DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

2K EPOXY DOSEERPISTOOL

progold epoxypasta doseerpistool is een handig doseerpistool voor een eenvoudige verwerking van progold epoxy pasta en quickrepair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,00

2K HOUTREPARATIE

progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. het is uitstekend verwerkbaar, schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 Š 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,87

ACRYFILL W

progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,46

ACRYL EXTERIOR

progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

ACRYL NON-CRACK

progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,57

ACRYLAATKIT

progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,68

AFBIJTMIDDEL SNEL

progold afbijt snel is geschikt voor het verwijderen van verflagen op basis van alkydhars, watergedragen bindmiddelen, epoxy, polyurethaan en graffiti. het heeft een zeer snelle werking, tast de ondergrond vrijwel nooit aan, bevat geen methyleenchloride en is buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,16

AFBREEKMES RESERVE BREED 10 STUKS

progold reservemes afbreekmes metaal is een reservemes voor het progold afbreekmes metalen inlage en progold breed aluminium huis. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,24

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie is uitermate geschikt voor het afdekken van o.a. meubels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,91

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie bestaat uit een divers assortiment van voorverpakte transparante folies die een efficiŽnte bescherming bieden aan o.a. meubilair en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

AFDEKFOLIE ZELFKLEVEND 70 CM X 60 M

progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,98

AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 M

progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,80

AFDEKVLIES ZELFKLEVEND 50 CM X 25 M

progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,17

AFPLAKAPPARAAT 240 MM

progold afplakapparaat is geschikt om maskeer papier af te plakken met een willekeurig gekozen masking tape. het afplakapparaat is standaard uitgerust met een 24 cm snijmes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,48

AFPLAKAPPARAAT SCHRAAGMODEL

progold afplakapparaat schraagmodel is een professioneel afplakapparaat. hiermee kan het progold maskeerpapier met elke willekeurige progold maskingtape worden aangebracht. het is geschikt voor het maskeerpapier van 300 meter in de lengte 21, 28 en 37 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

377,81

AFSTEEKMES

progold afsteekmes is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

AFSTRIJKRUBBER SET

progold afstrijkrubber set is een handige set van 3 afstrijkrubbers voor het eenvoudig en gelijkmatig dichtzetten van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,86

ALGVRIJ

progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmelsen het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,90

ALLESREINIGER

progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,75

ALLESREINIGER DOEKJES

progold allesreiniger doekjes zijn geÔmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. de doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,83

ALLESREINIGER SPRAY

progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,38

BEHANGBORSTEL

progold behangborstel voorzien van een ongelakte steel of grip en diverse haarsoorten. de getoonde afbeelding is de behangborstel fiber wit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,44

BEHANGSCHAAR PROFESSIONEEL

progold behangschaar professioneel van rvs in maat 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,13

BEUGEL

progold beugel met ergonomische kunststof handgreep in een verchroomd stalen uitvoering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,15

BEUGEL SOFTGRIP

progold softgrip beugel met ergonomische softgrip handgreep voor een verhoogd werkcomfort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

BEZEM EN ZAALVEGERS

progold bezems en zaalvegers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,61

BLOKWITTER

progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

CLEANER

progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,62

COMBIBLOCK

progold combiblock is een schuurblok van hard foam met een speciaal ontworpen blokvorm dat voor een beter resultaat zorgt op moeilijk toegankelijke plaatsen. het blok zorgt ervoor dat het schuren van onder andere glaslatten, hoeken en groeven eenvoudiger wordt. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,04

DISPOSABLE HANDSCHOENEN

progold handschoenen latex disposable zijn geschikt voor eenmalig gebruik en voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,21

DRABBERTJE

progold drabbertje is het ideale systeem om kwasten voor watergedragen verven milieuvriendelijk en snel schoon te maken. de bijbehorende filterzakjes zijn los verkrijgbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

DUCT TAPE

progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. de tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,58

DUOFLEX

progold duoflex/vlakspatel met houten handvat voor het gladstrijken van geplamuurde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,02

EPOXYPASTA 2 IN 1

progold epoxypasta 2 in 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa. de pasta is goed overschilderbaar en speciaal ontwikkeld voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen, scheuren en gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,18

EPOXYPASTA 2 IN 1 QD

progold epoxypasta qd 2 in 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% rv.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,50

ETP AFDEKVLIES 25 M2

progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,94

FINISHER

progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,21

FIXOSEAL

progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,80

FOLIE DISPENSER

progold foliedispenser is geschikt voor de progold masking tape met folie of maskeerpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

GAASBAND 48 MM

progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,36

GEBOGEN LYONSPENSEEL EXCLUSIEF 7890

progold gebogen lyonse penseel 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,52

GLASREINIGER

progold glasreiniger voor het reinigen van ramen of het verwijderen van kit, stopverf of verfresten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

GLASVLIES

progold glasvlies is erg handig voor het tegengaan van scheurvorming bij houtreparaties aan onderdorpels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,50

GLASWEEFSEL

progold weefsel is hoogwaardig decoratief glasweefsel waarop diverse sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

160,34

GLASWEEFSEL 251 FANTASY 1 X 25 M

progold glasweefsel pg251 is een hoogwaardig, decoratief glasweefsel waarop diverse afwerkingen aangebracht kunnen worden. het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. het is geschikt op vlakke en gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

229,13

GLASWEEFSEL AANDRUKSPATEL

progold glasweefsel aandrukspatel is het ideale product om het glasweefsel aan de lijm te drukken zonder hierbij het glasweefseloppervlak te beschadigen. het is van kunststof, speciaal ontwikkeld voor het blaasvrij aanbrengen van glasweefsel en glasvlies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

GLASWEEFSEL VOORGELIJMD

progold glasweefsel gepigmenteerd heeft aan de achterzijde een lijmlaag die geactiveerd wordt door water waardoor dit product geschikt is voor gebruik met de waterbak.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

110,44

GLASWEEFSELLIJM 2000

progold glasweefsellijm 2000 is een transparant opdrogende glasweefsellijm, speciaal geschikt voor het lijmen van het progold glasweefselsysteem. het heeft een enorme lijmkracht, is gemakkelijk verwerkbaar, vochtregulerend en onverzeepbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,96

GLASWEEFSELSTRIJKER

progold glasweefselstrijker voor het aanbrengen en aandrukken van glasweefsel op de wand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

HANDPAD STANDAARD

progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,83

HANDREINIGER

progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van d-limoneen, aloŽ vera extracten, jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,51

HANDSCHOEN NITRIL DISPOSABLE

progold handschoenen nitril disposable zijn oplosmiddelbestendig en zeer sterk. ze zijn daardoor geschikt zowel tijdens de voorbewerking als bij het spuiten. de handschoenen hebben een goede grip, zijn flexibel, poedervrij en bevatten geen siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,20

HANDSCHUURPAPIER

progold schuurvel is voorzien van een aluminium oxide korrel voor een duurzame werking. het wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,58

HEAVY DUTY CLEANER

progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,73

HOEKSNIJDER VOOR GLASWEEFSEL

progold hoeksnijder is een ideaal hulpmiddel van metaal bij het snijden van glasweefsel op rechte uitwendige hoeken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

HOUTIMPREGNEERSET

progold houtimpregneerset is een oplosmiddelvrij 2-componenten product op basis van epoxy. het is geschikt als hechtlaag tussen hout en progold epoxypasta of progold quickrepair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,96

HOUTREPARATIE DOSEERPISTOOL

progold 2k houtreparatie doseerpistool is een handig doseerpistool voor het eenvoudig verwerken van progold 2k houtreparatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

114,81

ISOLEERSPRAY

progold isoleerspray is een sneldrogende, isolerende verf voor binnen op basis van acrylaathars in een aerosol. het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die plaatselijk vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken. de spray is toepasbaar op o.a. betonnen wanden en plafonds, pleisterwerk en gipskartonplaat en is overschilderbaar met binnenmuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,31

ISOLERENDE OPBERGBOX

progold isolerende opbergbox is handig om producten in op te bergen. het houdt producten, zoals verf, kitten, tape en schuurpapier, op de juiste tempratuur. afmetingen: 32 x 60x 39 cm (hxbxd)


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,15

KITSNIJDER

progold kitsnijder is een handig gereedschap voor het verwijderen van oude kitvoegen en stopverfranden zonder daarbij de ondergrond te beschadigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,61

KLEEFDOEK

progold kleefdoek geÔmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geÔmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,49

KWAST PATENT

progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

KWAST PLAT

progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVE

progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

KWAST PLAT KUNSTSTOF STEEL

progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110

progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. het is een perfecte aanvulling op de progold red (7100).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

KWASTENCLIP

progold kwastenclips zijn handige clips die ieder plaats bieden aan twee kwasten. de clips passen perfect op het progold inzetvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,22

LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500

progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in ťťn keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. het is binnen enkele minuten over te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,97

LYONSE PENSEEL 6020

progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

LYONSE PENSEEL EXCLUSIVE GEBOGEN 7120

progold gebogen lyonse penseel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,52

LYONSE PENSEEL RECHT 6010

progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,06

MASKEERPAPIER

progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het progold afplakapparaat. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

MASKING TAPE BEIGE

progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. rollengte: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

MASKING TAPE GEEL

progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. de tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge uv-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. lengte rol: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

MASKING TAPE GEEL MET FOLIE

progold masking tape geel + folie is een licht statische pe-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. de inzetduur is meerdere maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

MASKING TAPE HOEKJES

progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90į hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. de tape heeft een zeer hoge uv-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,84

MASKING TAPE MET FOLIE

progold masking tape met folie is een lichte statische pe-folie voorzien van masking tape. de folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,43

MASKING TAPE MET MASKEERPAPIER

progold masking tape + masker papier is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,15

MASKING TAPE PAARS

progold masking tape paars is een masking tape specifiek geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang. de tape heeft een minimale kleefkracht, is geschikt voor het maken van strakke lijnen, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van 1 dag. lengte rol: 50 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,64

MENGBEKER

progold mengbeker voor het correct afmeten en homogeen mengen van 2-componenten vloeistoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

MENGPLATEAU

progold mengplateau is het ideale mengbord om 2 componenten homogeen met elkaar te mixen. het is van plastic en makkelijk reinigbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,18

OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVE

progold ovale kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,57

OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVE

progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. de zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,02

OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANG

progold vliesbehang overschilderbaar is geschikt voor het afwerken van wanden in woningen en openbare gebouwen. het vliesbehang overbrugt kleine naden en scheuren en is naadloos aan te brengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,73

PALETSPATEL

progold paletspatel is een speciaal ontwikkelde spatel voor het modelleren van houtreparatiesystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,26

PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. de kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE RED

progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520

progold patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,10

PATENTPUNTKWAST KUNSTSTOF STEEL 6080

progold kwast patentpunt 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,63

PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDER

progold pe diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. de diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,52

PG520 VOORGELIJMD

progold glasvlies pg520 voorgelijmd is glad en heeft geen structuur. het is geschikt voor een mooie strakke afwerking of toe te passen in renovatieprojecten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,50

PLAKRUBBER 255X95 MM

progold rubber plakspaan voor het verdelen van 2-componenten vloerverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

69,46

PLAKSPAAN

progold plakspaan rvs is een professionele plakspaan met een roestvrijstale blad en een houten handgreep. het is geschikt voor het aanbrengen van pleistermaterialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,34

PLAKSPAAN PVC

progold plakspaan pvc heeft een roestvrijstalen blad en een houten handvat. het is een gereedschap voor het structureren van sierpleisters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,39

PLAMUURMES DUITS

progold duits plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,91

PLAMUURMES ENGELS

progold engels plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,95

PLATTE KWAST 7050 EXCLUSIVE

progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,61

PLATTE KWAST RED 7150 EXCLUSIVE

progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,32

PROTECTIEFOLIE TRANSPARANT 500 MM X 100 M

progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende pe-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,04

PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVE

progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

PVC TAPE

progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,85

QUICKREPAIR 2 IN 1

progold quickrepair 2 in 1 is een snel uithardende 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. het is oplosmiddelvrij, ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van kleine beschadigingen en goed overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,24

RADIATORKWAST 6350

progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,46

REINIGINGSDOEKJES 100 STUKS

progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. een verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,88

SCHIJF 125 MM 50 STUKS

progold schuurschijf 125 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. het is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes, heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen is en een 60% open strooiing (boven p120 altijd gesloten strooiing). verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,64

SCHIJF 150 MM 50 STUKS

progold schuurschijf 150 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. de schijf is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes en heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen zijn en een 60% open strooiing (boven p120 altijd gesloten strooiing). verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,36

SCHILDERSHULP

progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,11

SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIG

progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is uv-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

SCHILDERSTOFFER VLADDER

progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,69

SCHUURPAPIER DELTA 50 STUKS

progold schuurstrook delta is bedoeld voor het machinaal schuren. het is voorzien van een aluminiumoxide korrel voor duurzaam schuren. het is verkrijgbaar in diverse groftes en met handig klittenbandsysteem. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,30

SCHUURROL 95 MM 25 MTR

progold schuurrol voor het handmatig schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. het heeft een aluminiumoxide korrel en 60% open strooiing (tot en met p120, daarboven altijd gesloten strooiing).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,76

SCHUURVLIES

progold schuurvlies ten behoeve van de steelslijper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

SILICONENKIT

progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,24

SOFTPAD 115 X 140 20 STUKS

progold softpad 115x140mm is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,21

SPACKMES

progold spackmes is een gereedschap met houten handvat voor het glad strijken van gepleisterde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,44

SPACKSPRAY

progold sb spackspray is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,37

SPRAY FINISHER

progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

SPRAYFLES LEEG

progold sprayfles compleet is een lege sprayfles met een inhoud van 1 liter voor het verdund verwerken van de progold finisher en de progold allesreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

STATISCHE AFDEKFOLIE

progold statische afdekfolie is geschikt voor het beschermen van delicate ondergronden zoals marmer, natuursteen en terracotta.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,75

STEIGERBAK

progold steigerbak is een handige bak voor verfblikken en gereedschap die eenvoudig te hangen is op een steiger, ladder of hoogwerker. het slim gevormde hengsel kan naar achteren gedraaid worden voor stabilisatie tegen schuine vlakken zoals bij een ladder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,58

STOFBLIK EN HANDVEGER

progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

STOFBLIK METAAL

progold metalen stofblik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,90

STOFFER BIGGETJE

progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

STOFFER HALVE MAAN

progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,36

STROOK 81 X 133 MM 50 STUKS

progold schuurstrook 81x133 mm is een rechthoekige schuurstrook voor het machinaal schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. de strook is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes en heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen is en 60% open strooiing (boven p120 altijd gesloten strooiing).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,08

STUCLOPER

progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige pe-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

TAFEL T.B.V. WATERBAK VOOR GLASWEEFSEL

progold tafel t.b.v. waterbak glasweefsel is de bijbehorende tafel voor de progold waterbak. de progold waterbak voor glasweefsel dient hier apart van besteld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,26

TOPSEAL U KIT

progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,88

UNIVERSEEL REPARATIEMIDDEL

progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,99

VERFBAK

progold verfbak van kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,32

VERFEMMER

progold verfemmer is van kunststof en uitgerust met schenktuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

VERFEMMER COMBI XL

progold verfemmer combi xl is een echte toegevoegde waarde. de nieuwe verfemmer combineert tal van handige functies. het is voorzien van een geÔntegreerd rolvak, een afzonderlijke ruimte voor het plaatsen van de verfrol, verfborstel en kitpistool etc. en een verfcompartiment dat met 8 liter verf gevuld kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,13

VERFHANDSCHOEN

progold verfhandschoen voor het aanbrengen van effecten in verf of het schilderen van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

VERFKRABBER

progold verfkrabber is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,37

VERFROL LAK 10 CM 5 STUKS

progold verfrol lakset bevat 5 professionele vervangrollen van 10 cm breed en 4 mm dik. het is geschikt om alle soorten lak mee te verwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,84

VERFROL MICRONYL

progold micronyl verfrol is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende laksystemen en alle dispersie- en latexverven op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,27

VERFROL NYLON

progold verfrol nylon is gemaakt van dicht geweven nylon garen. deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. door zijn fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,84

VERFROL PERLON

progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,13

VERFROL PERLON 2 STUKS

progold dhz perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

VERFROL PROFLOR

progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,75

VERFROL SCHAPENVACHT

progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. de rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,59

VERFROL SCHUIM SUPERFIJN

progold schuim rol van polyesterschuim. het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,99

VERFROL STRUCTUUR

progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliŽf met kwarts en structuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

VERFROL TEX MUURVERFROLLER

progold tex rol is van geweven polyerstervacht. de verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

VERFROL ULTRA FINISH

progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. de vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGEL

progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. de rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,02

VERFROL VACHT MICROFIBRE

progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,35

VERFROL VELOURS

progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. de verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,82

VERFROL VELOURS ROL 10 CM 2 STUKS

progold dhz velours rol is een verfrol van imitatie-mohair, speciaal geschikt voor het verwerken van blanke lak, in dunne lagen opgezet. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

VERFROL VELVET

progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,59

VERFROL VELVET 5 CM 2 STUKS

progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. het is geschikt voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,47

VERFROL VESTAN

progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

VERFROL VILT

progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. de rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,87

VERFROOSTER

progold verfrooster gemaakt van kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,82

VERFROOSTER METAAL

progold verfrooster metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,51

VERLENGSTEEL ALUMINIUM

progold aluminium verlengsteel met een traploos instelbare aluminium steel. het past perfect op de progold beugels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,91

VERLENGSTEEL GLASVEZEL

progold glasvezel verlengsteel


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,42

VERLENGSTEEL METAAL TELESCOPISCH 2X1 M

progold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m is een traploos instelbare metalen steel die perfect past op de progold beugels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

VERZETBLIK

progold verzetblik is een conisch metalen verzetblik voor het verwerken van verf. het kan eventueel in combinatie met de progold inzetvaatjes worden gebruikt en is geschikt voor het werken met een rooster en roller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,22

VLIES DELTA 110 X 147 6 STUKS

progold vlies delta 100x147 mm is een schuurvlies met een flexibele binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het machinaal matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,39

VLIES DELTA 152 X 229 20 STUKS

progold vlies pads 152x229 mm is een schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,71

VLOERSCHRAPER

progold vloerschraper voor het verwijderen van lijm- en verfresten van vloeren. het heeft een ergonomisch handvat en is te verkrijgen in de maat 30 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

VUILNISZAK 10 STUKS OP ROL 120 LITER

progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,37

WATERBAK TBV VOORGELIJMD GLASWEEFSEL

progold waterbak t.b.v. voorgelijmd glasweefsel is een waterbak, te bestellen in combinatie met bijbehorende tafel. het is geschikt voor de meest ideale verwerking van progold voorgelijmd glasweefsel. het is de ideale combinatie voor het op maat snijden en activeren van de lijm op glasweefsel en is alleen geschikt voor voorgelijmd glasweefsel. afmetingen waterbak: breedte 115 cm, diepte 35 cm, hoogte 15 cm. let op, de waterbak dient in combinatie met de bijbehorende tafel besteld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.154,18

WERKHANDSCHOENEN

progold werkhandschoenen voor meermalig gebruik en geschikt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn