DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Presto

AIRCO CLEANER

presto airco reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,01

AIRCO VERFRISSER

presto airco verfrisser spray is geschikt voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,17

ANTI MARTERSPRAY

presto anti marterspray biedt bescherming ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. het verspreidt geen onaangename geur, maar vormt een bijzonder kleverige beschermende film welke gemeden wordt door marters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

BANDENSCHUIM

presto bandenschuim om banden glimmend zwart te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

CONTACT REINIGER

presto contactreiniger is een hoogwaardig reinigingsmiddel dat voor een duurzame geleidende coating zorgt. het is geschikt voor kabelbomen bij motorfietsen of auto's, gereedschap, stekkers of contacten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

DISPLAY AIRCO VERFRISSER

presto display airco verfrisser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,01

GLASS-CLEANER

presto glass cleaner is een gebruiksvriendelijke spray voor het schoonmaken van windschermen en spiegels. het heeft goede reinigende eigenschappen en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

HANDZEEP HOUTMEEL

presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediŽnten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,81

INSECT CLEANER

presto insect cleaner is een intensieve cleaner voor het verwijderen van insecten. het is snel en makkelijk in gebruik en is veilig voor plastic en gelakte onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

KOUDONTVETTER

presto koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

KRUIPOLIE

presto kruipolie vermindert de frictie en maakt een gemakkelijke demontage van vastgeroeste schroefverbindingen mogelijk. het product werkt snel en efficiŽnt, vloeit en kruipt zelfstandig, bijvoorbeeld op een schroef, ook tegen de zwaartekracht in. door de toevoeging van molybdeensulfiede smeert het nog beter. het is onschadelijk voor metaal, rubber en de meeste kunststoffen en bevat mos≤, voor extra bescherming en smering. geschikt voor o.a. scharnieren, schroefverbindingen, sloten, bouten, moeren, gereedschap en kettingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

LEATHER PROTECT

presto leather protect is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

MOTORREINIGER

presto motorreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van motoren, cilinders en machines en vele andere onderdelen zonder resten achter te laten. door de sterke ontvettende werking lost olie, vet en vuil direct op en kan het oppervlak met water worden na behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

OLIEVLEK VERWIJDERAAR

presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

ONE SHOT CITRUS AIR REFRESHNER

presto one shot citrus air refreshner is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. verbruik: ca. 50 shots.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

presto plastic & rubber conditioner is een watergedragen vinyl- en rubberconditioner met uv-beschermer. het laat een prachtige glans achter die blijft zonder vettig residu achter te laten. het is toepasbaar op vinyl, leer, rubber en plastic. het beschermt het interieur van voertuigen en laat een frisse geur achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PTFE SPRAY

presto ptfe spray is een universeel, synthetisch smeermiddel van hoge kwaliteit met krachtige vocht- en roestwerende eigenschappen. het laat na droging geen residu achter. het is geschikt voor toepassing op auto's, brommers, fietsen, boten en caravans (o.a. bedrading, schuifdeuren, gereedschappen, scharnieren, zonnedak, sloten, antennes, kettingen, velgen en pedalen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

REMMENREINIGER

presto remmenreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en remvloeistof van remtrommels, -schijven, -blokken, -voeringen, -leidingen en -cilinders en koppelingonderdelen. het verhindert piepende remmen en reinigt motoren en machines zonder sporen achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SCHUIMREINIGER

presto schuimreiniger reinigt alle soorten hardnekkig vuil van diverse oppervlakken, zelfs textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SPEEDWAX

presto speedwax zorgt voor een duurzame glans, is waterafstotend en vermindert de adhesie van verf. het is geschikt voor toepassing op gelakte oppervlakken en plastic of verchroomde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TEERVERWIJDERAAR

presto teerverwijderaar verwijdert moeiteloos teer- en bitumenvlekken van carrosserie onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

TEXTILE-CLEANER

presto textile cleaner is een effectief, sneldrogend schuim om stoffen schoon te maken. het is gebruiksvriendelijk en droog, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TYRE SHINE

presto tyre shine is een spray die de kleuren van de autobanden intensiveert. het geeft de banden een goed onderhouden en nieuwe uitstraling. het beschermt de banden tegen vroegtijdige veroudering en weersinvloeden. het zorgt tevens een water- en vlekafstotende finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

Presto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn