DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Polyfilla pro

2-COMPONENTEN HOUTVULMIDDEL

polyfilla pro w210 is een 2-componenten houtvulmiddel op basis van gips/polymeerdispersie voor het repareren van gaten in houten ondergronden binnen. het is perfect modelleerbaar, licht expanderend, zeer goed schuurbaar en overschilderbaar na 45 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,30

2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

polyfilla pro sneldrogend epoxy houtreparatie w310 is een 2-componenten, sneldrogende epoxy voor het vullen en repareren van kleine beschadigingen in houtwerk zowel binnen als buiten. het is na slechts 20 minuten overschilderbaar, perfect schuurbaar en blijvend flexibel. diepe reparaties van meer dan 1 cm in lagen opbouwen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,60

ACRYLAATKIT NON-CRACK S410

sneldrogende, goed vullende acrylaatkit op waterbasis om verschillende bouwmaterialen, zoals hout, metaal of minerale ondergronden, op te kitten. geschikt voor binnen en buiten. geen barstvorming na overschilderen. overschilderbaar na ca. 2 uur per laag van 2 cm dik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,57

BUITENVOEG REPARATIE PASTA S340

polyfilla s340 is een weerbestendige, goed hechtende reparatiepasta op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van voegen in metselwerk buiten. het is overschilderbaar na ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,27

DOSEERPISTOOL

polyfilla pro t500 doseerpistool is een professioneel doseerpistool voor het doseren van polyfilla pro kitten en 2-in-1 houtreparatieproducten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,27

DOSEERPISTOOL DUBBEL

polyfilla pro t550 doseerpistool dubbel is een doseerpistool met comfortabele handgreep voor het doseren van polyfilla pro houtreparatieproducten. het zorgt voor zeer hoge druk met slechts minimale inspanning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,19

EGALISEER PLAMUUR FIJN E300

polyfilla e300 is een semi-lichtgewicht egaliseermiddel op basis van polymeerdispersie, gebruiksklaar. gebruik: voor het egaliseren van minerale ondergronden, zoals baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters; evenals niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. eigenschappen: eenvoudig aan te brengen, perfecte hechting op keramische tegels, aan te brengen tot 3 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,10

EPOXY HOUTREPARATIE W300

polyfilla w300 is een duurzame, makkelijk te modelleren, 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. na ca. 4 uur overschilderbaar. maximale diepte van reparatie: 2 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,11

EPOXY IMPREGNEER W400

polyfilla pro epoxy impregneer w400 is een 2-componenten impregneer op basis van epoxyhars. het is geschikt voor het afdichten van houten ondergronden en kopse kanten, binnen en buiten en te gebruiken als basis in combinatie met w320 epoxy houtreparatie. droogtijd als primer: 20-30 minuten. droogtijd als sealer: 12 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,17

ISOLEERCOATING GEURARM S210

polyfilla s210 is een geurarme, solventgedragen, isolerende acrylprimer voor het isoleren van doorslaande vlekken van o.a. vocht, roet, teer, vet en roest. geschikt voor minerale ondergronden binnen. overschilderbaar na ca. 15 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

ISOLEERCOATING S200

polyfilla s200 isoleercoating is een solventgedragen, sneldrogende, isolerende acrylprimer in spuitbus voor het isoleren van doorslaande vlekken van o.a. vocht, roet, teer, vet en roest. geschikt voor minerale ondergronden zowel binnen als buiten. overschilderbaar na ca. 20 minuten met de meest gangbare verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,73

LICHTGEWICHT VULMIDDEL F210

polyfilla f210 is een gebruiksklaar vulmiddel op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen. eenvoudig toepasbaar, krimpt niet en schuren is niet nodig. maximale laagdikte: 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,61

MODELLEERMESSEN

polyfilla pro t400 modelleermessen is een set van 4 roestvrijstalen modelleermessen met ergonomische handgrepen voor het mengen, aanbranden en modelleren van 2-componenten houtreparatieproducten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,21

REPARATIESPACK S230

polyfilla s230 is een sneldrogende spack op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie voor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,17

SEMI LICHTGEWICHT VULMIDDEL F220

gebruiksklaar semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie. voor het vullen en repareren van scheuren, kleine en grote gaten in hout, steen, beton en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. schroef- en spijkerbaar, vult in 1 keer, zeer glad af te werken. geschikt voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,11

SNELPLAMUUR

snelplamuur op basis van gemodificeerd alkydhars in xyleen voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden buiten in hout, metaal, polyester en bestaand schilderwerk ouder dan 6 maanden. zorgt voor een zeer glad eindresultaat, is sneldrogend (na ca. 30 minuten overschilderbaar met zowel watergedragen als synthetische lakken) en hecht uitstekend. verwerkingstemperatuur moet tussen 5įc en 30įc zijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,00

T340 MENGBEKERS

polyfilla pro t340 mengbekers zijn 50 mengbekers in een plastic sleeve. ze zijn geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer en speciaal bestand tegen de reactiewarmte die vrijkomt bij het mengen van de w340.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,62

T360 MENGSPATELS

polyfilla pro t360 mengspatels zijn 100 houten mengspatels in een plastic koker. ze zijn speciaal geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,60

TT20 HOUTPRIMER KWASTEN

polyfilla pro t220 houtprimer kwasten zijn houtprimer kwasten voor het aanbrengen van de w340 2k houtprimer. ze worden geleverd in een koker met 12 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,96

UNIVERSEEL REINIGINGSMIDDEL S600

polyfilla s600 is een universeel watergedragen reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van geschilderde oppervlakken binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,14

VUL- EN EGALISEERMIDDEL X300

polyfilla x300 is een uitstekend hechtend vul- en egaliseermiddel voor buiten op basis van cement voor het vullen, repareren en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. tevens geschikt voor niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. maximale laagdikte als vulmiddel: 5 cm. maximale laagdikte als egaliseermiddel: 1 cm. overschilderbaar na ca. 4 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,85

VULMIDDEL KUNSTHARS VERSTERKT F110

polyfilla f110 is goed hechtend, gemakkelijk verwerkbaar vulmiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor het vullen en repareren van barsten en gaten in hout, pleister, gipskarton, baksteen en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. maximale laagdikte: 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,18

W100 HOUTPLAMUUR ACRYL

polyfilla pro w100 is een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden in nieuw en bestaand schilderwerk binnen. dit product is speciaal voor gladde afwerking met watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

W110 HOUTPLAMUUR ALKYD

polyfilla pro w110 is een lakplamuur op basis van alkydhars voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden en nieuw en bestaand schilderwerk buiten. het hecht uitstekend, zorgt voor een zeer glad eindresultaat en is zeer geschikt om toe te passen op grote oppervlakken. de droogtijd is afhankelijk van o.a. de ondergrond en temperatuur en het is overschilderbaar na minimaal 12 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,17

W130 2K POLYSTOP PLAMUUR

polyfilla pro w130 2k polystop plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van polyester. het is geschikt voor het plamuren van oneffenheden en beschadigingen in houten en metalen ondergronden, binnen en buiten. het is schuur- en overschilderbaar na minimaal 40 minuten (afhankelijk van de ondergrond, laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,12

W200 KNEEDBAAR HOUT

polyfilla pro w200 is een gebruiksklaar houtvulmiddel voor binnen en buiten. het is speciaal voor het kleurecht repareren van schroef- en spijkergaten en kleine beschadigingen. de kleuren zijn onderling mengbaar, het is geschikt voor alle houtsoorten en overschilderbaar met acryl- en alkydverf. maximale laagdikte: 2 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,78

W205

polyfilla pro w205 is een gebruiksklaar lichtgewicht 1-component houtvulmiddel voor binnen, en een poriŽnvuller voor binnen en buiten. het is als vulmiddel zeer eenvoudig te gebruiken voor kleine scheuren en reparaties binnen (tot 1 cm) en te verwerken met een plamuurmes. het is als poriŽnvuller te gebruiken om kleine houtvaten en poriŽn te vullen. het voorkomt o.a. blazen in verflagen die ontstaan door het uitzettende gas wat in de houtvaten van sommige hardhoutsoorten zit. het is als poriŽnvuller aan te brengen met doek of dichte spons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,78

W335 1K HOUTSEALER

polyfilla pro w335 is een sealer op waterbasis voor het afdichten van kopshout en (on)behandelde zaagkanten van plaatmateriaal binnen en buiten. het is geurarm, sneldrogend en voldoet aan brl 08-01. het is overschilderbaar na 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,97

W340 2-COMPONENTEN HOUTPRIMER

polyfilla pro w340 is een 2-componenten houtprimer op basis van urethaanacrylaat voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties en het afdichten en sealen van kopse kanten zowel binnen als buiten. het is te gebruiken als basis in combinatie met de w360 en de w370 houtreparatiepasta's. het trekt diep in het hout, versterkt de hechting, voorkomt vochtindringing en is gemakkelijk doseer- en mengbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,26

W350 2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

polyfilla pro w350 is een 2-componenten, sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren zowel binnen als buiten. het is tevens als plamuur te gebruiken. bij uitgevreesde noesten en kwasten wordt geadviseerd om te primeren met de w340. het hecht uitstekend, is perfect schuurbaar en na 30 minuten overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,31

W360 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE

polyfilla pro w360 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van houtrot, gaten en beschadigingen zowel binnen als buiten. het is ook geschikt voor lamineren. het is perfect schuurbaar, hecht uitstekend en wordt geleverd in een handige 2-in-1 koker. het is na ca. 2 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,72

W370 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE GROTE GATEN

polyfilla pro w370 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaanacrylaat voor duurzame reparaties van grote gaten in hout, houtrot en deelvervangingen tot 5 cm, zowel binnen als buiten. het is tevens geschikt voor lamineren, heeft een uitstekende modelleerbaarheid, standvermogen en hechting, is perfect schuurbaar en overschilderbaar na ca. 4 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,91

W500 BEGLAZINGS- EN AFDICHTINGSKIT

polyfilla pro w500 is een duurzame, elastische, siliconenvrije, overschilderbare beglazingskit op basis van ms-polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen in hout, zowel binnen als buiten. deze kit reageer met vocht uit de lucht en vormt hierdoor tot een duurzaam rubber. het is overschilderbaar na ca. 10 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,35

W510 STOPVERF PASTA

polyfilla pro w510 is een hybride en vochtuithardende kit op basis van ms polymeer met het uiterlijk van een stopverf, voor binnen en buiten. het is geschikt voor het afstoppen van beglazingsvoegen met een traditioneel uiterlijk en enkel en dubbel glas in oude gebouwen en monumenten. het is toepasbaar op vrijwel alle in de bouw voorkomende ondergronden met uitzondering van pe, pp, ptfe en bitumineuze ondergronden. het is blijvend elastisch na uitharding, vocht- en weerbestendig, heeft een zeer goede hechting op glasen geeft geen geurhinder. het is overschilderbaar na 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,62

X100 VUL- EN EGALISEERMIDDEL

polyfilla pro x100 is een vul- en egaliseermiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor binnen. het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten (0Ė5 cm) en het egaliseren (0Ė10 mm) van baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters, andere minerale ondergronden en niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

Polyfilla Pro
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn