DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Owatrol

CHOUKROUT

owatrol choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. het hecht uitstekend op de meeste ondergronden, zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,90

COSMOBOIS

owatrol cosmobois grenen vult o.a. gaten en scheuren, hardt uit in 10 minuten zonder krimp en is af te werken met o.a. beits, verf en impregneerolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,60

COSMOFER

owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). het is goed bestand tegen hitte (120įc), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,90

LIANFLOOR

owatrol lianfloor is een vulmiddel op styreen-acrylbasis voor voegen, barsten, gaten en kieren van max. 2 cm breed. het is geschikt voor alle soorten hout, geurloos, niet verkleurend, heeft een snelle droging, is eenvoudig schuurbaar en behoudt elasticiteit in de loop van de tijd. het wordt gemengd met het schuurstof (korrel nr. 80 tot 100) en voorkomt dat de vloerplanken door de parketvernis aan elkaar kleven. de voegen tussen de planken blijven op die manier als Ďschokdemperí fungeren. het is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,70

Owatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn