DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

ACRYFILL W

progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,46

ACRYL EXTERIOR

progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

ACRYL NON-CRACK

progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur ) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,57

ACRYLAATKIT

progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,68

FINISHER

progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,21

FIXOSEAL

progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,80

GLASWEEFSELLIJM 2000

progold glasweefsellijm 2000 is een transparant opdrogende glasweefsellijm, speciaal geschikt voor het lijmen van het progold glasweefselsysteem. het heeft een enorme lijmkracht, is gemakkelijk verwerkbaar, vochtregulerend en onverzeepbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,96

QUICKREPAIR 2 IN 1

progold quickrepair 2 in 1 is een snel uithardende 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. het is oplosmiddelvrij, ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van kleine beschadigingen en goed overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,24

SILICONENKIT

progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,24

SPRAY FINISHER

progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

TOPSEAL U KIT

progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,88

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn