DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Presto

2-K VERSPUITBARE FILLER

presto 2-k verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en gkf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,54

2K PROFI PLAMUUR

presto 2-k profi plamuur inclusief harder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,15

ACCUPOOLBESCHERMER

presto accupoolbeschermer beschermt electrische contacten en polen van de accu tegen oxidatie en corrosie. het blauwe sproeivet waarborgt een continue geleiding en verhindert lekstromen en spanningsverlies. het verlengt de levensduur van de batterij, voorkomt accuzuurschade en heeft een goede verdraagzaamheid met kunststoffen. geschikt voor accupolen, accuhouders, aansluitklemmen en aardingskabels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

ACRYLLAK

dupli color ral acryl is een sneldrogende en goed dekkende acryl lak. het is kras-, schok- en stootvast en voor binnen en buiten te gebruiken. het is speciaal geschikt voor o.a. machines, motoronderdelen, gereedschappen, allerlei voertuigen en stalen meubelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

AIRCO CLEANER

presto airco reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,01

AIRCO VERFRISSER

presto airco verfrisser spray is geschikt voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,17

ALUMINIUM METAAL PLAMUUR

presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

ALUMINIUMSPRAY

presto aluminiumspray is een hoogwaardige acryllak met 99,5% zuivere aluminium, voor de reparatie/restauratie van aluminium onderdelen. het is weerbestendig, bestand tegen hoge temperaturen en cfk-vrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

ANTI CORROSIEWAS

presto anti corrosiewas is een antiroest was voor de langdurige bescherming van motorhuizen, kooien, ruimtes en holtes in auto's, fietsen en alle soorten machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

ANTI DREUNPLAAT

presto anti-dreunplaten zijn zelfklevende bitumen dempende films vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige polymeer bitumen en speciale vulstoffen. dankzij een goede flexibiliteit bij kamertemperatuur past de film zich gemakkelijk aan oneffenheden. de film is zelfklevend met een oplosmiddelvrije lijm en wordt beschermd door een bedekkend materiaal. geschikt voor toepassing in de bouw, bijvoorbeeld gevelopbouw, aluminium vensterbanken, ventilatieleidingen, voertuigenbouw, werktuigbouwkunde en plant engineering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,33

ANTI MARTERSPRAY

presto anti marterspray biedt bescherming ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. het verspreidt geen onaangename geur, maar vormt een bijzonder kleverige beschermende film welke gemeden wordt door marters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

ANTI PIEP SPRAY

presto anti squeak spray maakt een eind aan piepgeluiden bij de remmen die tussen remklauw en zuiger of tussen zuiger en remblok ontstaan. het garandeert de goede werking van het complete remsysteem en beschermt tegen corossie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

ANTI-STEENSLAG

presto undercoating anti steenslag is een spray tegen steenslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,82

ANTIROEST WAXCOATING

presto antiroest waxcoating spray is een sterke, roestwerende spray voor behandelde en onbehandelde ondergronden. na droging ontstaat er een duurzame, beschermende laag die weerbestendig en bestand tegen strooizout en zuren is. ook tast het plastic, lak en rubber niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

BANDENSCHUIM

presto bandenschuim om banden glimmend zwart te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

BITUMEN COATING

presto bitumen is een waterafstotende, slijtvaste, geluidsabsorberende coating. het is tevens bestand tegen zwakke zuren en basen. let op: niet overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,82

BUMPER SHINE

presto bumper shine is een onderhoudsproduct voor zwarte, plastic bumpers om de kleur en glans te herstellen. het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. het zorgt ervoor dat het voertuig er weer lange tijd als nieuw uitziet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

CERAMIC SPRAY

presto ceramic spray is met name geschikt voor onderdelen die blootstaan ​​aan zeer hoge belastingen of temperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,24

CHROME POLISH

presto chrome polish is een reiniger met uitstekende eigenschappen om verchroomde oppervlakken te reinigen en beschermen. het is een ideaal product om te gebruiken als voorbehandeling. het beschermt tegen weersinvloeden en zorgt voor een glanzend resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

COCKPITSPRAY

presto cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en andere kunststof onderdelen in voertuigen. de spray heeft zeer lange levensduur, is antistatisch, water- en vuilafstotend en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

COLOUR RENOVATOR

presto colour renovator is een polijstmiddel om de glans en de kleur van gelakte oppervlakken, zowel metallic als niet-metallic, te herstellen. het heeft uitstekende polijstende eigenschappen en beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de aanhechting van vuil.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,49

CONTACT REINIGER

presto contactreiniger is een hoogwaardig reinigingsmiddel dat voor een duurzame geleidende coating zorgt. het is geschikt voor kabelbomen bij motorfietsen of auto's, gereedschap, stekkers of contacten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

CONTACT SPRAY

presto contact spray voorziet van een permanente geleiding van elektrische aansluitingen. het is geschikt voor bedradingen van fiets, bromfiets, motorfiets, auto, caravan, camper, gereedschappen, pluggen en contacten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

DISPLAY AIRCO VERFRISSER

presto display airco verfrisser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,01

ELEKTROBESCHERMER

presto electro beschermer is een snelwerkend, vocht verdringend, vloeibaar isolatiemiddel. het is geschikt voor het verhelpen van startproblemen bij vochtig weer. ook beschermt het het motorblok en motoronderdelen tegen vuil en corrosie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

GLASS-CLEANER

presto glass cleaner is een gebruiksvriendelijke spray voor het schoonmaken van windschermen en spiegels. het heeft goede reinigende eigenschappen en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

GLASVEZELMAT FIJN

presto glasvezel mat fijn heeft een fijne structuur en is te gebruiken in combinatie met polyesterhars en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

GLASVEZELMAT WEEFSEL

presto glasvezelmat weefsel 1 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

GLASVEZELPLAMUUR

presto glasvezel plamuur is een 2-componenten polyester plamuur. het is een mengsel van pure, onverzadigde polyesterhars en glasvezeldeeltjes. het is zeer elastisch na uitharding en de uitstekende hechtende eigenschappen maken de elastische vulplamuur ideaal voor grotere schades/gaten, die zijn ontstaan door corrosie of die worden blootgesteld aan hoge mechanische trillingen, zoals spatborden of portieren. het is ook geschikt voor reparatie van droge steen en beton, evenals voorwerpen van kunststof en keramiek. schuurbaarheid: na 30 minuten bij 20įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,62

HANDZEEP HOUTMEEL

presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediŽnten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,81

HECHTSMEERMIDDEL

presto hechtsmeermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

HITTEBESTENDIGE LAK

presto hittebestendige lak is geschikt voor de renovatie, reparatie en verfraaiing van warme voorwerpen zoals vuurkorven, kachels, kachelpijnen en lampenkappen. het is niet geschikt voor barbecues: het mag niet met voedsel in aanraking komen! het product is hoog temperatuurbestendig: zwart en zilver tot 600įc, wit tot 500įc en rood tot 250įc. het heeft een hoge dek- en vulkracht, uitstekende hechting en goede vloeiing, het is sneldrogend en weerbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

INSECT CLEANER

presto insect cleaner is een intensieve cleaner voor het verwijderen van insecten. het is snel en makkelijk in gebruik en is veilig voor plastic en gelakte onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

INTERIOR CLEANER

presto interior cleaner is een zeer effectieve cleaner voor het interieur. het heeft zeer goed reinigende eigenschappen en een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

KETTINGSPRAY

presto kettingspray is een transparant kettingsmeermiddel, geschikt voor alle kettingaandrijvingen. de unieke samenstelling zorgt voor een optimale smering en de spray is zeer sterk hechtend, waardoor het uitermate geschikt is voor snelle en zware kettingen, zoals die van (cross)motoren. het heeft de structuur van een olie, maar heeft de eigenschappen van een vet en is niet vuil aanhechtend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

KOPERSPRAY

presto koperspray is een vet met een hoog kopergehalte. het is te gebruiken in temperaturen van -30įc tot + 1100įc. het heeft een goede aanvangshechting en is bestand tegen water, zout en zwakke zuren en logen. door de hoge hittebestendigheid is de spray niet alleen geschikt voor de smering van batterijcontacten, remmen, scharnieren, koppelingen en fittingen, maar ook voor thermisch zwaar belaste onderdelen zoals uitlaataansluitingen en -fittingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

KOUDONTVETTER

presto koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

KRUIPOLIE

presto kruipolie vermindert de frictie en maakt een gemakkelijke demontage van vastgeroeste schroefverbindingen mogelijk. het product werkt snel en efficiŽnt, vloeit en kruipt zelfstandig, bijvoorbeeld op een schroef, ook tegen de zwaartekracht in. door de toevoeging van molybdeensulfiede smeert het nog beter. het is onschadelijk voor metaal, rubber en de meeste kunststoffen en bevat mos≤, voor extra bescherming en smering. geschikt voor o.a. scharnieren, schroefverbindingen, sloten, bouten, moeren, gereedschap en kettingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

LEATHER PROTECT

presto leather protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

LEKZOEKERSPRAY

presto lekzoekerspray voor het opsporen van lekkages in gasleidingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

LIJMSPRAY

presto lijmspray is een universele contactlijm op basis van synthetisch rubber. het is snel en veilig verwerkbaar en makkelijk te doseren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,87

ML ANTI ROEST SPRAY

presto ml anti roest spray is een transparante spray voor de bescherming tegen roestvorming op voornamelijk moeilijk toegankelijke holle plaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,82

MONTAGEREINIGER

presto montagereiniger spray is een zeer effectieve snelreiniger voor het onderhoud, de reparatie en montage van machines, motorvoertuigen en gereedschappen. het lost verouderde en verharde olie en vetresten en residuen van remvloeistof en siliconen op. het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle glijvlakken en onderdelen voor de verdere toepassing van speciale smeermiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

MOTORREINIGER

presto motorreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van motoren, cilinders en machines en vele andere onderdelen zonder resten achter te laten. door de sterke ontvettende werking lost olie, vet en vuil direct op en kan het oppervlak met water worden na behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

MULTI SPRAY

presto multi spray is een universeel hoge kwaliteit smeermiddel en beschermt metalen en rubberen onderdelen. het is ideaal voor gebruik bij elk type onderhoudswerk, thuis of in de werkplaats.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

NC COMBIPLAMUUR

presto nc combiplamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,57

OLIEVLEK VERWIJDERAAR

presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

ONE SHOT CITRUS AIR REFRESHNER

presto one shot citrus air refreshner is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

ONZICHTBARE HANDSCHOEN

presto onzichtbare handschoenen zijn geschikt om de handen te beschermen tegen vervuiling van o.a. olie, inkt, lakken en verf, plamuur, lijm en pu schuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

PAKKINGSVERWIJDERAAR

presto pakkingverwijderaar is bijzonder geschikt voor het snel en makkelijk verwijderen van vast gebrande of opgedroogde pakkingresten, oliekorsten, verf, olie en vet op motoren of machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

PLAMUUR PROFI

presto plamuur profi.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

presto plastic & rubber conditioner is een watergedragen vinyl- en rubberconditioner met uv-beschermer. het laat een prachtige glans achter die blijft zonder vettig residu achter te laten. het is toepasbaar op vinyl, leer, rubber en plastic. het beschermt het interieur van voertuigen en laat een frisse geur achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PLASTIC PRIMER

presto plastic primer is een hechtprimer die de hechting van duurzame coatings, zoals de dupli-color spuitlakken, op harde kunststoffen mogelijk maakt. het is geschikt voor auto-onderdelen, meubels en andere overschilderbare voorwerpen van hard kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

POLIJSTPASTA

presto polijstpasta is geschikt voor het verwijderen van verstuivingsnevel en het herstellen van een oude laklaag. het reinigt verweerde lak en geeft een nieuwe glans. het speciale ingrediŽnt carnauba was zorgt voor een maandenlang behoud van de laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,28

POLISH & WAX

presto polish & wax zorgt voor een perfecte glans en bescherming in ťťn handeling. het is een onderhoudsproduct voor de bescherming en het herstel van gelakte oppervlakken, zowel metalen als niet-metalen. het geeft een glanzend resultaat, vermindert de aanhechting van vuil en zorgt voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

POLYESTER EPOXY HARS

presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. de hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

POLYESTER FIJN PLAMUUR

presto polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

POLYESTER GLASVEZELMAT VLIES

presto ggasvezelmat vlies is geschikt voor het repareren van gaten en om te lamineren in verbinding met polyesterhars. het is uiterst sterk, soepel en bij uitstek geschikt voor het overbruggen van grote gaten, of vibrerende carrosseriedelen zoals spoilers of spatborden. het is na te bewerken met een vulprimer en fijnplamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

POLYESTER HARS

presto polyester hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

POLYESTER REPARATIESET

presto polyester reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. deze polyester en glasvezel reparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. het is schuurbaar na ongeveer 40 min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,54

PRIMER/FILLER

presto primer/filler is de ideale primer als vulmiddel en adhesiepromotor tussen het oppervlak en de eindlaag. het is overschilderbaar met luchtdrogende acryl-, kunsthars- en nitro-combilakken en het is geschikt voor toepassing op metaal, hout, keramiek, steen en karton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

PTFE SPRAY

presto ptfe spray is een universeel, synthetisch smeermiddel van hoge kwaliteit met krachtige vocht- en roestwerende eigenschappen. het laat na droging geen residu achter. het is geschikt voor toepassing op auto's, brommers, fietsen, boten en caravans (o.a. bedrading, schuifdeuren, gereedschappen, scharnieren, zonnedak, sloten, antennes, kettingen, velgen en pedalen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

RAIN AWAY

presto rain away is een waterafstotende spray voor o.a. ruiten, spiegels en vizieren van helmen. na toepassing druipt de regen er direct vanaf. het heeft een lange termijn effect, werkt sneller dan ruitenwissers en vermindert de aanhechting van vuil.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

RALLY SPRAY

presto rally spray is een hoge kwaliteit spray op basis van acrylharsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

REMMENREINIGER

presto remmenreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en remvloeistof van remtrommels, -schijven, -blokken, -voeringen, -leidingen en -cilinders en koppelingonderdelen. het verhindert piepende remmen en reinigt motoren en machines zonder sporen achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

REPARATIEBOX

presto polyester reparatieset is een reparatieverpakking met polyesterhars, verharder en glasvezelvlies en glasvezelweefsel. het is geschikt voor het overbruggen van grotere gaten, doorroestingen en beschadigde plekken in o.a. metaal, hout en beton. het is zeer goed bruikbaar in vormen- en modelbouw, in de tuin (spuitvezelvijvers) en in andere industriŽle sectoren. het is o.a. toepasbaar bij ondichte leidingen en buizen, ketels en boten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,30

ROEST STOP

presto roest stop is een anticorrosief, luchtdrogend en filmvormend polymeersysteem op basis van epoxyhars. het is hittebestendig tot 160įc en lood- en zinkchromaatvrij. het is een roestomvormer en primer in ťťn en kan worden overgeschilderd met alle soorten verven. het is bij uitstek geschikt voor het herstel van auto`s, motoren, bromfietsen, fietsen, machines en diverse installaties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,86

SCHUIMREINIGER

presto schuimreiniger reinigt alle soorten hardnekkig vuil van diverse oppervlakken, zelfs textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SHOCK OIL

presto shock oil is een spray voor het schoonmaken en beschermen van roestvrijstalen onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

SILICONEN SPRAY

presto siliconenspray is een hoogwaardig smeermiddel om sythetisch materiaal te smeren en te beschermen. het behandelt kunststof zonder vlekken achter te laten en is bijzonder geschikt ter isolatie als een beschermende film gewenst is. het is geschikt voor o.a. elektronische contacten, rails van stoelen, schuifdaken en deurrubbers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SNELSTART

presto snelstart is een snelwerkend hulpmiddel bij aanloopproblemen van verbrandingsmotoren. de zeer licht ontvlambare samenstelling van de ether, propaan en butaan zorgt voor een snelle start. de snelstart is gemakkelijk aan te brengen door het simpelweg te spuiten in het aanzuigfilter van de motor.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

SPEEDWAX

presto speedwax zorgt voor een duurzame glans, is waterafstotend en vermindert de adhesie van verf. het is geschikt voor toepassing op gelakte oppervlakken en plastic of verchroomde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

SPUITPISTOOL

presto spuitpistool is geschikt voor alle onderschroefbussen. het heeft een extra lange slang met sproeikop voor holle ruimtes en kokerbalken te behandelen met ml en wax. let op, de getoonde afbeelding is artikel 551066. de andere twee opties zijn accessoires voor het betreffende spuitpistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,58

SPUITPLAMUUR

presto spuitplamuur is een 1-component spuitplamuur op basis van acrylaat. het is geschikt voor het vullen en afdekken van kleine oneffenheden en krassen. het heeft een hoog vulvermogen, een korte droogtijd en hecht uitstekend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

STAALPLAMUUR

presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. verwerkingstijd: 3-5 minuten. na 30 minuten schuurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

SUPER FAST WAX

presto super fast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

SUPER SHAMPOO & WAX

presto super shampoo & wax is een '2-in-1 formule' die effectief aangekoekt vuil verwijdert zonder de beschermende filmlaag te beschadigen. de wax zorgt voor een hernieuwde glans van het oppervlak en beschermt de lak tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

TEERVERWIJDERAAR

presto teerverwijderaar verwijdert moeiteloos teer- en bitumenvlekken van carrosserie onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

TEXTILE-CLEANER

presto textile cleaner is een effectief, sneldrogend schuim om stoffen schoon te maken. het is gebruiksvriendelijk en droog, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TYRE REPAIR

presto tyre repair is een op rubber gebaseerde spray voor noodreparaties aan tubeless banden. het kan gebruikt worden zonder de band te verwijderen en is ideaal bij pech onderweg. het sluit in enkele seconden gaten in de band en pompt de band weer op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

TYRE SHINE

presto tyre shine is een spray die de kleuren van de autobanden intensiveert. het geeft de banden een goed onderhouden en nieuwe uitstraling. het beschermt de banden tegen vroegtijdige veroudering en weersinvloeden. het zorgt tevens een water- en vlekafstotende finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

UITLAATMONTAGE PASTA

presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,70

UITLAATREPARATIESET PASTA

presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,17

UNI PLAMUUR PROFI

presto uni plamuur profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

UNIVERSELE REINIGINGSSPRAY

presto universele reiniger is een universele reiniger om hardnekkige vervuilingen op metaal en kunststoffen te verwijderen. het heeft een grote oploskracht en is sterk ontvettend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

V-SNAAR SPRAY

presto v-snaar spray elimineert en verhindert het slippen en piepen van v-snaren. door de uitstekende hechting zorgt het voor minder slijtage en een langere levensduur. het is niet geschikt voor multi-riemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

VASELINESPRAY

presto vaselinespray is geschikt voor het smeren en beschermen van diverse metalen, zoals aluminium, koper, messing, chroom en staal. het is bestand tegen zuren, logen en zouten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

WHEEL CLEANER

presto wheel cleaner is een intensieve cleaner voor velgen en wieldoppen. het is een krachtige cleaner voor vervuiling van bijvoorbeeld remstof en straatvuil. regelmatig gebruik voorkomt hardnekkige vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

WHEEL WAX

presto wheel wax is een eenvoudig aan te brengen wax voor velgen en wieldoppen. het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, ph-neutraal en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

WIT SPUITVET

presto wit spuitvet is een goed hechtend smeermiddel voor mechanische delen van metaal of kunststof om wrijving te verminderen. het is geschikt voor o.a. rollen- en kogellagers, schakel- en koppelingsstangen, gashendels, handremkabels, scharnieren, sloten, veren en schuifdaken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

ZINKSPRAY

presto zinkspray geeft door het hoge percentage zinkpigmenten het behandelde product een blijvende bescherming tegen corrosie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

Presto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn