeÔmpregneerd, thermisch behandeld, uitgezonderd thermisch met olie behandeld). rendement: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,00

TRANSYL

owatrol transyl is een unieke multifunctionele kruip- en smeerolie met een formule die meer dan 75 jaar geleden werd ontwikkeld voor de auto-industrie. vandaag wordt het product nog steeds met succes gebruikt, zowel in de luchtvaart-, zeevaart- en spoorwegindustrie als in de textiel- en uurwerkensector. het maakt alles los dankzij uitzonderlijke bevochtigingseigenschappen en capillaire werking, het dringt door tot de meest onbereikbare onderdelen, lost smeerolie op, verwijdert allerlei vuilaanslag en ontbindt roest. het smeert en deblokkeert vastgeroeste verbindingen, heeft een uitstekende stabiliteit bij zeer lage temperaturen en bevat geen siliconen. geschikt voor toepassing binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,45

TROPITECH ALL IN ONE

owatrol tropitech all in one is een semi-transparante, gekleurde bescherming en afwerking op basis van acrylharsen voor houten terrassen en gevelbekleding. het biedt uitstekende verduurzaming, zorgt voor verbeterde uv-bescherming (wordt niet zwart en is niet filmvormend en sneldrogend. het is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout, reukarm, geschikt voor horizontale en verticale toepassingen en te gebruiken in combinatie met prepdeck. aantal aanbevolen lagen: 3. rendement: ca. 8-10 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,60

ULTIMAFLOOR

owatrol ultimafloor is een watergedragen, polyurethane 2-componenten parketvernis voor intensief tot zeer intensief gebruik. het heeft een uitstekend vullend vermogen, optimale mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniak houdende producten, beschermt en accentueert de houtnerf, is niet glad, lichtvast, vergeelt niet in de loop van de tijd en is kleur- en reukloos. het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis. het is ideaal voor bijvoorbeeld gangen, trappen, eetkamers, kantoren, winkels, klaslokalen, restaurants, musea, hallen van appartementsgebouwen, hotels en andere plaatsen die onderhevig zijn aan omgevingsinvloeden zoals voedsel en schoonmaakmiddelen. aanbevolen aantal lagen: 3. overschilderbaar na 4 tot 12 uur. theoretisch verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,30

VEGAFLOOR

owatrol vegafloor is een watergedragen 1-component parketvernis op basis van polyurethaan-acryl voor normaal tot intensief gebruik. het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniakhoudende producten, is kleurloos- en reukloos, vergeelt niet in de loop van de tijd, is lichtvast en niet glad. het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis, zowel oud als nieuw. en het geeft het hout een warme uitstraling. aantal aanbevolen lagen: 3. theoretisch verbruik: ca. 6-7 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,70

XYLIN

owatrol xylin is een houtimpregneermiddel op waterbasis voor binnen. het zorgt voor een levendig effect, een uitstekende impregnatie van de ondergrond, een verhoogde waterbestendigheid en biedt bescherming tegen vlekken. het is geschikt voor toepassing op zowel verticale oppervlakken (wandbetimmering, gebinten, balken etc.) als horizontale oppervlakken (parketvloeren, werkbladen etc.) van oud of antiek hout, tropisch hout zoals teak of padouk,naaldhout zoals vuren, grenen en rood ceder, loofhout zoals eiken of kastanje en hout dat een hittebehandeling heeft ondergaan. theoretisch verbruik: ca. 5 m≤ per liter in een meerlagensysteem en 10-12 m≤ per liter als onderhoudslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,55

XYLKOTE

owatrol xylkote is een verzadiger op basis van alkydhars voor hout binnenshuis. het beschermt en verzadigt, zorgt voor een natuurlijke afwerking, is kleurloos, mat, verdonkert het hout niet, accentueert de houtnerf, is afwasbaar en schilfert niet af. er kan tevens een zijdeglanzende afwerking gecreŽerd worden door het hout te boenen. het is geschikt voor o.a. parketvloeren, werkbladen, lambrisering, balken, dakgebinten (na behandeling met een product tegen houtworm) en meubels (als afwerking of als grondlaag voor boenwas) van zachte houtsoorten zoals grenen, vuren, den, kastanje, beuk, douglas en red cedar. theoretisch verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,60

Owatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn